Jeugd - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd

Jeugd

REMINDER: Aftrapmodule KNVB t.b.v. kader v.v. Sliedrecht

16 januari 9:00  De technische- en jeugdcommissie van onze jeugdopleiding introduceert ‘De Aftrapmodule’ van de KNVB. Dit is een éénmalige bijeenkomst voor de startende/beginnende trainer op ons eigen complex. De bijeenkomst zal georganiseerd worden op dinsdag 31 januari.meer »

374x gelezen

JO13-1 bereikt halve finale van zaalvoetbaltoernoooi Proxsys Cup!

28 december 21:15  Dinsdag 27 december hebben zij in sporthal Oosterbliek te Gorinchem gestreden voor de 1e plaats in de poulefase. Met 3 gewonnen wedstrijden en 2 keer gelijkspel is dat gelukt. Zij spelen op vrijdag 6 januari de halve finale tegen de winnaar van poule B, v.v. Asperen. Succes jongens!!

287x gelezen

Sliedrecht JO19-1 kampioen

21 december 20:15  Sliedrecht JO19-1 heeft een prestatie van formaat afgeleverd door in de hoofdklasse E (najaarscompetitie) ongeslagen kampioen te worden. De mannen van coach Michael Deurwaarder stelde via een gelijkspel op 10 december tegen Kozakken Boys JO19-2 het kampioenschap al zeker. Als kers op de taart won 19-1 zijn laatste wedstrijd van dit jaar tegen Sleeuwijk JO19-1 met 1-0. Hierdoor is de najaarscompetitie afgesloten met een ongeslagen status, waarbij er maar liefst 6x werd gewonnen en 1x gelijk werd gespeeld. meer »

333x gelezen

Herfsttoernooi 2022

31 oktober 20:30  Vorige week heeft ons herfsttoernooi plaatsgevonden. Op woensdag kwamen de JO7 en JO13 in actie. En op donderdag speelden de JO8/JO9 en JO11 onderlinge wedstrijdjes. Het waren weer twee gezellige en sportieve middagen. De jeugdcommissiemeer »

311x gelezen

Update vanuit het Jeugdbestuur

18 oktober 19:45  In het afgelopen jaar is er veel gebeurd binnen de jeugd . Een groot deel hiervan is reeds bekend en via de website en social media gepost. In dit bericht staan de meeste recente ontwikkelingen verzameld.meer »

503x gelezen

Sliedrecht meiden MO17-1 "kampioen" fase 1

16 oktober 19:00  Dit seizoen spelen de meiden van 17-1 in een seizoen waar fase voetbal gespeeld wordt. In fase 1 speel je 6 wedstrijden waarna deze teams verder in het seizoen hoger of lager ingedeeld worden tot ieder team op zijn eigen niveau terecht komt. meer »

448x gelezen

Ervaren prof als trainer voor Sliedrechtse jeugd

11 oktober 21:00  Rick Stuy van den Herik (29) speelde al zo’n 300 wedstrijden voor TOP Oss. Zijn ervaring op het veld zet hij sinds 2018 om in tips en trainingen voor de Onder 15-1 van VV Sliedrecht, de club waar hij zelf ooit begon met voetballen.meer »

450x gelezen

Businessclub v.v. Sliedrecht doneert Derbystar ballenzakken.

26 september 20:15  Alle 35 jeugdteams hebben van de Business Club v.v. Sliedrecht nieuwe Derbystar ballenzakken ontvangen. Na jaren gebruikt te hebben gemaakt van onze ballennetten waren deze inmiddels aan vervanging toe. Namens alle jeugdleden en -trainers BEDANKT!!

204x gelezen

Geef je op voor Pupil van de week

1 september 11:30  Leden van v.v. Sliedrecht onder de 12 jaar kunnen zich opgeven om pupil van de week te zijn bij een thuiswedstrijd van v.v. Sliedrecht 1. Wat staat jou te wachten als pupil van de week? - Lunchen met de selectie van v.v. Sliedrecht 1 - Wedstrijdbespreking van de trainer + voorgesteld worden en overhandiging presentje - Omkleden voor de wedstrijd - Warming up mee doen - Het veld oplopen met de wedstrijdbal en scheidsrechter - Aftrap van de wedstrijd verrichten - De wedstrijd vanaf de bank met de wisselspelers bekijken - Na de wedstrijd afsluiten in de kleedkamer meer »

476x gelezen

Spoed - Trainers en begeleiders voor JO17-4 gezocht!

