Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 1

Chris Boom speler van het jaar

22 juni 21:00  De verkiezing “Speler van het jaar” heeft vanwege corona twee jaar niet plaats kunnen vinden. Bij deze verkiezingen worden alle spelers door een 5-tal juryleden, (incl. Techn. Staf), beoordeeld met een rapportcijfer. Het betreft alleen competitiewedstrijden en de speler dient minimaal ¼ wedstrijd te hebben gespeeld.meer »

189x gelezen

AFSCHEID

14 juni 22:00  Bijna elk jaar komen en gaan selectiespelers en/of trainer/coaches, ook dit jaar. Tijdens de gezellige jaarlijkse BBQ van/voor sponsoren was er op zaterdag 11 juni naast lekker eten en drinken, ook plaats voor een serieus moment, het afscheid van een aantal spelers en beide trainers/coaches.meer »

573x gelezen

Supportersbus naar Barneveld , zaterdag a.s.

13 juni 16:15  Op 18 juni 2022 speelt Sliedrecht 1 de na-competitie uit tegen Barneveld. Wij hebben voor onze supporters een bus geregeld. Geef je opmeer »

642x gelezen

Update selectienieuws

20 mei 22:45  Oud-speler/trainer van Sliedrecht Ronald den Ouden zal in het nieuwe seizoen de assistent worden van hoofdtrainer Marco Verbeek. De eerder aangekondigde komst van Gio van Ree (ex Westlandia) gaat niet door. Van Ree heeft uiteindelijk toch gekozen voor een andere club. meer »

1380x gelezen

Spelerskinderen

31 maart 20:15  Zaterdag 29 maart was het een klein feestje voor de kinderen en/of neefjes en nichtjes van de eerste elftal spelers. Normaal wordt het 1e elftal voor de wedstrijd bij opkomst op het veld begeleid door een pupillenteam. Deze keer mochten de kinderen aan de hand (of gedragen op de arm) van de spelers het veld opkomen. Voor dat het zo ver was, werden al de nodige kiekjes gemaakt. meer »

272x gelezen

Update selectie nieuws

4 maart 20:15  Voor het nieuwe seizoen verwelkomen wij ook Juninho van Ree bij de selectie. Joninho komt van v.v. Papendrecht en volgt hiermee zijn teamgenoot Rick Kamerlingh. Vanwege zijn drukke werkzaamheden en verhuizing zal Akram Chentouf Sliedrecht gaan verlaten. Ook voor het 2e selectieteam is nieuws te melden: Perry Baekema zal volgend jaar als trainer voor deze groep staan. Perry is momenteel nog trainer van Dordrecht JO16. Wordt vervolgd …… meer »

732x gelezen

Spelersmutaties in A-selectie

9 februari 20:45  De volgende spelers hebben hun toezegging gedaan om ook volgend jaar de kleuren van v.v. Sliedrecht te dragen: Mathijs Donatz, Coen v.d.Waal, Dennis Verhoef, Luciano van Harlingen, Tim van Stek, Robby v.d. Wetering, Danny van Laarhoven, Jasper Sprong, Tobi van Zwienen, Jesse Koppelaar, Mike van Kraaij, Sem v.d. Pijl en Fabian Steenhuizen. Een aantal spelers zal vertrekken, zoals Bas van Stokkom (Achilles Veen), Sven v.d. Net (ASWH), Justin Beemsterboer (ASWH), Rodney Huijgen en Niels Nieuwesteeg. Roy van ’t Hoog gaat voor een langere periode naar de Ver. Staten en Chris Boom houdt het 1e klas niveau voor gezien en gaat lager spelen in zijn vriendenelftal bij Stedoco. Verdediger Nick Kamerling maakt de overstap van v.v. Papendrecht naar Sliedrecht. Wordt vervolgd………

1124x gelezen

Marco Verbeek – nieuwe trainer v.v. Sliedrecht

21 december 17:30  Het bestuur van de v.v. Sliedrecht heeft op voordracht van de technische commissie het besluit genomen dat Marco Verbeek de nieuwe hoofdtrainer gaat worden vanaf 1 juli 2022. De 39-jarige Marco Verbeek, wonend in Culemborg, wordt dus de opvolger van Dennis van der Steen. meer »

879x gelezen

Pensionado’s bedanken selectie!

