Zaterdag 1 - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 1

Zaterdag 1

Update spelersmutatie A-selectie volgend seizoen

Gisteren, 6 juni 22:00  De TC is al weer druk in gesprek met de selectiespelers om vooruit te kijken naar het volgende seizoen. Wie blijft, wie gaat en wie komt ??meer »

6568x gelezen

Laatste kunstje van twee voetbal iconen

5 juni 19:00  SLIEDRECHT – Zaterdag 10 en zondag 11 juni a.s. zal op Sportpark “De Lockhorst” weer het traditionele Baggercup toernooi worden gespeeld. De Redelijkheid Group is de nieuwe sponsor voor de zevende editie van dit internationale jeugd voetbal toernooi waar in totaal 46 teams strijden, verdeeld over drie leeftijdscategorieën, t.w. onder 11, onder 13 en onder 15 jaar.meer »

475x gelezen

Droomscenario komt uit voor Sliedrecht

28 mei 22:00   Hopen op gunstige uitslagen van twee andere wedstrijden en zelf winnen, dat was de hoop en de opdracht van Sliedrecht toen het zaterdag 27 mei op bezoek ging bij SVL in Langbroek. Op deze mooie zaterdagmiddag vielen de puzzelstukje gelukkig allemaal op de goede plaats, want Sliedrecht won verdiend met 0-2, terwijl Oranje Wit verloor van het gedegradeerde Achilles’29 en Nivo Sparta de punten deelde met Almkerk.meer »


Sliedrecht één en twee op trainingskamp in Albufeira

15 januari 21:45  Van donderdag 5 januari tot 8 januari zijn de selectieteams één en twee van VV Sliedrecht op trainingskamp geweest naar Albufeira. Dat de beide teams gezamenlijk op reis zijn gegaan is een mooie stap voor de vereniging om jonge talentvolle spelers een kans te geven in de selectie. Om die reden waren er zelfs drie spelers van de kersverse kampioen 19-1 mee afgereisd. Mark Vet, Mike Visser en Seth Bergevoet mochten zo ruiken aan het seniorenvoetbal.meer »

483x gelezen

Goede voorbereiding herstart competitie voor Sliedrecht

15 januari 11:15  Na een geslaagd trainingskamp in de Portugese Algarve, heeft Sliedrecht zaterdag 14 januari in Goude tegen vierde divisionist De Jodan Boys een oefenwedstrijd gespeeld ter voorbereiding op de start van de tweede competitiehelft. De ploeg maakte een gretige en geïnspireerde indruk en wist het grootste deel van de wedstrijd een veldoverwicht te hebben, maar moest in de slotfase toch met 2-1 buigen voor de tegenstander.meer »


Sliedrecht groeit langzaam naar de juiste vorm

17 augustus 17:45  De samenstelling van het eerste elftal van de v.v. Sliedrecht begint langzaam vorm te krijgen. Dinsdagavond 16 augustus werd de vierde oefenpartij gespeeld, nu tegen 4e divisionist SC Feyenoord. In een heel aantrekkelijke wedstrijd waarin Sliedrecht prima tegenspel bood, won Feyenoord tenslotte met 0-2. meer »


Aangenaam………, Marco Verbeek

10 juli 10:00  Beste Sliedrechters, Voor zover nog nodig wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Marco Verbeek en ik ben vereerd om mij voor het nieuwe seizoen hoofdtrainer van de v.v. Sliedrecht noemen. Ik ben 39 jaar, woonachtig in Culemborg en werkzaam in de grootkeukens. meer »

1052x gelezen

Indeling Sliedrecht 1 bekend

10 juli 9:45  Op 8 juli 2022 heeft de KNVB de indeling bekend gemaakt voor het komend seizoen voor het eerste elftal. Ook dit seizoen is helaas het 1e weer ingedeeld in de “Oostklasse”. meer »

