Barvrijwilligers

Baggercup 2022 zoekt barvrijwilligers!

Het is al weer twee jaar geleden dat de Baggercup voor het laatst georganiseerd is en al die voorgaande jaren hebben we op heel veel barvrijwilligers kunnen rekenen. Uiteraard kunnen wij zonder deze vrijwilligers dit zeer grote toernooi niet organiseren. Daarom deze oproep meld je vanaf nu aan als barvrijwilliger voor de Baggercup 2022, zaterdag 11 juni en zondag 12 juni.

Op de VV Sliedrecht site is de lijst met barvrijwilligers geplaatst waarop je kunt zien welke dagen en tijden er zijn en in de loop van de tijd welke tijden en dagen nog niet bezet zijn.

Wij rekenen op evenveel enthousiasme als voorgaande baggercupppen en zien jou aanmelding graag tegemoet. (barvrijwilligers moeten 16 jaar of ouder zijn en mogen tappen, alleen niet zelf drinken)
In de Barvrijwilligers planning is te zien voor welke bardiensten er nog vrijwilligers nodig zijn,

Aanmelden is alleen mogelijk aan de bar tijdens de openingstijden van onze kantine en dat doe je bij Corrie.van de Giessen of Melissa Koppelaar. Ook in de kantine zijn deze lijsten in te zien.

Houdt er rekening mee dat de lijst op de site qua invulling iets achter loopt t.o.v. de lijst in de kantine, dat houdt in dat een shift(s) al ingevuld kan zijn door anderen.

Met vriendelijke groet,

Baggercup kantine organisatie