12 december 20:45  Langs deze weg willen wij, de pensionado’s en een aantal vrijwilligers van de v.v. Sliedrecht, de selectiespelers van het 1e elftal en de technische staf, hartelijk bedanken voor de leuke attentie welke wij mochten ontvangen!meer »

409x gelezen

V.v. Sliedrecht en Dennis Van der Steen geen verlenging contract

20 november 20:15  In de afgelopen week heeft de technische commissie van de v.v. Sliedrecht met Dennis van der Steen gesproken over een eventuele verlenging van het contract na 1 juli 2022. Beide partijen hebben daarbij aangegeven dat het na 4 jaar tijd is voor een verandering. In de gesprekken werd nogmaals benadrukt dat de v.v. dik tevreden is over de verrichtingen van de trainer. Maar zowel trainer als de v.v. willen een nieuw stap maken vanaf 1 juli 2022 Afgelopen donderdag zijn de spelers geïnformeerd over dit besluit. Bestuur v.v. Sliedrecht

1669x gelezen

Hard werken wordt beloond

9 oktober 23:00  Van de redactie – Joop Hartog Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat ! Een gevleugelde uitspraak die van toepassing was op de door Sliedrecht gespeelde uitwedstrijd in Waardenburg tegen W.N.C. In voetballend opzicht waren er voldoende redenen om kritische kanttekeningen te plaatsen, maar tot tweemaal toe terugkomen van een achterstand en uiteindelijk winnen is toch ook wel fijn. Sliedrecht kwam met een 2-3 overwinning uit de strijd en mocht zich niet alleen de terechte, maar ook de morele winnaar noemen. meer »


Selectie bedankt supporters!

22 september 12:00  Namens de selectie willen wij onze supporters enorm bedanken voor de steun gisterenavond in Nijkerk. Dit gaf het team extra impuls om tot het uiterste te gaan, ondanks de pijntjes die in de eindfase op gingen spelen. We zijn heel diep gegaan. Het maakt ons trots dat we dit met Sliedrecht hebben mogen bewerkstellen. Het resultaat was dan niet positief, maar de support en het WIJ gevoel, voelde als een overwinning. Samen zijn we Sliedrecht 💙 Dankjewel! We hebben ondanks het verlies genoten van de steun. Tot snel weer. Groet, Sliedrecht 1meer »

402x gelezen

Loting TOTO-KNVB beker 2e voorronde

19 augustus 21:00  Donderdagavond 19 augustus 2021 heeft de loting voor de 2e voorronde van de KNVB beker plaatsgevonden. Deze werd verricht door onze aanvoerder Coen van der Waal. Dit leverde voor ons een uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk op, spelend in de derde divisie zaterdag. Inmiddels is bekend geworden dat deze wedstrijd gespeeld zal worden op dinsdag 21 september a.s. om 20:00 uur.meer »

677x gelezen

Grensrechter gezocht voor 1e team

11 augustus 16:45  De Technische Commissie van de VV Sliedrecht is op zoek naar een Grensrechter voor ons 1e team uitkomend in de 1e klasse De grensrechter is official bij zowel de thuis als de uit wedstrijden. Wij zoeken een sportieve man/vrouw die het leuk vindt om samen met de selectie en staf op te trekken tijdens de wedstrijden Heb je interesse of wil je er meer over weten neem dan contact op met de Technische commissie via technischecommissie@vvsliedrecht.nlmeer »


Coen van der Waal verricht loting TOTO KNVB Beker

11 augustus 8:00  In het weekend van 14/15 augustus wordt gestart met de 1e voorronde van de landelijke KNVB beker. Sliedrecht is daarvoor vrijgeloot. De loting van de 2e ronde vindt plaats op donderdagavond 19 augustus om 19.00 op het bondsbureau in Zeist. meer »

