Wie is wie - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wie is wie

Wie is wie

Op deze pagina vind u meer informatie over alle leden momenteel actief in het jeugdbestuur en technische bestuur.  Zowel een stukje persoonlijke achtergrond, welke rol(len) deze persoon invult en wat

Deze pagina is in ontwikkeling en houd hem dus de komende periode in gaten voor nieuwe introducties

Ronald Visser - Voorzitter Jeugdbestuur
RonaldVisser.jpg Ik ben Ronald Visser 46 jaar oud en voorzitter van het nieuwe Jeugdbestuur.
Ik ben vader van 4 kinderen en geboren en getogen in Sliedrecht

Ik ben 8 jaar geleden begonnen als trainer van de toen nog F7 waar mijn zoon was ingedeeld. Omdat ze aan het begin het seizoen nog geen trainer hadden, heb ik dit op gepakt met mijn vader Albert Visser (ook bekend). De energie die ik kreeg in het leren voetballen aan de jeugd heeft mij zo gepakt dat ik dit nog steeds met heel veel plezier doet. Ik train momenteel een eigen team JO11-1,  ik assisteer met de trainingen van de mini’s en ook heb ik een aantal jaren in de organisatie van het pupillen tentenkamp gezeten.

Om iets te kunnen betekenen voor de jeugd is dit dus een logische stap. Ik ben momenteel dus verantwoordelijk voor het jeugd beleid. Ik doe dit gelukkig niet alleen maar met een groot aantal super goede en enthousiaste collega’s die zich later ook zullen voorstellen. Samen met hen bepalen we het beleid en zorgen we ervoor dat iedereen tevreden is en op de juiste plek zit in een team.

We zijn inmiddels al een jaar bezig maar  komen nu pas voor het eerst naar buiten.
Dit komt mede doordat het heel druk is geweest en dat het voor veel van ons nieuw is.
We hebben inmiddels een beleid en een ambitieus plan en hier gaan jullie de komende jaren steeds meer van merken.
Ook als is nog niet allemaal perfect, zijn sommige doelen dit jaar nog niet haalbaar en maken we fouten onderweg, de juiste koers is ingezet. We doen wat mogelijk is, leren snel en lossen op wat nodig. We hopen natuurlijk dat de fouten steeds minder worden en hopen op jullie steun en feedback.

Ik en overige leden van de TC Jeugdcommissie en jeugdbestuur zijn altijd aanspreekbaar en we proberen er samen met jullie wat moois van te maken.

Coen van der Waal - Hoofd Jeudopleiding
CoenvdWaal.jpg Mijn naam is Coen van der Waal (34 jaar) en ben onlangs Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij onze mooie voetbalvereniging Sliedrecht.

Ik ben woonachtig in Sliedrecht en nog steeds actief als speler van het eerste elftal van vv Sliedrecht. Ik ben trotse vader van 2 kinderen en gehuwd met mijn lieftallige vrouw.

Als HJO ben ik reeds lid van de Technische Commissie Jeugd. In samenwerking met de TCJ hebben wij de selectieteams van de midden- en bovenbouw onder beheer.

We hebben het gezamenlijke doel om de jeugdspelers en -trainers te ontwikkelen en te verbeteren om zodoende het maximale uit zichzelf te halen. Als motto hanteren wij ‘Ontwikkeling leidt tot resultaat, resultaten leiden niet per definitie tot ontwikkeling’.

Martijn Lughtard - Technisch Coordinator Jeugd

Hoi, ik ben Martijn Lugthart en bij deze mooie vereniging sinds 2 jaar bezig in de TC jeugd voor de bovenbouw. 

Zelf ben ik lid van v.v. Sliedrecht vanaf mijn 10e jaar. Ik heb in de jeugd de selecties doorlopen tot het 1ste elftal van v.v. Sliedrecht. 

Vanaf mijn 18de tot ongeveer 35-jarige leeftijd heb ik gekeept in het 1ste elftal van v.v. Sliedrecht. Door een gescheurde voorkruisband heb ik de voetbalschoenen in de wilgen gehangen. 

