Inning Boetes

Automatisch incasseren van boetes:

De wedstrijden van het nieuwe seizoen 2016/2017 zijn weer in volle gang en we zien al vele mooie resultaten van diverse teams. Als Bestuur dragen wij al vele jaren uit dat iedereen zowel binnen als buiten het veld, respectvol met een ieder moet omgaan. Nu kan het voorkomen dat in het veld een scheidsrechter een overtreding of wangedrag beloond met een officiële waarschuwing: een gele of een rode kaart. Of het nu wel of niet terecht is, als speler ben je verplicht om je binnen het veld zowel sportief als respectvol te gedragen. En wanneer je een officiële waarschuwing ontvangt, dan ben je hier dus zelf verantwoordelijk voor.

Als Bestuur hebben besloten dat vanaf seizoen 2016/2017 de kosten voor gele en rode kaarten bij de speler zelf in rekening worden gebracht.

Veel andere verenigingen doen dit al en ook wij hebben hier toe besloten. Deze kosten zullen via automatische incasso worden geïnd. Voor de maanden augustus/september zal dat eind oktober gebeuren. Voor de maand oktober eind november etc. Als de inning niet lukt dan volgt een reminder en dan schorsing.

Bestuur VV Sliedrecht