724x gelezen

Bekerindeling en oefenprogramma 1e

31 juli 7:45  Inmiddels is de indeling bekend geworden voor de districtsbeker voor aankomend seizoen. Sliedrecht 1 is ingedeeld in een poule met Nieuw Lekkerland (1e klas), De Zwerver (2e klas) en Madese Boys (2e klas zondag). Er wordt een halve competitie gespeeld en de speeldagen zijn zaterdag 4, 11 en 18 september as. Sliedrecht speelt op 4 september thuis om 17.00 uur. De week erna tegen Nieuw Lekkerland uit en als laatste De Zwerver uit. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de volgende ronde. De competitie voor het 1e start op zaterdag 25 september 2021. meer »

1007x gelezen

Jordy, Bedankt !!

18 juli 14:30  Voorafgaande aan de oefenwedstrijd van ons eerste elftal tegen Unitas, zaterdag 17 juli, werd officieel afscheid genomen van Jordy de Jong. De Jong kiest op dit moment bewust voor zijn maatschappelijke carrière en heeft besloten een stapje terug te doen en in het derde elftal te gaan spelen. meer »

934x gelezen

Nuttige oefenpartij voor A-selectie

18 juli 12:30  Zaterdag 17 juli heeft het eerste team de laatste van drie oefenwedstrijden afgewerkt in het eerste deel van de voorbereiding op de competitie 2021/22. Op De Lockhorst was 3e divisionist Unitas te gast en mocht Sliedrecht proberen om ook deze routinier voldoende tegenspel te bieden.meer »


Jordy de Jong neemt afscheid

11 juli 18:15  Zaterdag 17 juli a.s. stopt Jordy de Jong als eerste elftalspeler. Meer dan 10 jaar heeft Jordy in ons hoogste team gespeeld. Een technische voetballer die doorgaans de gehele rechterflank bespeelde. Jordy blijft bij de club en gaat in ons 3e elftal voetballen. Voor aanvang van de wedstrijd Sliedrecht 1 - Unitas 1 (zon) wordt Jordy rond 14.15 uur in het zonnetje gezet.

1046x gelezen

Update (5) Selectienieuws seizoen 2021-2022

22 januari 9:45  In de voetsporen van zijn vroegere teamgenoot Sven v.d. Net, die afgelopen zomer naar Sliedrecht kwam, komt ook spits Justin Beemsterboer voor het nieuwe seizoen 2021/22 over van v.v. Papendrecht naar v.v. Sliedrecht. Wordt vervolgd….. meer »

4253x gelezen

Pensionado’s bedanken selectie!

21 december 17:15  Langs deze weg willen wij, de pensionado’s van de v.v. Sliedrecht, de selectiespelers van het 1e elftal en de technische staf, hartelijk bedanken voor de leuke attentie welke wij mochten ontvangen!meer »

651x gelezen

Dennis v.d. Steen verlengt contract met v.v. Sliedrecht

16 december 21:45  Het bestuur van onze vereniging meldt dat met trainer Dennis van der Steen een contractverlenging van een jaar is overeengekomen. Beide partijen zien nog volop perspectief om de beoogde doelen te verwezenlijken. Hiermee gaat v.d. Steen zijn vierde jaar in bij v.v. Sliedrecht. “We hadden een doel en dat kon door Corona niet bereikt worden. Ik heb inmiddels bijna drie mooie jaren bij Sliedrecht mogen bouwen en we wilden dit jaar oogsten, maar Corona gooide roet in het eten. Ik heb een heel goed gevoel bij deze club en met de vele mensen die met de club zijn begaan. Ook voor die mensen wil ik de klus afmaken en proberen te promoveren”, aldus een enthousiaste v.d. Steen.