Ik zit nu met plezier in de technische commissie om zo de jeugd naar een hoger plan te krijgen. Met als doel onze jeugdspelers in het 1ste elftal van v.v. Sliedrecht te laten spelen. 


Rick Stuij van den Herik - Trainer JO15-1
RickStuyvdHerik.jpg Mijn naam is Rick Stuij van den Herik en trainer van JO15-1.

Op mijn 7e ben ik vertrokken bij vv Sliedrecht om vervolgens via Sparta Rotterdam en NAC Breda bij TOP Oss te belanden. Hier ben ik bezig aan mijn 9e seizoen als speler. Sinds 5 jaar ben ik weer actief binnen de vv Sliedrecht als trainer. Ik ben gestart als assistent-trainer bij JO11-1. Nu ben ik bezig aan mijn 4e seizoen bij de JO15-1. Hiernaast deel ik met veel plezier mijn ervaringen en adviezen met het jeugdbestuur en TC jeugd zodat we met zijn allen de jeugdafdeling kunnen verbeteren.

Karin Caspers - Secretaris Jeugsbestuur
KarinCaspers.jpg

Mijn naam is Karin Caspers, secretaris van het jeugdbestuur en jeugdcommissielid. 

Zelf heb ik geen voetbalachtergrond. Toen mijn zoon op 4-jarige leeftijd is gaan voetballen bij de minipupillen heb ik voor het eerst kennisgemaakt met VV Sliedrecht. Een vereniging waar ik mijzelf al vrij snel thuis voelde. Via de toenmalige trainers van de minipupillen ben ik bij de jeugdcommissie terechtgekomen. Met als motto ‘als ouder mijn steentje bijdragen’.  

In de jeugdcommissie houd ik mij onder andere bezig met het reilen en zeilen in het jeugdhonk, het kledingbeleid van de jeugd en de organisatie van onze lokale jeugdtoernooien.  

Naast jeugdcommissielid ben ik ook secretaris van het gehele jeugdbestuur. Ik beheer de mailbox en verricht diverse administratieve taken achter de schermen.  

Zoals bij veel verenigingen zijn ook wij nog op zoek naar extra vrijwilligers. Lijkt het je leuk om wat te betekenen voor onze jeugd, laat het mij weten via jeugdcommissie@vvsliedrecht.nl. Je bent van harte welkom! 


Leon van Dijk - Coördinator J015-JO19
LeonVanDijk.jpg

Mijn naam is Leon van Dijk (40 jaar) en sinds 7 jaar actief in verschillende functies bij onze mooie vv sliedrecht.

Mijn voetbalcarriere ben ik begonnen in mijn geboorteplaats Lexmond bij de plaatselijke VV Lekvogels waar ik tot mijn 16e gevoetbald heb.

Ik woon in sliedrecht met mijn vrouw en 3 kinderen.

Mijn Functies:

  • De eerste jaren als jeugdleider/trainer bij verschillende jeugdteams.
  • Je ziet me  wekelijks als scheidsrechter bij  verschillende wedstrijden op onze velden.
  • Sinds 2 jaar ben ik actief in onze jeugdcommissie als coordinator van de Jo 15 t/m Jo 19.
  • Consul van de voetbalvelden.

Samen met een mooie groep vrijwilligers in onze Jc/Tc willen we onze jeugdopleiding steeds naar een hoger doel werken.

Communicatie is daarin een goed ding wat steeds beter gaat en moet.

De samen werking tussen coordinator en trainers/leiders is daarin een belangrijk onderdeel.

Als ervragen en of opmerkingen zijn, weet ons te vinden en aan te spreken, het kan altijd beter en dat realiseren we als Jeugdbestuur.

Sportieve groet,
Leon van Dijk.


Ahmet Yilmaz - TC Scouting

Mijn naam is Ahmet Yilmaz. 

