Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 1

Sliedrecht deelt de punten met De Zwerver

18 september 19:45  Van de redactie – Joop Hartog Na winst in de eerste twee poulewedstrijden was plaatsing voor de volgende ronde van de districtsbeker al een feit. Zaterdag 18 september werd de laatste van de drie poulewedstrijden afgewerkt tegen De Zwerver in Kinderdijk. Met de belangrijke KNVB-Toto wedstrijd van a.s. dinsdag tegen Sparta Nijkerk in het achterhoofd heeft Sliedrecht deze partij zonder kleerscheuren en blessures doorstaan. Het werd een 2-2 gelijkspel, een uitslag waar beide teams tevreden mee waren, want hierdoor zijn beide verenigingen geplaatst voor de volgende ronde. meer »


Loting TOTO-KNVB beker 2e voorronde

19 augustus 21:00  Donderdagavond 19 augustus 2021 heeft de loting voor de 2e voorronde van de KNVB beker plaatsgevonden. Deze werd verricht door onze aanvoerder Coen van der Waal. Dit leverde voor ons een uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk op, spelend in de derde divisie zaterdag. Inmiddels is bekend geworden dat deze wedstrijd gespeeld zal worden op dinsdag 21 september a.s. om 20:00 uur.meer »

498x gelezen

Grensrechter gezocht voor 1e team

11 augustus 16:45  De Technische Commissie van de VV Sliedrecht is op zoek naar een Grensrechter voor ons 1e team uitkomend in de 1e klasse De grensrechter is official bij zowel de thuis als de uit wedstrijden. Wij zoeken een sportieve man/vrouw die het leuk vindt om samen met de selectie en staf op te trekken tijdens de wedstrijden Heb je interesse of wil je er meer over weten neem dan contact op met de Technische commissie via technischecommissie@vvsliedrecht.nlmeer »


Coen van der Waal verricht loting TOTO KNVB Beker

11 augustus 8:00  In het weekend van 14/15 augustus wordt gestart met de 1e voorronde van de landelijke KNVB beker. Sliedrecht is daarvoor vrijgeloot. De loting van de 2e ronde vindt plaats op donderdagavond 19 augustus om 19.00 op het bondsbureau in Zeist. meer »

499x gelezen

Bekerindeling en oefenprogramma 1e

31 juli 7:45  Inmiddels is de indeling bekend geworden voor de districtsbeker voor aankomend seizoen. Sliedrecht 1 is ingedeeld in een poule met Nieuw Lekkerland (1e klas), De Zwerver (2e klas) en Madese Boys (2e klas zondag). Er wordt een halve competitie gespeeld en de speeldagen zijn zaterdag 4, 11 en 18 september as. Sliedrecht speelt op 4 september thuis om 17.00 uur. De week erna tegen Nieuw Lekkerland uit en als laatste De Zwerver uit. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de volgende ronde. De competitie voor het 1e start op zaterdag 25 september 2021. meer »

691x gelezen

Jordy, Bedankt !!

18 juli 14:30  Voorafgaande aan de oefenwedstrijd van ons eerste elftal tegen Unitas, zaterdag 17 juli, werd officieel afscheid genomen van Jordy de Jong. De Jong kiest op dit moment bewust voor zijn maatschappelijke carrière en heeft besloten een stapje terug te doen en in het derde elftal te gaan spelen. meer »

654x gelezen

Nuttige oefenpartij voor A-selectie

18 juli 12:30  Zaterdag 17 juli heeft het eerste team de laatste van drie oefenwedstrijden afgewerkt in het eerste deel van de voorbereiding op de competitie 2021/22. Op De Lockhorst was 3e divisionist Unitas te gast en mocht Sliedrecht proberen om ook deze routinier voldoende tegenspel te bieden.meer »


Jordy de Jong neemt afscheid

11 juli 18:15  Zaterdag 17 juli a.s. stopt Jordy de Jong als eerste elftalspeler. Meer dan 10 jaar heeft Jordy in ons hoogste team gespeeld. Een technische voetballer die doorgaans de gehele rechterflank bespeelde. Jordy blijft bij de club en gaat in ons 3e elftal voetballen. Voor aanvang van de wedstrijd Sliedrecht 1 - Unitas 1 (zon) wordt Jordy rond 14.15 uur in het zonnetje gezet.

