Wie is wie

Op deze pagina vind u meer informatie over alle leden momenteel actief in het jeugdbestuur en technische bestuur.  Zowel een stukje persoonlijke achtergrond, welke rol(len) deze persoon invult en wat

Deze pagina is in ontwikkeling en houd hem dus de komende periode in gaten voor nieuwe introducties

Ronald Visser - Voorzitter Jeugdbestuur
RonaldVisser.jpg Ik ben Ronald Visser 46 jaar oud en voorzitter van het nieuwe Jeugdbestuur.
Ik ben vader van 4 kinderen en geboren en getogen in Sliedrecht

Ik ben 8 jaar geleden begonnen als trainer van de toen nog F7 waar mijn zoon was ingedeeld. Omdat ze aan het begin het seizoen nog geen trainer hadden, heb ik dit op gepakt met mijn vader Albert Visser (ook bekend). De energie die ik kreeg in het leren voetballen aan de jeugd heeft mij zo gepakt dat ik dit nog steeds met heel veel plezier doet. Ik train momenteel een eigen team JO11-1,  ik assisteer met de trainingen van de mini’s en ook heb ik een aantal jaren in de organisatie van het pupillen tentenkamp gezeten.

Om iets te kunnen betekenen voor de jeugd is dit dus een logische stap. Ik ben momenteel dus verantwoordelijk voor het jeugd beleid. Ik doe dit gelukkig niet alleen maar met een groot aantal super goede en enthousiaste collega’s die zich later ook zullen voorstellen. Samen met hen bepalen we het beleid en zorgen we ervoor dat iedereen tevreden is en op de juiste plek zit in een team.

We zijn inmiddels al een jaar bezig maar  komen nu pas voor het eerst naar buiten.
Dit komt mede doordat het heel druk is geweest en dat het voor veel van ons nieuw is.
We hebben inmiddels een beleid en een ambitieus plan en hier gaan jullie de komende jaren steeds meer van merken.
Ook als is nog niet allemaal perfect, zijn sommige doelen dit jaar nog niet haalbaar en maken we fouten onderweg, de juiste koers is ingezet. We doen wat mogelijk is, leren snel en lossen op wat nodig. We hopen natuurlijk dat de fouten steeds minder worden en hopen op jullie steun en feedback.

Ik en overige leden van de TC Jeugdcommissie en jeugdbestuur zijn altijd aanspreekbaar en we proberen er samen met jullie wat moois van te maken.

Coen van der Waal - Hoofd Jeudopleiding
CoenvdWaal.jpg Mijn naam is Coen van der Waal (34 jaar) en ben onlangs Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij onze mooie voetbalvereniging Sliedrecht.

Ik ben woonachtig in Sliedrecht en nog steeds actief als speler van het eerste elftal van vv Sliedrecht. Ik ben trotse vader van 2 kinderen en gehuwd met mijn lieftallige vrouw.

Als HJO ben ik reeds lid van de Technische Commissie Jeugd. In samenwerking met de TCJ hebben wij de selectieteams van de midden- en bovenbouw onder beheer.

We hebben het gezamenlijke doel om de jeugdspelers en -trainers te ontwikkelen en te verbeteren om zodoende het maximale uit zichzelf te halen. Als motto hanteren wij ‘Ontwikkeling leidt tot resultaat, resultaten leiden niet per definitie tot ontwikkeling’.

Rick Stuij van den Herik - Trainer JO15-1
RickStuyvdHerik.jpg Mijn naam is Rick Stuij van den Herik en trainer van JO15-1.

Op mijn 7e ben ik vertrokken bij vv Sliedrecht om vervolgens via Sparta Rotterdam en NAC Breda bij TOP Oss te belanden. Hier ben ik bezig aan mijn 9e seizoen als speler. Sinds 5 jaar ben ik weer actief binnen de vv Sliedrecht als trainer. Ik ben gestart als assistent-trainer bij JO11-1. Nu ben ik bezig aan mijn 4e seizoen bij de JO15-1. Hiernaast deel ik met veel plezier mijn ervaringen en adviezen met het jeugdbestuur en TC jeugd zodat we met zijn allen de jeugdafdeling kunnen verbeteren.