701x gelezen

Chris Boom speler van het jaar

22 juni 21:00  De verkiezing “Speler van het jaar” heeft vanwege corona twee jaar niet plaats kunnen vinden. Bij deze verkiezingen worden alle spelers door een 5-tal juryleden, (incl. Techn. Staf), beoordeeld met een rapportcijfer. Het betreft alleen competitiewedstrijden en de speler dient minimaal ¼ wedstrijd te hebben gespeeld.meer »

486x gelezen

AFSCHEID

14 juni 22:00  Bijna elk jaar komen en gaan selectiespelers en/of trainer/coaches, ook dit jaar. Tijdens de gezellige jaarlijkse BBQ van/voor sponsoren was er op zaterdag 11 juni naast lekker eten en drinken, ook plaats voor een serieus moment, het afscheid van een aantal spelers en beide trainers/coaches.meer »

997x gelezen

Supportersbus naar Barneveld , zaterdag a.s.

13 juni 16:15  Op 18 juni 2022 speelt Sliedrecht 1 de na-competitie uit tegen Barneveld. Wij hebben voor onze supporters een bus geregeld. Geef je opmeer »

901x gelezen

Update selectienieuws

20 mei 22:45  Oud-speler/trainer van Sliedrecht Ronald den Ouden zal in het nieuwe seizoen de assistent worden van hoofdtrainer Marco Verbeek. De eerder aangekondigde komst van Gio van Ree (ex Westlandia) gaat niet door. Van Ree heeft uiteindelijk toch gekozen voor een andere club. meer »

1638x gelezen

Spelerskinderen

31 maart 20:15  Zaterdag 29 maart was het een klein feestje voor de kinderen en/of neefjes en nichtjes van de eerste elftal spelers. Normaal wordt het 1e elftal voor de wedstrijd bij opkomst op het veld begeleid door een pupillenteam. Deze keer mochten de kinderen aan de hand (of gedragen op de arm) van de spelers het veld opkomen. Voor dat het zo ver was, werden al de nodige kiekjes gemaakt. meer »

396x gelezen

Update selectie nieuws

4 maart 20:15  Voor het nieuwe seizoen verwelkomen wij ook Juninho van Ree bij de selectie. Joninho komt van v.v. Papendrecht en volgt hiermee zijn teamgenoot Rick Kamerlingh. Vanwege zijn drukke werkzaamheden en verhuizing zal Akram Chentouf Sliedrecht gaan verlaten. Ook voor het 2e selectieteam is nieuws te melden: Perry Baekema zal volgend jaar als trainer voor deze groep staan. Perry is momenteel nog trainer van Dordrecht JO16. Wordt vervolgd …… meer »

1236x gelezen

Spelersmutaties in A-selectie

9 februari 20:45  De volgende spelers hebben hun toezegging gedaan om ook volgend jaar de kleuren van v.v. Sliedrecht te dragen: Mathijs Donatz, Coen v.d.Waal, Dennis Verhoef, Luciano van Harlingen, Tim van Stek, Robby v.d. Wetering, Danny van Laarhoven, Jasper Sprong, Tobi van Zwienen, Jesse Koppelaar, Mike van Kraaij, Sem v.d. Pijl en Fabian Steenhuizen. Een aantal spelers zal vertrekken, zoals Bas van Stokkom (Achilles Veen), Sven v.d. Net (ASWH), Justin Beemsterboer (ASWH), Rodney Huijgen en Niels Nieuwesteeg. Roy van ’t Hoog gaat voor een langere periode naar de Ver. Staten en Chris Boom houdt het 1e klas niveau voor gezien en gaat lager spelen in zijn vriendenelftal bij Stedoco. Verdediger Nick Kamerling maakt de overstap van v.v. Papendrecht naar Sliedrecht. Wordt vervolgd………

1618x gelezen

Marco Verbeek – nieuwe trainer v.v. Sliedrecht

21 december 17:30  Het bestuur van de v.v. Sliedrecht heeft op voordracht van de technische commissie het besluit genomen dat Marco Verbeek de nieuwe hoofdtrainer gaat worden vanaf 1 juli 2022. De 39-jarige Marco Verbeek, wonend in Culemborg, wordt dus de opvolger van Dennis van der Steen. meer »

1326x gelezen

Pensionado’s bedanken selectie!