781x gelezen

Update (5) Selectienieuws seizoen 2021-2022

22 januari 9:45  In de voetsporen van zijn vroegere teamgenoot Sven v.d. Net, die afgelopen zomer naar Sliedrecht kwam, komt ook spits Justin Beemsterboer voor het nieuwe seizoen 2021/22 over van v.v. Papendrecht naar v.v. Sliedrecht. Wordt vervolgd….. meer »

3194x gelezen

Pensionado’s bedanken selectie!

21 december 17:15  Langs deze weg willen wij, de pensionado’s van de v.v. Sliedrecht, de selectiespelers van het 1e elftal en de technische staf, hartelijk bedanken voor de leuke attentie welke wij mochten ontvangen!meer »

567x gelezen

Dennis v.d. Steen verlengt contract met v.v. Sliedrecht

16 december 21:45  Het bestuur van onze vereniging meldt dat met trainer Dennis van der Steen een contractverlenging van een jaar is overeengekomen. Beide partijen zien nog volop perspectief om de beoogde doelen te verwezenlijken. Hiermee gaat v.d. Steen zijn vierde jaar in bij v.v. Sliedrecht. “We hadden een doel en dat kon door Corona niet bereikt worden. Ik heb inmiddels bijna drie mooie jaren bij Sliedrecht mogen bouwen en we wilden dit jaar oogsten, maar Corona gooide roet in het eten. Ik heb een heel goed gevoel bij deze club en met de vele mensen die met de club zijn begaan. Ook voor die mensen wil ik de klus afmaken en proberen te promoveren”, aldus een enthousiaste v.d. Steen.

605x gelezen

Toto beker wedstrijd tegen IJsselmeervogels verplaatst

15 oktober 22:30  In de 1e ronde van de landelijke KNVB Toto beker stond op dinsdag 27 oktober a.s. de wedstrijd Sliedrecht 1 – IJsselmeervogels 1 op het programma. Door de recente Corona maatregelen en het stil leggen van de competities en trainingen voor de senioren in het amateurvoetbal, is deze wedstrijd nu verplaatst naar dinsdag 1 december a.s. om 19.45 uur.meer »

793x gelezen

Sliedrecht glorieus poulewinnaar Districtsbekertoernooi

12 september 18:30  Zaterdag 12 september heeft Sliedrecht de derde en laatste poulewedstrijd met overtuigende cijfers gewonnen van De Zwerver. Met een 8-0 overwinning werd de aanloopfase naar de competitie afgesloten. Door deze derde overwinning op rij heeft Sliedrecht de volgende ronde van het KNVB districtsbeker toernooi bereikt.meer »


Oefen- en bekerprogramma 1e elftal

2 augustus 17:30  Op 1 augustus is het seizoen 2020-2021 echt gestart, ondanks dat vele teams in de afgelopen weken hebben door getraind. Het 1e elftal start op maandag 3 augustus 2020 weer met de trainingen voor het competitie seizoen, wat op zaterdag 19 september zal aanvangen. Voor die tijd wordt er door het 1e geoefend en bekerwedstrijden gespeeld zowel voor de districtsbeker als de landelijk Toto KNVB beker.meer »

1252x gelezen

Indeling 1e elftal bekend

10 juli 13:15  De KNVB heeft de indelingen voor de 1e elftallen voor het komend seizoen bekend gemaakt. Ons 1e elftal is ingedeeld in 1C wat betekent in de praktijk dat wij weer naar het Oosten gaan afreizen. Dus komend seizoen geen derby’s met Papendrecht, Oranje Wit en Nieuw Lekkerland.meer »

1005x gelezen

Bedankt Cock !

