Sliedrecht start nieuwe competitie in Veenendaal

22 juli 2017 16:45

Sliedrecht gaat op zaterdag 23 september a.s. het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 van start met een uitwedstrijd in Veenendaal tegen De Merino’s. Voor Sliedrecht een “oude bekende” want beide teams kwamen elkaar ook twee seizoenen geleden tegen in de eerste klasse A. Sliedrecht verloor destijds door een doelpunt van Patrick v.d. Berkt in de 66e minuut met 1-0, later in het seizoen werd de thuiswedstrijd door Sliedrecht met 2-0 gewonnen.

De eerste thuiswedstrijd speelt Sliedrecht een week later : op zaterdag 30 september is Bennekom de tegenstander op sportpark De Lockhorst. De gasten uit Gelderland zullen met gemengde gevoelens afreizen naar De Lockhorst : ruim een jaar geleden ging men nog desastreus ten onder in de Alblasserwaard : 8-2.

Het vervolg in de beginfase van het seizoen voor Sliedrecht :

07.10 : DHSC uit

14.10 : G.J.S. thuis