25 augustus 20:15  De start van het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en iedereen heeft er weer zin in. Voor de training en begeleiding in de jeugd hebben we echter nog één vacature openstaan. Het betreft onze JO17-4, een groep fanatieke jongens en meisjes die ook dit jaar graag weer hard willen trainen en op zaterdag wedstrijden spelen. Zonder invulling van de vacature kan dit team helaas niet starten aan de competitie! Wij zijn dus met spoed op zoek naar één, liefst twee vrijwilligers per team die het leuk vinden om training te geven aan spelers en indien mogelijk ook op wedstrijddagen te begeleiden. Details zijn bespreekbaar in overleg de jeugdcommissie. Ook als je nog geen voetbal-/trainerservaring hebt ben je van harte welkom en zorgen we vanuit de jeugdcommissie voor de juiste informatie, trainingsstof, praktische tips en actieve begeleiding Ben jij of ken jij iemand die ons kan helpen? We horen het graag van je! Heb je interesse stuur dan een mail naar jeugdcommissie@vvsliedrecht.nl.

352x gelezen

Teamindeling jeugd 2022-2023

1 juli 8:00  De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de teamindelingen voor het komende seizoen De nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2022-2023 vind je onderaan de pagina in de link. Voor de bepaling van de 1e en 2e teams is er gekeken naar sterkte. Bij de overige teams zijn de sociale voorkeuren ook meegewogen. meer »

1305x gelezen

Finale Penaltybokaal

23 juni 19:00  Afgelopen zaterdag 18 juni is er gestreden door alle jeugdteams die zich hadden aangemeld voor de penaltybokaal. Samen met onze Keepertrainer Arjan van der Kaaij en het (jeugd)bestuur is dit tot stand gekomen.meer »

425x gelezen

Baggercup 2022

12 juni 0:30  De Baggercup 2022 heeft zaterdag 11 juni een geweldige eerste toernooidag gehad op De Lockhorst bij voetbalvereniging Sliedrecht. Het internationale jeugdtoernooi met teams uit Nederland, België, Duitsland en op het laatste moment toegevoegd één team uit Frankrijk is de strijd om de felbegeerde Baggercup losgebarsten.meer »

1219x gelezen

Finaleronde Jubileum Penaltybokaal 18 juni 2022

10 juni 21:30  Op zaterdag 18 juni is de Finaleronde van de Jubileum Penaltybokaal De jeugdteams gaan per leeftijdscategorie strijden om de felbegeerde Penaltybokaal. In onderstaand schema staan de tijden van de tussenrondes.meer »

502x gelezen

Volgende stap Djem Koppelaar

31 mei 22:30  Na haar eerste minuten voor het Nederlands Elftal voor speelsters onder de 16 kon ook de volgende stap niet lang meer uitblijven. Djem Koppelaar maakt vanaf aankomend seizoen haar minuten op de Herdgang in Eindhoven bij de jeugd van PSV. Als jeugdafdeling van de vv Sliedrecht zijn we enorm trots dat Djem deze stap kan maken. We wensen Djem al het geluk van de wereld toe met deze geweldige nieuwe uitdaging en hopen we haar over een aantal jaar misschien wel te zien schitteren in het oranje van de Nederlandse Leeuwinnen. meer »

1601x gelezen

VV Sliedrecht JO17-1 kampioen

29 mei 22:15  Afgelopen zaterdag is JO17-1 kampioen geworden. Dik verdiend en zeker gegund! Een mooie promotie naar divisie 6.