12 december 20:45  Langs deze weg willen wij, de pensionado’s en een aantal vrijwilligers van de v.v. Sliedrecht, de selectiespelers van het 1e elftal en de technische staf, hartelijk bedanken voor de leuke attentie welke wij mochten ontvangen!meer »

478x gelezen

V.v. Sliedrecht en Dennis Van der Steen geen verlenging contract

20 november 20:15  In de afgelopen week heeft de technische commissie van de v.v. Sliedrecht met Dennis van der Steen gesproken over een eventuele verlenging van het contract na 1 juli 2022. Beide partijen hebben daarbij aangegeven dat het na 4 jaar tijd is voor een verandering. In de gesprekken werd nogmaals benadrukt dat de v.v. dik tevreden is over de verrichtingen van de trainer. Maar zowel trainer als de v.v. willen een nieuw stap maken vanaf 1 juli 2022 Afgelopen donderdag zijn de spelers geïnformeerd over dit besluit. Bestuur v.v. Sliedrecht

1851x gelezen

Hard werken wordt beloond

9 oktober 23:00  Van de redactie – Joop Hartog Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat ! Een gevleugelde uitspraak die van toepassing was op de door Sliedrecht gespeelde uitwedstrijd in Waardenburg tegen W.N.C. In voetballend opzicht waren er voldoende redenen om kritische kanttekeningen te plaatsen, maar tot tweemaal toe terugkomen van een achterstand en uiteindelijk winnen is toch ook wel fijn. Sliedrecht kwam met een 2-3 overwinning uit de strijd en mocht zich niet alleen de terechte, maar ook de morele winnaar noemen. meer »


Selectie bedankt supporters!

22 september 12:00  Namens de selectie willen wij onze supporters enorm bedanken voor de steun gisterenavond in Nijkerk. Dit gaf het team extra impuls om tot het uiterste te gaan, ondanks de pijntjes die in de eindfase op gingen spelen. We zijn heel diep gegaan. Het maakt ons trots dat we dit met Sliedrecht hebben mogen bewerkstellen. Het resultaat was dan niet positief, maar de support en het WIJ gevoel, voelde als een overwinning. Samen zijn we Sliedrecht 💙 Dankjewel! We hebben ondanks het verlies genoten van de steun. Tot snel weer. Groet, Sliedrecht 1meer »

528x gelezen

Loting TOTO-KNVB beker 2e voorronde

19 augustus 21:00  Donderdagavond 19 augustus 2021 heeft de loting voor de 2e voorronde van de KNVB beker plaatsgevonden. Deze werd verricht door onze aanvoerder Coen van der Waal. Dit leverde voor ons een uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk op, spelend in de derde divisie zaterdag. Inmiddels is bekend geworden dat deze wedstrijd gespeeld zal worden op dinsdag 21 september a.s. om 20:00 uur.meer »

789x gelezen

Grensrechter gezocht voor 1e team

11 augustus 16:45  De Technische Commissie van de VV Sliedrecht is op zoek naar een Grensrechter voor ons 1e team uitkomend in de 1e klasse De grensrechter is official bij zowel de thuis als de uit wedstrijden. Wij zoeken een sportieve man/vrouw die het leuk vindt om samen met de selectie en staf op te trekken tijdens de wedstrijden Heb je interesse of wil je er meer over weten neem dan contact op met de Technische commissie via technischecommissie@vvsliedrecht.nlmeer »


Coen van der Waal verricht loting TOTO KNVB Beker

11 augustus 8:00  In het weekend van 14/15 augustus wordt gestart met de 1e voorronde van de landelijke KNVB beker. Sliedrecht is daarvoor vrijgeloot. De loting van de 2e ronde vindt plaats op donderdagavond 19 augustus om 19.00 op het bondsbureau in Zeist. meer »

1021x gelezen

Bekerindeling en oefenprogramma 1e

31 juli 7:45  Inmiddels is de indeling bekend geworden voor de districtsbeker voor aankomend seizoen. Sliedrecht 1 is ingedeeld in een poule met Nieuw Lekkerland (1e klas), De Zwerver (2e klas) en Madese Boys (2e klas zondag). Er wordt een halve competitie gespeeld en de speeldagen zijn zaterdag 4, 11 en 18 september as. Sliedrecht speelt op 4 september thuis om 17.00 uur. De week erna tegen Nieuw Lekkerland uit en als laatste De Zwerver uit. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de volgende ronde. De competitie voor het 1e start op zaterdag 25 september 2021. meer »

1229x gelezen

Jordy, Bedankt !!