8 juli 10:45  Dinsdag 7 juli werd voorafgaande aan de training door de voltallige selectie en staf afscheid genomen van teammanager Cock Brouwer, die om gezondheidsredenen hiermee helaas moet stoppen. Gedurende vele jaren heeft Cock zich ingezet bij het begeleiden van het eerste team in de breedste zin van het woord en zorgde hij de laatste jaren zelfs dat de tenues op tijd werden gewassen. meer »

894x gelezen

Nieuwe leden Technische en Medische staf

10 juni 10:15  Omdat de sport- en fysiotherapeuten Tom Baas en Annemijn Stuit en ook keeperstrainer Vincent Griezell volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de technische-/medische staf, zijn twee nieuwe leden aangetrokken. meer »

689x gelezen

Welkom bij onze vereniging!

3 juni 11:00  Gelukkig kan er weer getraind worden. Ook de A-selectiespelers hebben vanaf 16 mei, met de nodige beperkingen, weer voorzichtig getraind. meer »

1005x gelezen

Update spelersmutaties nieuwe seizoen

13 maart 7:30  Van de Redactie De Technische Commissie maakt bekend, dat ook Marciano Simonis volgend seizoen de kleuren van Sliedrecht zal dragen. Hierdoor krijgt de nieuwe selectie steeds meer vorm, mede door het feit dat de afgelopen weken een heel groot deel van de huidige selectiespelers de toezegging heeft gedaan ook in het seizoen 2020-2021 bij Sliedrecht te blijven. meer »

1224x gelezen

Degelijke overwinning tegen Nivo Sparta

7 maart 22:45  Geen sprankelend voetbal, maar “terug naar de basis”, dat is wat trainer van der Steen vorige week voor ogen had na een aantal competitie nederlagen.meer »


Dennis van der Steen ook volgend jaar bij Sliedrecht

24 december 22:15  Hoofdtrainer Dennis van der Steen heeft vandaag aan de TC en het bestuur laten weten dat hij ook komend seizoen, 2020-2021 de hoofdmacht van v.v. Sliedrecht onder zijn hoede zal nemen. Dennis van der Steen is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen als hoofdtrainer van Sliedrecht 1. TC en bestuur v.v. Sliedrecht

1145x gelezen

Grens is bijna bereikt!

7 december 9:15  Namens alle leden en betrokkenen die onze club een warm hart toe dragen heeft het bestuur de noodklok geluid. Een mooi stuk in AD de Dordtenaar wat niks aan de verbeelding over laat. meer »

3270x gelezen

Sliedrecht haalt met moeite overwinning binnen

19 oktober 23:00  Met de grootste moeite wist Sliedrecht zaterdag 19 oktober een 1-0 overwinning binnen te halen in de thuiswedstrijd tegen Almkerk. Vorig seizoen moest Sliedrecht tegen Almkerk over twee wedstrijden vier punten inleveren. Een geduchte tegenstander dus voor het team van Dennis v.d. Steen.meer »


Sliedrecht speelt met Sleeuwijk in bekerduel

14 september 23:15  Ook de derde en laatste poule wedstrijd van de bekercompetitie heeft Sliedrecht met grote cijfers gewonnen. Op sportpark De Lockhorst werd promovendus Sleeuwijk met 8-1 afgedroogd, waarbij vooral in de eerste helft zeker 5 of 6 grote kansen evenzovele doelpunten hadden moeten zijn.meer »


Voorbereiding, indeling competitie en beker 1e

15 juli 20:45  De echte voorbereiding van het 1e start op maandag 29 juli a.s. en er wordt vanaf dat moment op maandag, dinsdag en donderdag getraind. Er zijn drie wedstrijden gepland in de voorbereiding. Zaterdag 10 augustus : 14.30 Oefenwedstrijd Sliedrecht 1 - Sportlust'46 (hoofdklasser uit Woerden) Zaterdag 17 augustus : 19.00 Toto beker Blauw Geel'38 1 - Sliedrecht 1 (Blauw Geel uit Veghel en speelt 3e divisie) Zaterdag 24 augustus : 17.00 Oefenwedstijd Cluzona 1 - Sliedrecht 1 (Cluzona uit Wouw en speelt 2e klas zondag) meer »