413x gelezen

VV Sliedrecht JO19-2 Kampioen

23 mei 16:30  Sliedrecht JO19-2 werd zaterdagmiddag kampioen tegen IFC in Hendrik Ido Ambacht! Na een 0-3 ruststand liep sliedrecht na de rust, verder uit en bracht de eindstand op 0-7. Het kampioenschap was hiermee een feit.

404x gelezen

VV Sliedrecht 17-2 kampioen voorjaarscompetitie

23 mei 16:30  Nadat de eerste helft van het seizoen al winnend werd afgesloten lukte dit ook voor de tweede helft. Het team won zelf met 6-0 van IFC en was nog niet op de hoogte gebracht dat concurrent De Alblas punten had laten liggen in de ochtend. Hierdoor zijn ze niet meer in te halen en kon de vlag in de top één wedstrijd voor het einde seizoen.meer »

419x gelezen

Calvijnschool (meisjes), Oranje Nassau (jongens) winnaars

10 april 11:15  Afgelopen vrijdagavond 8 april 2022 werden op het hoofdveld van de vv Sliedrecht de schoolvoetbalfinales gespeeld. Eerder die week, op woensdagmiddag, waren de poule wedstrijden al afgewerkt. Als eerste werd de finale gespeeld bij de meisjes groep 8 tussen de Calvijnschool en de Oranje Nassau. Onder belangstelling van vele ouders, grootouders, medeleerlingen en andere bekenden werd het een spannende wedstrijd. Het ging over en weer in deze meisjes finale met als resultaat een 2-2 eindstand. Dit betekende penalty’s die door de Calvijnschool beter werden genomen. meer »

510x gelezen

Djem Koppelaar weer bij definitieve selectie Oranje onder 16

8 april 13:15  Weer mooi nieuws vanuit de jeugdopleiding van vv Sliedrecht. Na haar internationale debuut in en tegen België (0-7 winst) heeft KNVB-coach Janneke Bijl, Djem Koppelaar (JO 15-1) weer geselecteerd voor het Nederlands elftal voor speelsters onder 16. Met een selectie van 20 zullen de Oranjetalenten deelnemen aan het 49e Mondial Football Montaigu Tournament en treffen daar Europese toplanden Noorwegen en Frankrijk. meer »

667x gelezen

Vrijwilligers gezocht

21 maart 8:00  Na 2 jaar kan het schoolvoetbal weer georganiseerd worden!! En daarvoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Scheidsrechters en hulp bij de organisatie op de woensdagen zelf. meer »

500x gelezen

Wil jij een nieuwe held zijn

8 maart 22:15  Wil jij een nieuwe held zijnmeer »

389x gelezen

Train de trainer cursus jeugdtrainers gestart

8 februari 20:15  Vanavond kon eindelijk het startsein gegeven worden voor de train-de-trainer cursus voor de eerste groep (nieuwe) trainers van diverse jeugdelftallen.meer »

500x gelezen

VV Sliedrecht 17-2 kampioen en nieuwe trainingspakken

21 december 21:15  V.V. Sliedrecht JO17-2 wordt kerstkampioen na zinderende ontknoping in de competitie. Nadat De Alblas punten had laten liggen tegen RCD moest er gewonnen worden van DFC om als eerste te eindigen in de competitie. Aan de outfit lag het niet want door sponsoren Verveer Keukens, Aannemersbedrijf Leenheer en van Drielen en Boveko Bedrijfsverzekeringen zagen de mannen er tip top uit. Waarvoor onze hartelijke dank.meer »

519x gelezen

Djem Koppelaar in actie voor het Nederlands elftal onder 16 jaar

24 november 22:15  Djem Koppelaar in actie voor het Nederlands elftal onder 16 jaarmeer »


Djem Koppelaar geselecteerd voor Nederlands elftal onder 16 jaar

10 november 21:15  Bijzonder en vooral mooi nieuws uit Zeist. Bondscoach Janneke Bijl heeft Djem Koppelaar, speelster bij Sliedrecht JO15-1, geselecteerd voor het Nederlands elftal van speelsters onder de 16 jaar. Djem, dochter van oud-eerste elftal speler Wim Koppelaar, maakt deel uit van de 20-koppige selectie die woensdag 17 november een interland zal spelen in én tegen België. Een ongelooflijk knappe prestatie voor de rots in de branding in de verdediging van het team van trainer/coach Rick Stuy van den Herik. We wensen Djem heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier toe de komende week.meer »

844x gelezen

Help ons aan materialen voor de jeugd en spaar mee met Voetbalpassie!