Samen met mijn vrouw en 2 jongens wonen wij in sliedrecht.
Ik ben 40 jaar en al redelijk lang actief binnen de voetbal.
Mijn jongens Kaya en Kaan spelen ook voetbal sliedrecht, Kaya in de 13-3. Kaan speelt in de 11-2, waarvan ikzelf de trainer ben. Buiten het trainerschap kun je me ook vinden op het veld, maar dan als scheidsrechter bij de senioren, dit doe ik met veel plezier. Sind een jaar zit ik in de TC als team scouting samen met mijn collega Henk, de bedoeling hiervan is dat alle kinderen in de leeftijdscategorie 7 en 12 worden bekeken en beoordeeld op hun speelwijze en plezier.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn ben ik altijd bereid om deze te beantwoorden zover ik dat kan.


Sander Klomp - Coördinator JO8-JO13
SanderKlomp.jpeg

Mijn naam is Sander Klomp.
Ik ben sinds mijn negende lid van de vereniging en heb tot mijn 29e in de selectie elftallen gespeeld. Redelijk vroeg gestopt met selectie voetbal vanwege een verhuizing naar Rotterdam, geboorte van mijn oudste zoon en een nieuwe baan. Na een aantal jaren de B1 en B2 (JO17-1 en 2) te hebben getraind, miste ik het zelf voetballen te erg en ben ik actief geworden in de lagere elftallen. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Als lange spits kop ik nog regelmatig mijn doelpunten binnen.

Sinds ik weer in Sliedrecht woon en mijn kinderen, Matijs en Jesse ook zijn gaan voetballen ben ik ook weer betrokken geraakt bij het trainen van hun teams en dus ook bij de jeugd afdeling van de club. De onderbezetting in het jeugdbestuur is al jaren een feit. Ik bemoeide me altijd al ad hoc met de team indelingen en praktische vragen van ouders. Toen ik zag dat een aantal enthousiaste personen serieus aan de slag wilden met het jeugdbestuur, heb ik ook de stap gezet om ook officieel een functie te gaan vervullen. Ik ben coördinator van de JO8 tot en met de JO13, waarbij ik me bezig houd met alle praktische, technische zaken die langskomen. Ik ben aanspreekpunt van trainers en ouders. Het zou kunnen dat we niet overal meteen een panklare oplossing voor hebben, want we zijn nog maar kortgeleden begonnen. We zullen misschien dingen nog niet helemaal goed doen, maar in goed overleg zullen we altijd met elkaar werken naar een goede uitkomst in een positieve, open sfeer.

Ik volg de ontwikkeling van zo veel mogelijk spelers. Ook de aandacht voor de niet-selectie teams is voor mij een belangrijk onderdeel. Iedereen heeft recht op evenveel aandacht. Ik ben er dan ook blij mee dat we redelijk goed de ontwikkeling van al onze jeugdspelers in kaart hebben om zo gericht mogelijk team indelingen te kunnen maken. Het allerbelangrijkste voor mij is dat alle jeugdspelers, ouders en trainers zich thuis en welkom voelen en met plezier op de vereniging rondlopen.

Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag aanwezig, waarbij ik altijd aanspreekbaar probeer te zijn. Mocht er iets zijn, spreek me gerust aan!


Merel de Jong - Coördinator Meidenvoetbal
MerelDeJong2.jpeg Mijn naam is Merel de Jong en ik ben 24 jaar oud en vanaf eind 2022 coördinator van het meidenvoetbal. 

Sinds mijn 8ste voetbal ik bij vv Sliedrecht. Inmiddels heb ik in verschillende meidenteams gespeeld en ook één jaar tussen de jongens gevoetbald. Op dit moment voetbal ik in vrouwen 1.

Binnen de technische commissie vertolk ik de stem van de meiden die bij vv Sliedrecht voetballen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor de trainers van de meidenteams en houd ik me bezig met de indeling van de meidenteams.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn met betrekking tot het meidenvoetbal, spreek mij dan gerust aan of mail naar Merel.de.Jong@vvsliedrecht.nl. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!