18 juli 14:30  Voorafgaande aan de oefenwedstrijd van ons eerste elftal tegen Unitas, zaterdag 17 juli, werd officieel afscheid genomen van Jordy de Jong. De Jong kiest op dit moment bewust voor zijn maatschappelijke carrière en heeft besloten een stapje terug te doen en in het derde elftal te gaan spelen. meer »

1144x gelezen

Nuttige oefenpartij voor A-selectie

18 juli 12:30  Zaterdag 17 juli heeft het eerste team de laatste van drie oefenwedstrijden afgewerkt in het eerste deel van de voorbereiding op de competitie 2021/22. Op De Lockhorst was 3e divisionist Unitas te gast en mocht Sliedrecht proberen om ook deze routinier voldoende tegenspel te bieden.meer »


Jordy de Jong neemt afscheid

11 juli 18:15  Zaterdag 17 juli a.s. stopt Jordy de Jong als eerste elftalspeler. Meer dan 10 jaar heeft Jordy in ons hoogste team gespeeld. Een technische voetballer die doorgaans de gehele rechterflank bespeelde. Jordy blijft bij de club en gaat in ons 3e elftal voetballen. Voor aanvang van de wedstrijd Sliedrecht 1 - Unitas 1 (zon) wordt Jordy rond 14.15 uur in het zonnetje gezet.

1332x gelezen

Update (5) Selectienieuws seizoen 2021-2022

22 januari 9:45  In de voetsporen van zijn vroegere teamgenoot Sven v.d. Net, die afgelopen zomer naar Sliedrecht kwam, komt ook spits Justin Beemsterboer voor het nieuwe seizoen 2021/22 over van v.v. Papendrecht naar v.v. Sliedrecht. Wordt vervolgd….. meer »

4630x gelezen

Pensionado’s bedanken selectie!

21 december 17:15  Langs deze weg willen wij, de pensionado’s van de v.v. Sliedrecht, de selectiespelers van het 1e elftal en de technische staf, hartelijk bedanken voor de leuke attentie welke wij mochten ontvangen!meer »

711x gelezen

Dennis v.d. Steen verlengt contract met v.v. Sliedrecht

16 december 21:45  Het bestuur van onze vereniging meldt dat met trainer Dennis van der Steen een contractverlenging van een jaar is overeengekomen. Beide partijen zien nog volop perspectief om de beoogde doelen te verwezenlijken. Hiermee gaat v.d. Steen zijn vierde jaar in bij v.v. Sliedrecht. “We hadden een doel en dat kon door Corona niet bereikt worden. Ik heb inmiddels bijna drie mooie jaren bij Sliedrecht mogen bouwen en we wilden dit jaar oogsten, maar Corona gooide roet in het eten. Ik heb een heel goed gevoel bij deze club en met de vele mensen die met de club zijn begaan. Ook voor die mensen wil ik de klus afmaken en proberen te promoveren”, aldus een enthousiaste v.d. Steen.