12 september 17:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij v.v. Sliedrecht. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen t.b.v. matarialen voor onze jeugd. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

459x gelezen

Trainer gezocht voor JO17-2

18 augustus 20:00  Wij zijn op zoek naar een hoofdtrainer voor de JO17-2. De JO17-2 selectie traint 2 keer per week (dinsdag en donderdag). Als hoofdtrainer van een lichting ben je verantwoordelijk voor de trainingen, voor het aansturen van de assistenten en voor het begeleiden van het team op zaterdag.  meer »


Ricardo Stuurman vanaf volgend seizoen trainer Sliedrecht JO17-1

8 mei 12:30  Ricardo Stuurman (28) is de nieuwe trainer van Sliedrecht JO17-1. De uit Dordrecht afkomstige trainer heeft afgelopen seizoen Pelikaan JO19-1 onder zijn hoede gehad.meer »

1111x gelezen

Stuij van den Herik en van der Waal verlengen bij Sliedrecht JO15-1 en JO13-1

28 april 19:45  Na een eerste seizoen als hoofdtrainer van Sliedrecht JO15-1 heeft Rick Stuij van den Herik (27) besloten zijn contract te verlengen. Hetzelfde geldt voor Wesley van der Waal (30) die komend seizoen wederom de talenten van JO13-1 onder zijn hoede zal nemen.meer »

1289x gelezen

Foto's Wim Advocaat toernooi 2021

25 april 19:45  Foto's Wim Advocaat toernooi 2021meer »

526x gelezen

Opbrengst Grote Clubactie

19 april 12:30  Vanuit de opbrengst van de Grote Clubactie zijn er twee nieuwe pupillendoelen aangeschaft. Met dank aan uw bijdrage! Sportieve groet, De Jeugdcommissie meer »

558x gelezen

Michael Deurwaarder nieuwe trainer JO19-1

23 maart 17:00  Michael Deurwaarder (31) is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van JO19-1. meer »

1031x gelezen

!!!NIEUW!!! Belettering en ingang jeugdhonk.

7 maart 17:45  Niet meer zoeken naar het jeugdhonk maar een duidelijk entree aan de voorzijde met openslaande deuren. We kijken ernaar uit om iedereen weer welkom te heten! Sportieve groet, De Jeugdcommissie meer »

740x gelezen

Geen schoolvoetbal dit jaar in Sliedrecht

27 februari 19:30  Normaal zou in april a.s. weer het jaarlijks schoolvoetbal toernooi worden georganiseerd voor het basis onderwijs in Sliedrecht. Als bestuur hebben wij gezien de huidige Corona maatregelen en de onzekerheid voor de komende tijd, besloten om het dit jaar niet door te laten gaan. Hoewel formeel de jeugd onderling mag voetballen, is op dit moment het complex verder gesloten voor publiek en zijn ook de kantine/kleedkamers niet open. Het is nog onduidelijk wanneer en in welke vorm dat weer wel mogelijk is.meer »

716x gelezen

9 jeugdtrainers van VV Sliedrecht behalen KNVB diploma pupillentrainer

3 februari 17:00  Na een start in februari 2020, meerdere studie uren/praktijktrainingen en diverse Covid-19 onderbrekingen verder, is het toch gelukt om de cursus in november met succes af te ronden. Het diploma is uitgereikt. meer »

1289x gelezen

Weer terug in Sliedrecht vanaf 26 februari 2021.

