Bestuur - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Bestuur

Geslaagd bedrijventoernooi en bijdrage “Moestuin”

4 juni 11:15  Op donderdagavond 1 juni jl. werd weer het 7-7 bedrijventoernooi gehouden. Door 24 ploegen werd er de gehele avond sportief gestreden op halve velden om de “grote” cup. Aan het eind van de avond kon Zeno Zorg de hoofdprijs in ontvangst nemen na een overwinning in de finale op Bakker Montage. meer »

153x gelezen

Vacature: Trainer/coach 2e elftal vv Sliedrecht

3 juni 13:30  Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven en liefst ervaren trainer/coach voor ons 2e elftal. Het 2e elftal is al jaren actief op het hoogste niveau voor reserve-elftallen en belangrijk als opleidingselftal voor onze selectie. Vv Sliedrecht is een grote vereniging met bijna 1200 leden en daardoor een groot aantal jeugdspelers. Het doel is om vanuit deze jeugdspelers een goede doorstroming te realiseren naar de senioren selectieteams. Als trainer/coach van ons 2e elftal speel je een belangrijke rol in deze doelstelling, waardoor het van belang is dat u over goede communicatieve vaardigheden beschikt en u zich kan schikken in het belang van de vereniging als dat nodig is. Daarnaast vragen we ook vooral iemand die het leuk vindt om onderdeel uit te gaan maken van onze mooie vereniging. Mocht dit u aanspreken, neem dan contact op met ons! TC senioren vv Sliedrecht meer »


Vacature: Assistent-scheidrechter/Grensrechter

3 juni 12:45  Voor onze selectie elftallen zijn we op zoek naar assistent-scheidrechters/grensrechter In principe zijn er per direct vacatures, echter zeker voor volgend seizoen willen we deze functie graag invullen voor zowel Sliedrecht 1 als Sliedrecht 2. Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig team dat ook nog eens op een hoog niveau actief is, dan is dit je kans! Op de zaterdagen ben je actief langs de lijn, maar gedurende het hele seizoen maak je ook nog eens onderdeel uit van een team. Lijkt je dit leuk neem dan alsjeblieft contact met ons op! TC senioren vv Sliedrechtmeer »


Vacature: Hoofdtrainer vrouwen 1 v.v. Sliedrecht

31 mei 23:15  Voor vrouwen 1 van v.v. Sliedrecht zoeken wij met ingang van seizoen 2023-2024 een nieuwe trainer (m/v) die de trainingsavond verzorgt en het team begeleidt tijdens de wedstrijden op zaterdag. Vrouwen 1 speelt momenteel vierde klasse en zijn dit jaar als derde geëindigd. De trainings dag is momenteel maandagavond van 20:00-21:30 en onze thuis speeltijd is 11:30. De groep is een mooie mix van jonge talentvolle speelsters en oudere ervaren voetbalsters. Als nieuwe trainer ga je een leuke, gezellige en fanatieke uitdaging aan. meer »


Geslaagde Heupoperatie

28 mei 15:15  Geslaagde heup operatie Tom Pauw. Afgelopen dinsdag 23mei is onze secretaris en bestuurslid Tom Pauw geopereerd aan zijn heup. Geslaagde operatie en nu revalideren en dan hoopt Tom zsm weer naar de club te komen. Bestuurslid Andre van Dijk overhandigde Tom de (s)Portmandmeer »

380x gelezen

Nieuwe bronzen sponsor en sponsor van de week: Visscher Scheepsreparaties.

14 april 16:45  Op 1 april j.l. mochten wij weer een nieuwe bronzen sponsor verwelkomen! Deze keer was het Visscher Scheepsreparaties. meer »

262x gelezen

Nieuwe bronzen sponsor en sponsor van de week: Korteland Installatie.

16 maart 22:45  Op zaterdag 4 maart werd de nieuwe bronzen sponsor-overeenkomst met Korteland Installatie ondertekend. Namens de sponsor zette Harry Korteland zijn handtekening. meer »

318x gelezen

Leon van Dijk vrijwilliger van het jaar

11 maart 14:30  Afgelopen vrijdag 10 maart 2023 kon na drie jaar weer de vrijwilligersavond op de voetbalvereniging Sliedrecht worden gehouden. Een goede opkomst bracht een gezellige avond waarbij het bestuur achter de bar stond om de drankjes te verzorgen. meer »

412x gelezen

Ere Lid Gijs Lavooij 60 jaar lid

28 januari 11:00  Vrijdag 27 januari 2023 heeft ons Ere Lid Gijs Lavooij zijn speldje voor 60 jaar lidmaatschap in ontvangst mogen nemen door oud zaterdag-commissielid Riens v.d. Leeden en bestuurslid André van Dijk Om gezondheidsredenen kon Gijs helaas niet aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie. meer »

361x gelezen

In Memoriam Teun van de Giessen

13 januari 18:00  Op donderdagavond 12 januari 2023 bereikte ons het zeer trieste bericht, dat op 91-jarige leeftijd die dag, is overleden ons oudste-lid Teun van de Giessen Teun is ruim 40 jaar trouw lid geweest van onze vereniging en is in 2022 nog gehuldigd. Hij is met zijn blauw wit hart altijd betrokken geweest bij de vereniging. Iedere zaterdag was hij langs het veld, voor het bekijken van jeugdwedstrijden tot aan het 1e. Wij wensen Arjan en Corrie, de verdere familie en zijn vrienden sterkte toe om dit verlies te verwerken. Bestuur en leden v.v. Sliedrechtmeer »