1101x gelezen

Toto beker wedstrijd tegen IJsselmeervogels verplaatst

15 oktober 22:30  In de 1e ronde van de landelijke KNVB Toto beker stond op dinsdag 27 oktober a.s. de wedstrijd Sliedrecht 1 – IJsselmeervogels 1 op het programma. Door de recente Corona maatregelen en het stil leggen van de competities en trainingen voor de senioren in het amateurvoetbal, is deze wedstrijd nu verplaatst naar dinsdag 1 december a.s. om 19.45 uur.meer »

1332x gelezen

Sliedrecht glorieus poulewinnaar Districtsbekertoernooi

12 september 18:30  Zaterdag 12 september heeft Sliedrecht de derde en laatste poulewedstrijd met overtuigende cijfers gewonnen van De Zwerver. Met een 8-0 overwinning werd de aanloopfase naar de competitie afgesloten. Door deze derde overwinning op rij heeft Sliedrecht de volgende ronde van het KNVB districtsbeker toernooi bereikt.meer »


Oefen- en bekerprogramma 1e elftal

2 augustus 17:30  Op 1 augustus is het seizoen 2020-2021 echt gestart, ondanks dat vele teams in de afgelopen weken hebben door getraind. Het 1e elftal start op maandag 3 augustus 2020 weer met de trainingen voor het competitie seizoen, wat op zaterdag 19 september zal aanvangen. Voor die tijd wordt er door het 1e geoefend en bekerwedstrijden gespeeld zowel voor de districtsbeker als de landelijk Toto KNVB beker.meer »

1462x gelezen

Indeling 1e elftal bekend

10 juli 13:15  De KNVB heeft de indelingen voor de 1e elftallen voor het komend seizoen bekend gemaakt. Ons 1e elftal is ingedeeld in 1C wat betekent in de praktijk dat wij weer naar het Oosten gaan afreizen. Dus komend seizoen geen derby’s met Papendrecht, Oranje Wit en Nieuw Lekkerland.meer »

1143x gelezen

Bedankt Cock !

8 juli 10:45  Dinsdag 7 juli werd voorafgaande aan de training door de voltallige selectie en staf afscheid genomen van teammanager Cock Brouwer, die om gezondheidsredenen hiermee helaas moet stoppen. Gedurende vele jaren heeft Cock zich ingezet bij het begeleiden van het eerste team in de breedste zin van het woord en zorgde hij de laatste jaren zelfs dat de tenues op tijd werden gewassen. meer »

1102x gelezen

Nieuwe leden Technische en Medische staf

10 juni 10:15  Omdat de sport- en fysiotherapeuten Tom Baas en Annemijn Stuit en ook keeperstrainer Vincent Griezell volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de technische-/medische staf, zijn twee nieuwe leden aangetrokken. meer »

924x gelezen

Welkom bij onze vereniging!

3 juni 11:00  Gelukkig kan er weer getraind worden. Ook de A-selectiespelers hebben vanaf 16 mei, met de nodige beperkingen, weer voorzichtig getraind. meer »

2924x gelezen

Update spelersmutaties nieuwe seizoen

13 maart 7:30  Van de Redactie De Technische Commissie maakt bekend, dat ook Marciano Simonis volgend seizoen de kleuren van Sliedrecht zal dragen. Hierdoor krijgt de nieuwe selectie steeds meer vorm, mede door het feit dat de afgelopen weken een heel groot deel van de huidige selectiespelers de toezegging heeft gedaan ook in het seizoen 2020-2021 bij Sliedrecht te blijven. meer »

1688x gelezen

Degelijke overwinning tegen Nivo Sparta

7 maart 22:45  Geen sprankelend voetbal, maar “terug naar de basis”, dat is wat trainer van der Steen vorige week voor ogen had na een aantal competitie nederlagen.meer »


Dennis van der Steen ook volgend jaar bij Sliedrecht

24 december 22:15  Hoofdtrainer Dennis van der Steen heeft vandaag aan de TC en het bestuur laten weten dat hij ook komend seizoen, 2020-2021 de hoofdmacht van v.v. Sliedrecht onder zijn hoede zal nemen. Dennis van der Steen is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen als hoofdtrainer van Sliedrecht 1. TC en bestuur v.v. Sliedrecht

1965x gelezen

Grens is bijna bereikt!