2 februari 20:00  Romano Voetbalschool gaat weer starten met een nieuwe cyclus techniektrainingen. Ideaal voor teams en spelers van alle leeftijden en niveaus. We zijn ervan overtuigd dat Romano Voetbalschool onze jeugd een impuls kan geven die ten goede zal komen van het plezier en de ontwikkeling.meer »

532x gelezen

V.V. Sliedrecht ontvangt persoonlijke Cheque van Rabobank

2 februari 19:45  Voetbal Vereniging Sliedrecht heeft de persoonlijke cheque van € 500,- in ontvangst genomen van Janita Boogaard. Alle medewerkers van Rabobank Lek en Merwede hebben een persoonlijke cheque gekregen van 500 euro die zij mochten schenken aan een maatschappelijk doel. Sport is zeker in deze huidige tijd erg belangrijk. meer »

740x gelezen

Keepersclinic v.v. Sliedrecht

13 december 9:30  Op woensdag 30 december 2020 is er een keepersclinic bij v.v. Sliedrecht. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Zie de poster voor meer informatie.meer »

1014x gelezen

Havé-Digitap BV is kledingsponsor van JO19-1

26 september 19:30  Tussen alle bedrijven en buien door is het uiteindelijk gelukt om onze kledingsponsor te bedanken. Op de foto mevrouw Marian en de heer Harm van der Veen (Havé-Digitap BV) met de aanvoerder van JO19-1 Toby van Zwienen. Marian en Harm: namens de spelers en begeleiding van JO19-1nogmaals heel erg bedankt voor de mooie tenues! meer »

828x gelezen

Romano gaat weer van start

2 september 7:45  Romano gaat weer van startmeer »

725x gelezen

Update: Trainingsschema seizoen 2020-2021

25 augustus 11:30  Bijgaand het gewijzigde trainingsschema wat geldt voor het seizoen 2020-2021. Ook de indeling van de kleedkamers is hieraan toegevoegd. De indeling hiervan is iets gewijzigd; 1a = 1 geworden, 1b = 2 geworden, 1 = 3 geworden etc. Ook de nieuwe kleedkamers bij het jeugdhonk worden nu gebruikt. meer »

2476x gelezen

Zomertoernooi 2020

13 juli 22:15  De eerste editie van het zomertoernooi is mede door de opkomst super verlopen. Op een paar buitjes na was er ook nog de zon.meer »

834x gelezen

Teamindeling Seizoen 2020/2021

3 juli 20:00  Teamindeling Seizoen 2020/2021meer »

4136x gelezen

Nieuwe Cyclus Romano

3 juli 19:45  Nieuwe Cyclus Romanomeer »

1201x gelezen

Romano gaat weer van start

7 mei 7:15  Romano gaat weer van startmeer »

343x gelezen

Eindelijk weer trainen!

29 april 23:30  Na een lange periode van ‘lockdown’ mocht de jeugd vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer de wei in! Afgelopen dagen heeft een kleine groep vrijwilligers speciale trainings-indelingen en looproutes gemaakt: door deze gedegen voorbereiding is nagenoeg alles vandaag heel goed verlopen! Uiteraard zijn er nog een paar puntjes van aandacht maar die zullen worden geëvalueerd. Via een speciale ‘corona-route’ werd iedereen op een gefaseerde manier naar en van het sportpark geleid: naast de bewegwijzering waren er een groot aantal stewards aanwezig die een oogje in het zeil hielden en er op toe zagen dat de noodzakelijke 1,5 meter afstand, daar waar nodig, in acht werd genomen. Hopelijk kunnen we binnenkort weer op een normale manier gaan sporten maar het begin is er! meer »


Nieuws over trainen vanaf 29/04/2020

26 april 12:30  Nieuws over trainen vanaf 29/04/2020 incl. maatregelenmeer »

1455x gelezen

Leuke voetbaloefeningen voor thuis | KNVB

28 maart 15:00  Het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat scholen en verenigingen de komende drie weken gesloten zijn en je veel thuis zit. Dat betekent dat je jouw favoriete sport niet meer kan beoefenen, zoals je dat gewend bent. Samen met Oranje-internationals plaatst de KNVB de komende periode iedere dag een #stayathomechallenge.meer »

1232x gelezen

2e Cyclus Romano

10 maart 19:45  2e Cyclus Romanomeer »

704x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!