1342x gelezen

Sliedrecht tegen Blauw Geel’38 in eerste bekerronde

7 juli 10:30  Tijdens het FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival in de Jaarbeurs in Utrecht is de loting verricht voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Er werden 56 amateurclubs aan elkaar gekoppeld, die in het weekend van 17 en 18 augustus het tegen elkaar op zullen nemen.meer »

1077x gelezen

Loting 1e kwalificatie ronde KNVB Beker op 6 juli

28 juni 18:30  Op zaterdag 6 juli 2019 om 11.00 uur zal tijdens het voetbalfestival in Utrecht geloot worden voor de 1e kwalificatie ronde van de Toto KNVB beker. Wij hebben als vv sliedrecht ons op 27 juni 2019 formeel ingeschreven voor deze beker. meer »

935x gelezen

Geen promotie voor Sliedrecht

16 juni 0:00  Geen promotie voor Sliedrecht Van de Redactie – Joop Hartog Het is Sliedrecht niet gelukt om na het winnen van de KNVB Districtsbeker ook de finalewedstrijd voor promotie te winnen. Op neutraal terrein van de voetbalvereniging SDV Barneveld werd in de verlenging met 3-1 verloren van DETO Twenterand uit Vriezenveen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en moest twee maal 15 minuten worden verlengd.meer »


Huldiging, afscheid en welkom van spelers

10 juni 18:15  Van de Redactie Tijdens het Baggercuptoernooi werd op zaterdag 8 juni door het bestuur in de namiddag een bijeenkomst met de businessclubleden georganiseerd met BBQ.meer »

1330x gelezen

Sliedrecht schrijft historie met bekerwinst

9 juni 12:15  Door het winnen van de KNVB Districtsbeker Zuid I heeft Sliedrecht een unieke prestatie geleverd die met grote letters in de annalen van de vereniging zal worden bijgeschreven. Op het neutrale veld van SV Haarsteeg werd via penalty’s van zondag 2e klasser RKSV Heeze gewonnen. In de reguliere speeltijd bleven beide ploegen steken op 2-2.meer »


Nieuwe spelers selectie 2019-2020

18 april 17:45  De TC heeft afgelopen maanden niet stil gezeten en zijn erin geslaagd om de A-selectie voor het komende seizoen te versterken.meer »

2404x gelezen

Nieuwe selectie seizoen 2019-2020

14 maart 23:00  De technische commissie is al enige tijd bezig de nieuwe selectie voor het volgende seizoen te vormen. Met de volgende spelers is overeengekomen (ook) volgend jaar voor Sliedrecht uit te komen meer »

2295x gelezen

Sliedrecht van start tegen Almkerk

17 augustus 12:15  Het eerste elftal van Sliedrecht begint het nieuwe seizoen op zaterdag 22 september a.s. met een thuiswedstrijd tegen het gepromoveerde Almkerk. Beide teams kwamen voor het laatst elkaar in competitieverband tegen in het seizoen 2012-2013. Sliedrecht won toen tweemaal : 2-0 thuis, en 5-1 in Almkerk.meer »

856x gelezen

Oefen- en Bekerprogramma Sliedrecht 1 en 2

10 augustus 17:30  Zaterdag 11 augustus 2018 start het oefenprogramma voor zowel het eerste als het tweede team. Om 11:30 uur zal het tweede elftal starten met een wedstrijd tegen Slikkerveer 2 (zon) Om 14:30 uur zal het eerste elftal aftrappen tegen RVVH 1. Dit team is ook tegenstander in de bekercompetitie. De kantine zal a.s. zaterdag vanaf 10:30 geopend zijn. meer »