931x gelezen

Toto beker wedstrijd tegen IJsselmeervogels verplaatst

15 oktober 22:30  In de 1e ronde van de landelijke KNVB Toto beker stond op dinsdag 27 oktober a.s. de wedstrijd Sliedrecht 1 – IJsselmeervogels 1 op het programma. Door de recente Corona maatregelen en het stil leggen van de competities en trainingen voor de senioren in het amateurvoetbal, is deze wedstrijd nu verplaatst naar dinsdag 1 december a.s. om 19.45 uur.meer »

1236x gelezen

Sliedrecht glorieus poulewinnaar Districtsbekertoernooi

12 september 18:30  Zaterdag 12 september heeft Sliedrecht de derde en laatste poulewedstrijd met overtuigende cijfers gewonnen van De Zwerver. Met een 8-0 overwinning werd de aanloopfase naar de competitie afgesloten. Door deze derde overwinning op rij heeft Sliedrecht de volgende ronde van het KNVB districtsbeker toernooi bereikt.meer »


Oefen- en bekerprogramma 1e elftal

2 augustus 17:30  Op 1 augustus is het seizoen 2020-2021 echt gestart, ondanks dat vele teams in de afgelopen weken hebben door getraind. Het 1e elftal start op maandag 3 augustus 2020 weer met de trainingen voor het competitie seizoen, wat op zaterdag 19 september zal aanvangen. Voor die tijd wordt er door het 1e geoefend en bekerwedstrijden gespeeld zowel voor de districtsbeker als de landelijk Toto KNVB beker.meer »

1363x gelezen

Indeling 1e elftal bekend

10 juli 13:15  De KNVB heeft de indelingen voor de 1e elftallen voor het komend seizoen bekend gemaakt. Ons 1e elftal is ingedeeld in 1C wat betekent in de praktijk dat wij weer naar het Oosten gaan afreizen. Dus komend seizoen geen derby’s met Papendrecht, Oranje Wit en Nieuw Lekkerland.meer »

1082x gelezen

Bedankt Cock !

8 juli 10:45  Dinsdag 7 juli werd voorafgaande aan de training door de voltallige selectie en staf afscheid genomen van teammanager Cock Brouwer, die om gezondheidsredenen hiermee helaas moet stoppen. Gedurende vele jaren heeft Cock zich ingezet bij het begeleiden van het eerste team in de breedste zin van het woord en zorgde hij de laatste jaren zelfs dat de tenues op tijd werden gewassen. meer »

1009x gelezen

Nieuwe leden Technische en Medische staf

10 juni 10:15  Omdat de sport- en fysiotherapeuten Tom Baas en Annemijn Stuit en ook keeperstrainer Vincent Griezell volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de technische-/medische staf, zijn twee nieuwe leden aangetrokken. meer »

786x gelezen

Welkom bij onze vereniging!

3 juni 11:00  Gelukkig kan er weer getraind worden. Ook de A-selectiespelers hebben vanaf 16 mei, met de nodige beperkingen, weer voorzichtig getraind. meer »

1975x gelezen

Update spelersmutaties nieuwe seizoen

13 maart 7:30  Van de Redactie De Technische Commissie maakt bekend, dat ook Marciano Simonis volgend seizoen de kleuren van Sliedrecht zal dragen. Hierdoor krijgt de nieuwe selectie steeds meer vorm, mede door het feit dat de afgelopen weken een heel groot deel van de huidige selectiespelers de toezegging heeft gedaan ook in het seizoen 2020-2021 bij Sliedrecht te blijven. meer »

1607x gelezen

Degelijke overwinning tegen Nivo Sparta

7 maart 22:45  Geen sprankelend voetbal, maar “terug naar de basis”, dat is wat trainer van der Steen vorige week voor ogen had na een aantal competitie nederlagen.meer »


Dennis van der Steen ook volgend jaar bij Sliedrecht

24 december 22:15  Hoofdtrainer Dennis van der Steen heeft vandaag aan de TC en het bestuur laten weten dat hij ook komend seizoen, 2020-2021 de hoofdmacht van v.v. Sliedrecht onder zijn hoede zal nemen. Dennis van der Steen is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen als hoofdtrainer van Sliedrecht 1. TC en bestuur v.v. Sliedrecht

1671x gelezen

Grens is bijna bereikt!

