V.V. Sliedrecht ingedeeld in Hoofdklasse A

1 juli 2016 11:00

De indeling voor het seizoen 2016-2017 is bekendgemaakt. Het eerste elftal van v.v. Sliedrecht is ingedeeld in de Hoofdklasse A. De kersverse hoofdklasser komt terecht in een competitie met in totaal zestien ploegen.

Hoofdklasse A: Achilles Veen, Ajax AFC, Argon, FC Breukelen, DFS, Haaglandia, Hoek, Jodan Boys, Noordwijk, RVVH, Sliedrecht, Smitshoek, Spijkenisse, Swift, Ter Leede, Zwaluwen.

Zuid-Holland is de hofleverancier van de Hoofdklasse A. Maar liefst negen ploegen komen uit deze provincie: Haaglandia/Sir Winston Leisure uit Rijswijk; Jodan Boys uit Gouda; Noordwijk uit Noordwijk; RVVH uit Ridderkerk; Sliedrecht uit Sliedrecht; Smitshoek uit Barendrecht; Spijkenisse uit Spijkenisse; Ter Leede uit Sassenheim en Zwaluwen uit Vlaardingen.

Sliedrecht komt verder enkele oude bekenden tegen. DFS uit het Gelderse Opheusden speelde vorig seizoen in dezelfde competitie als de baggeraars. Achilles Veen uit het Brabantse Veen was afgelopen seizoen in een oefenwedstrijd nog met 5-0 te sterk voor Sliedrecht. Enkele spelers kennen Swift uit Amsterdam nog uit een van de nacompetities van de afgelopen seizoenen.

De competitie wordt gecompleteerd door Ajax AFC uit Amsterdam, Argon uit het Utrechtse Mijdrecht, FC Breukelen uit het Utrechtse Breukelen en HSV Hoek uit het Zeeuwse Hoek.

Volledig wedstrijdprogramma Hoofdklasse A