1488x gelezen

Voorbereiding Sliedrecht 1 komend seizoen

5 juli 22:45  Het 1e elftal zal op donderdag 2 augustus 2018 starten met de 1e training van het seizoen 2018-2019. Naast drie keer per week trainen staan er vier oefenwedstrijden op het programma. meer »

1443x gelezen

Selectie voor seizoen 2018-2019 is rond

4 juni 20:00  V.V. Sliedrecht heeft de selectie voor seizoen 2018-2019 rond. Als laatste versterking komt Marciano Simonis over van V.V. Capelle. Deze middenvelder heeft de jeugdopleiding van Sparta gevolgd. Eerder al hadden Hakan Tokul (SteDoCo), Tim van Stek (Nieuw-Lekkerland) en Luuk van Eck (jeugd NAC) aangegeven terug te keren naar Sliedrecht. Ook Chris Boom (SteDoCo) en Akram Chentouf (LRC) komen de selectie versterken. meer »

2610x gelezen

Jean-Phillip Becht assistent trainer seizoen 2018-2019

25 april 20:15  Jean-Phillip Becht is aangesteld als assistent trainer voor het seizoen 2018-2019. Momenteel is Jean-Phillip hoofdtrainer van het tweede herenteam van SteDoCo.

1077x gelezen

UPDATE: Spelers vastgelegd voor seizoen 2018-2019

15 maart 20:00  Vanaf eind januari vinden er gesprekken plaats tussen de Technische commissie en de huidige selectiespelers. Donderdag 15 maart 2018 is bekend geworden dat Luke van Eck (Keeper) komend seizoen NAC verruilt voor V.V. Sliedrecht. . Ook Sjoerd van der Waal zal volgend jaar voor V.V. Sliedrecht uitkomen. Eerder werd al bekend dat de volgende spelers ook volgend seizoen voor v.v. Sliedrecht uit zullen komen. Bas van Stokkum, Rick Schouten, Roy van 't Hoog, Michael Bommeleijn, Jeroen Muilwijk, Luciano van Harlingen, Danny van Laarhoven, Dennis Verhoef, Coen van der Waal, Kenny Stuy van den Herik, Gavir Breidel en Mathijs Donatz. meer »

5460x gelezen

Winst voor Sliedrecht in oefenpartij

3 maart 18:30  Alhoewel er wegens algehele afgelasting geen competitievoetbal werd gespeeld, heeft Sliedrecht zaterdag -3 maart een nuttige oefenwedstrijd kunnen spelen in en tegen Almkerk, die met een 1-3 overwinning werd afgesloten.meer »


Sliedrecht treft Halsteren in de 1/8 finale districtsbeker

28 januari 18:30  De loting voor het vervolg van het toernooi om de districtsbeker Zuid 1 heeft zondag 28 januari plaats gevonden bij voetbalclub Cluzona in Wouw. Sliedrecht speelt op 20 februari 2018 om 20:00 uur de uitwedstrijd tegen Halsteren. Halsteren schakelde dinsdagavond Baronie uit: 2-1. Halsteren bezet de derde plek in de zondag hoofdklasse B. meer »

1360x gelezen

Nieuwe trainer - Dennis van der Steen

15 januari 22:30  Het bestuur van de v.v. Sliedrecht heeft, op voordracht van de technische commissie, Dennis van der Steen benoemd als trainer voor het seizoen 2018-2019. De 41 jarige Dennis van der Steen afkomstig uit Houten traint momenteel 2e klasser de Valleivogels. Hij is als speler nog actief geweest bij o.a. FC Utrecht en Ijsselmeervogels en als trainer bij o.a. Geinoord en Everstein. De jonge ambiteuze trainer zal op 1 augustus 2018 aan de slag gaan en is vanavond aan de spelergroep voorgesteld. Bestuur VV Sliedrecht

3051x gelezen

Geen vervolg Michel Langerak en v.v. Sliedrecht

8 december 8:15  Het bestuur heeft, na overleg met de technische commissie, het besluit genomen dat na dit seizoen er geen vervolg komt van de verbindenis tusssen Michel Langerak en de v.v.. Sliedrecht. De huidige trainer van Sliedrecht 1, uitkomend in de 1e klasse C, is bezig met het tweede seizoen als hoofdtrainer van de v.v. Wij hebben, aldus secretaris Tom Pauw, in overleg met de technische commissie de balans opgemaakt in al zijn facetten of wij na twee seizoenen verder wilden gaan. Daaruit is een besluit gekomen dat donderdagavond 7 december 2017 aan trainer, staff en spelers is aangegeven. In overleg met de technische commissie gaan wij komende weken kijken naar een opvolger voor het seizoen 2018-2019.