7 december 9:15  Namens alle leden en betrokkenen die onze club een warm hart toe dragen heeft het bestuur de noodklok geluid. Een mooi stuk in AD de Dordtenaar wat niks aan de verbeelding over laat. meer »

4795x gelezen

Sliedrecht haalt met moeite overwinning binnen

19 oktober 23:00  Met de grootste moeite wist Sliedrecht zaterdag 19 oktober een 1-0 overwinning binnen te halen in de thuiswedstrijd tegen Almkerk. Vorig seizoen moest Sliedrecht tegen Almkerk over twee wedstrijden vier punten inleveren. Een geduchte tegenstander dus voor het team van Dennis v.d. Steen.meer »


Sliedrecht speelt met Sleeuwijk in bekerduel

14 september 23:15  Ook de derde en laatste poule wedstrijd van de bekercompetitie heeft Sliedrecht met grote cijfers gewonnen. Op sportpark De Lockhorst werd promovendus Sleeuwijk met 8-1 afgedroogd, waarbij vooral in de eerste helft zeker 5 of 6 grote kansen evenzovele doelpunten hadden moeten zijn.meer »


Voorbereiding, indeling competitie en beker 1e

15 juli 20:45  De echte voorbereiding van het 1e start op maandag 29 juli a.s. en er wordt vanaf dat moment op maandag, dinsdag en donderdag getraind. Er zijn drie wedstrijden gepland in de voorbereiding. Zaterdag 10 augustus : 14.30 Oefenwedstrijd Sliedrecht 1 - Sportlust'46 (hoofdklasser uit Woerden) Zaterdag 17 augustus : 19.00 Toto beker Blauw Geel'38 1 - Sliedrecht 1 (Blauw Geel uit Veghel en speelt 3e divisie) Zaterdag 24 augustus : 17.00 Oefenwedstijd Cluzona 1 - Sliedrecht 1 (Cluzona uit Wouw en speelt 2e klas zondag) meer »

1876x gelezen

Sliedrecht tegen Blauw Geel’38 in eerste bekerronde

7 juli 10:30  Tijdens het FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival in de Jaarbeurs in Utrecht is de loting verricht voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Er werden 56 amateurclubs aan elkaar gekoppeld, die in het weekend van 17 en 18 augustus het tegen elkaar op zullen nemen.meer »

1234x gelezen

Loting 1e kwalificatie ronde KNVB Beker op 6 juli

28 juni 18:30  Op zaterdag 6 juli 2019 om 11.00 uur zal tijdens het voetbalfestival in Utrecht geloot worden voor de 1e kwalificatie ronde van de Toto KNVB beker. Wij hebben als vv sliedrecht ons op 27 juni 2019 formeel ingeschreven voor deze beker. meer »

1304x gelezen

Geen promotie voor Sliedrecht

16 juni 0:00  Geen promotie voor Sliedrecht Van de Redactie – Joop Hartog Het is Sliedrecht niet gelukt om na het winnen van de KNVB Districtsbeker ook de finalewedstrijd voor promotie te winnen. Op neutraal terrein van de voetbalvereniging SDV Barneveld werd in de verlenging met 3-1 verloren van DETO Twenterand uit Vriezenveen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en moest twee maal 15 minuten worden verlengd.meer »


Huldiging, afscheid en welkom van spelers

10 juni 18:15  Van de Redactie Tijdens het Baggercuptoernooi werd op zaterdag 8 juni door het bestuur in de namiddag een bijeenkomst met de businessclubleden georganiseerd met BBQ.meer »

1472x gelezen

Sliedrecht schrijft historie met bekerwinst

9 juni 12:15  Door het winnen van de KNVB Districtsbeker Zuid I heeft Sliedrecht een unieke prestatie geleverd die met grote letters in de annalen van de vereniging zal worden bijgeschreven. Op het neutrale veld van SV Haarsteeg werd via penalty’s van zondag 2e klasser RKSV Heeze gewonnen. In de reguliere speeltijd bleven beide ploegen steken op 2-2.meer »