7 december 9:15  Namens alle leden en betrokkenen die onze club een warm hart toe dragen heeft het bestuur de noodklok geluid. Een mooi stuk in AD de Dordtenaar wat niks aan de verbeelding over laat. meer »

5860x gelezen

Sliedrecht haalt met moeite overwinning binnen

19 oktober 23:00  Met de grootste moeite wist Sliedrecht zaterdag 19 oktober een 1-0 overwinning binnen te halen in de thuiswedstrijd tegen Almkerk. Vorig seizoen moest Sliedrecht tegen Almkerk over twee wedstrijden vier punten inleveren. Een geduchte tegenstander dus voor het team van Dennis v.d. Steen.meer »


Sliedrecht speelt met Sleeuwijk in bekerduel

14 september 23:15  Ook de derde en laatste poule wedstrijd van de bekercompetitie heeft Sliedrecht met grote cijfers gewonnen. Op sportpark De Lockhorst werd promovendus Sleeuwijk met 8-1 afgedroogd, waarbij vooral in de eerste helft zeker 5 of 6 grote kansen evenzovele doelpunten hadden moeten zijn.meer »


Voorbereiding, indeling competitie en beker 1e

15 juli 20:45  De echte voorbereiding van het 1e start op maandag 29 juli a.s. en er wordt vanaf dat moment op maandag, dinsdag en donderdag getraind. Er zijn drie wedstrijden gepland in de voorbereiding. Zaterdag 10 augustus : 14.30 Oefenwedstrijd Sliedrecht 1 - Sportlust'46 (hoofdklasser uit Woerden) Zaterdag 17 augustus : 19.00 Toto beker Blauw Geel'38 1 - Sliedrecht 1 (Blauw Geel uit Veghel en speelt 3e divisie) Zaterdag 24 augustus : 17.00 Oefenwedstijd Cluzona 1 - Sliedrecht 1 (Cluzona uit Wouw en speelt 2e klas zondag) meer »

2400x gelezen

Sliedrecht tegen Blauw Geel’38 in eerste bekerronde

7 juli 10:30  Tijdens het FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival in de Jaarbeurs in Utrecht is de loting verricht voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Er werden 56 amateurclubs aan elkaar gekoppeld, die in het weekend van 17 en 18 augustus het tegen elkaar op zullen nemen.meer »

1318x gelezen

Loting 1e kwalificatie ronde KNVB Beker op 6 juli

28 juni 18:30  Op zaterdag 6 juli 2019 om 11.00 uur zal tijdens het voetbalfestival in Utrecht geloot worden voor de 1e kwalificatie ronde van de Toto KNVB beker. Wij hebben als vv sliedrecht ons op 27 juni 2019 formeel ingeschreven voor deze beker. meer »

1482x gelezen

Geen promotie voor Sliedrecht

16 juni 0:00  Geen promotie voor Sliedrecht Van de Redactie – Joop Hartog Het is Sliedrecht niet gelukt om na het winnen van de KNVB Districtsbeker ook de finalewedstrijd voor promotie te winnen. Op neutraal terrein van de voetbalvereniging SDV Barneveld werd in de verlenging met 3-1 verloren van DETO Twenterand uit Vriezenveen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en moest twee maal 15 minuten worden verlengd.meer »


Huldiging, afscheid en welkom van spelers

10 juni 18:15  Van de Redactie Tijdens het Baggercuptoernooi werd op zaterdag 8 juni door het bestuur in de namiddag een bijeenkomst met de businessclubleden georganiseerd met BBQ.meer »

1661x gelezen

Sliedrecht schrijft historie met bekerwinst

9 juni 12:15  Door het winnen van de KNVB Districtsbeker Zuid I heeft Sliedrecht een unieke prestatie geleverd die met grote letters in de annalen van de vereniging zal worden bijgeschreven. Op het neutrale veld van SV Haarsteeg werd via penalty’s van zondag 2e klasser RKSV Heeze gewonnen. In de reguliere speeltijd bleven beide ploegen steken op 2-2.meer »


Nieuwe spelers selectie 2019-2020

18 april 17:45  De TC heeft afgelopen maanden niet stil gezeten en zijn erin geslaagd om de A-selectie voor het komende seizoen te versterken.meer »

2782x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!