1500x gelezen

Sliedrecht start nieuwe competitie in Veenendaal

22 juli 16:45  Sliedrecht gaat op zaterdag 23 september a.s. het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 van start met een uitwedstrijd in Veenendaal tegen De Merino’s. Voor Sliedrecht een “oude bekende” want beide teams kwamen elkaar ook twee seizoenen geleden tegen in de eerste klasse A. Sliedrecht verloor destijds door een doelpunt van Patrick v.d. Berkt in de 66e minuut met 1-0, later in het seizoen werd de thuiswedstrijd door Sliedrecht met 2-0 gewonnen.meer »

1181x gelezen

Twee uitwedstrijden voor Sliedrecht in bekertoernooi

22 juli 11:15  In de aanloop naar de start van de competitie, zaterdag 23 september a.s., komt Sliedrecht in de maand september drie maal in actie voor het districts bekertoernooi, waar het is ingedeeld in poule 59 met zaterdag tweede klasser Hardinxveld, zaterdag eerste klasser Nieuw Lekkerland en zondag tweede klasser CVV Zwervers uit Capelle a/d IJssel. meer »

1092x gelezen

Sliedrecht 1 start zaterdag 5 augustus a.s.

6 juli 22:30  Het 1e elftal zal op zaterdag 5 augustus a.s. starten met de 1e training voor komend seizoen. In de weken erna zal er 2-4 per week getraind worden alsmede een aantal oefenwedstrijden worden gespeeld. meer »

1284x gelezen

Verrassende competitie indeling voor Sliedrecht

5 juli 20:00  De A-selectie van Sliedrecht is voor de nieuwe jaargang 2017-2018 ingedeeld in de eerste klasse C van het district Zuid I. De selectie van trainer Michel Langerak neemt het in het nieuwe seizoen op tegen regioclubs als G.J.S. uit Gorinchem, L.R.C. Leerdam, GRC-14 uit Giessen en W.N.C. uit Waardenburg. Maar ook staan verre uitwedstrijden tegen teams als Bennekom, DUNO D uit Doorwerth, DTS Ede en De Merino’s uit Veenendaal op de agenda. meer »

1277x gelezen

Manucho Adelino speler van het jaar 2016-2017

11 juni 15:45  Tijdens de sponsoravond op zaterdag 10 juni 2017 heeft Manucho Adelino de prijs voor beste speler van het seizoen 2016-2017 uit handen van trainer Michel Langerak in ontvangst mogen nemen.meer »

1073x gelezen

Nieuwe spelers selectie 2017-2018

6 juni 20:30  Voor komend seizoen zijn de volgende spelers vastgelegd. Jeroen Muilwijk, Danny van Laarhoven en Gino Chiril. Deze 3 spelers komen uit de eigen opleiding en krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen. Aanvaller Achmed Kalife komt over van SVW.meer »

2975x gelezen

UPDATE: Spelers vastgelegd voor komend seizoen

13 maart 22:15  Ook Bas van Stokkom heeft aangegeven volgend seizoen voor v.v. Sliedrecht te willen spelen.meer »

3616x gelezen

Michel Langerak blijft ook volgend seizoen

11 januari 22:45  Trainer Michel Langerak zal ook volgend seizoen 2017-2018 hoofdtrainer zijn van het eerste elftal. Vandaag is er overeenstemming bereikt tussen het bestuur en Michel. Het bestuur wenst Michel veel succes.

1224x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!