Nieuwe spelers selectie 2019-2020

18 april 17:45  De TC heeft afgelopen maanden niet stil gezeten en zijn erin geslaagd om de A-selectie voor het komende seizoen te versterken.meer »

2581x gelezen

Nieuwe selectie seizoen 2019-2020

14 maart 23:00  De technische commissie is al enige tijd bezig de nieuwe selectie voor het volgende seizoen te vormen. Met de volgende spelers is overeengekomen (ook) volgend jaar voor Sliedrecht uit te komen meer »

2517x gelezen

Sliedrecht van start tegen Almkerk

17 augustus 12:15  Het eerste elftal van Sliedrecht begint het nieuwe seizoen op zaterdag 22 september a.s. met een thuiswedstrijd tegen het gepromoveerde Almkerk. Beide teams kwamen voor het laatst elkaar in competitieverband tegen in het seizoen 2012-2013. Sliedrecht won toen tweemaal : 2-0 thuis, en 5-1 in Almkerk.meer »

905x gelezen

Oefen- en Bekerprogramma Sliedrecht 1 en 2

10 augustus 17:30  Zaterdag 11 augustus 2018 start het oefenprogramma voor zowel het eerste als het tweede team. Om 11:30 uur zal het tweede elftal starten met een wedstrijd tegen Slikkerveer 2 (zon) Om 14:30 uur zal het eerste elftal aftrappen tegen RVVH 1. Dit team is ook tegenstander in de bekercompetitie. De kantine zal a.s. zaterdag vanaf 10:30 geopend zijn. meer »

1702x gelezen

Voorbereiding Sliedrecht 1 komend seizoen

5 juli 22:45  Het 1e elftal zal op donderdag 2 augustus 2018 starten met de 1e training van het seizoen 2018-2019. Naast drie keer per week trainen staan er vier oefenwedstrijden op het programma. meer »

1521x gelezen

Selectie voor seizoen 2018-2019 is rond

4 juni 20:00  V.V. Sliedrecht heeft de selectie voor seizoen 2018-2019 rond. Als laatste versterking komt Marciano Simonis over van V.V. Capelle. Deze middenvelder heeft de jeugdopleiding van Sparta gevolgd. Eerder al hadden Hakan Tokul (SteDoCo), Tim van Stek (Nieuw-Lekkerland) en Luuk van Eck (jeugd NAC) aangegeven terug te keren naar Sliedrecht. Ook Chris Boom (SteDoCo) en Akram Chentouf (LRC) komen de selectie versterken. meer »

2820x gelezen

Jean-Phillip Becht assistent trainer seizoen 2018-2019

25 april 20:15  Jean-Phillip Becht is aangesteld als assistent trainer voor het seizoen 2018-2019. Momenteel is Jean-Phillip hoofdtrainer van het tweede herenteam van SteDoCo.

1283x gelezen

UPDATE: Spelers vastgelegd voor seizoen 2018-2019

15 maart 20:00  Vanaf eind januari vinden er gesprekken plaats tussen de Technische commissie en de huidige selectiespelers. Donderdag 15 maart 2018 is bekend geworden dat Luke van Eck (Keeper) komend seizoen NAC verruilt voor V.V. Sliedrecht. . Ook Sjoerd van der Waal zal volgend jaar voor V.V. Sliedrecht uitkomen. Eerder werd al bekend dat de volgende spelers ook volgend seizoen voor v.v. Sliedrecht uit zullen komen. Bas van Stokkum, Rick Schouten, Roy van 't Hoog, Michael Bommeleijn, Jeroen Muilwijk, Luciano van Harlingen, Danny van Laarhoven, Dennis Verhoef, Coen van der Waal, Kenny Stuy van den Herik, Gavir Breidel en Mathijs Donatz. meer »

5674x gelezen

Winst voor Sliedrecht in oefenpartij

3 maart 18:30  Alhoewel er wegens algehele afgelasting geen competitievoetbal werd gespeeld, heeft Sliedrecht zaterdag -3 maart een nuttige oefenwedstrijd kunnen spelen in en tegen Almkerk, die met een 1-3 overwinning werd afgesloten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!