1147x gelezen

Nieuwjaarstoespraak 2023

8 januari 14:30  Sportvrienden, Toen ik deze nieuwjaarstoespraak zat te maken, realiseerde ik mij dat het januari 2020 voor het laatst was dat we hier in de kantine een nieuwjaarsreceptie hadden….tijdens die receptie keken we toen terug op het jaar 2019…..Het jaar waarin we o.a. afscheid moesten nemen van Jan Stam. Jan Stam, wie heeft hem niet gekend. meer »

562x gelezen

Huldiging jubilarissen vv Sliedrecht

8 januari 14:00  Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging Sliedrecht op zaterdag 7 januari 2023 werden weer een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Na toegesproken te zijn door secretaris Tom Pauw spelde voorzitter Kees Verhoef een voor een de insignes op. meer »

576x gelezen

Prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2023

20 december 17:00  Voetbalvereniging Sliedrecht wenst al haar leden, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2023. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar bijdrage in 2022 en hopelijk mogen we in 2023 weer op jullie rekenen.meer »

302x gelezen

Ad Monster bedankt!

29 november 20:45  Ad Monster is voor de thuiswedstrijd tegen LRC door het bestuur bedankt voor zijn vrijwilligerswerk bij onze club. Ad heeft 5 seizoenen bij elke thuiswedstrijd de entreekaartjes verkocht en was te vinden in het kassahokje. Geld tellen en afdragen aan de penningmeester! Miranda Vet neemt deze taak voorlopig op zich. Het bestuur bedankt Ad voor zijn jarenlange inzet.

505x gelezen

V.V. Sliedrecht en ING slaan de handen ineen, zodat ieder kind kan voetballen

20 november 12:45  Door geldzorgen kan de contributie van de voetbalclub één van de kosten zijn die je niet meer kan betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als bestuur vinden we het belangrijk dat iedereen kan voetballen, ook als er even geen geld is. Daarom beschikken wij over een financieel contactpersoon die gezinnen met geldzorgen helpt met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen, zodat meer kinderen kunnen voetballen. meer »

696x gelezen

Boveko tekent ook gouden sponsorovereenkomst!

6 november 11:30  Afgelopen zaterdag heeft ook Boveko zijn gouden sponsorovereenkomst getekend en als club zijn wij daar natuurlijk zeer content mee! Boveko is al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor van de club!

384x gelezen

VV Sliedrecht doet appel gemeente i.v.m. energiekosten

28 oktober 19:00  Het bestuur van de vv Sliedrecht heeft per brief dd 26 oktober 2022 een moreel appel gedaan op de gemeente. De vereniging wordt eind van dit jaar – als het huidige energie contract afloopt – geconfronteerd met een viervoudiging van de kosten. meer »

544x gelezen

Gezocht : Speaker en kaartjesverkoper

27 september 18:15  Het bestuur van de v.v. Sliedrecht is nog steeds op zoek naar een speaker voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die bij thuiswedstrijden bij de poort de kaartverkoop willen doen. We hebben al diverse oproepen gedaan, aldus secretaris Tom Pauw, maar helaas zonder resultaat.meer »

389x gelezen

GEZOCHT! Vrijwilligers diverse functies

11 augustus 21:30  Voetbalvereniging Sliedrecht is voor de start van het nieuwe seizoen nog op zoek naar diverse vrijwilligers. Hieronder een overzicht van alle vacatures. Klik op een van de vacatures voor meer informatie. meer »

712x gelezen

Kledingcontract met Hummel verlengd

11 augustus 21:00  Het bestuur heeft het kledingcontract met Hummel voor wederom 6 jaar verlengd. Dit omdat we over het merk erg tevreden zijn. I.p.v. Reijnders teamwear zijn we nu een samenwerking met Sportcentrum Dordrecht aangegaan. Dit was ook een eis van Hummel. We willen Miranda en Leo Reijnders bedanken voor de jarenlange samenwerking. meer »

347x gelezen

Gezocht: assistent trainer/leider 2e elftal (reserve Hoofdklasse)

10 juli 11:00  Voor het seizoen 2022-2023 zijn we nog op zoek naar een enthousiaste en liefst ervaren assistent trainer/leider voor ons 2e elftal, al jaren uitkomend in de reserve Hoofdklasse. Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met onze technische commissie (technischecommissie@vvsliedrecht.nl) meer »


Indeling Sliedrecht 1 bekend

10 juli 9:45  Op 8 juli 2022 heeft de KNVB de indeling bekend gemaakt voor het komend seizoen voor het eerste elftal. Ook dit seizoen is helaas het 1e weer ingedeeld in de “Oostklasse”. meer »

701x gelezen

Geslaagd zomeravond bedrijventoernooi

26 juni 22:15  Op donderdagavond 16 juni jl. vond na drie jaar weer het 7-7 zomeravond/bedrijventoernooi plaats. Onder zonnige omstandigheden streden 24 teams om de welbegeerde wisselbeker. Rond 18.30 uur vond de aftrap plaats op de twee kunstgrasvelden. meer »

453x gelezen

Huldiging Jubilarisen

23 juni 18:45  Afgelopen vrijdagavond 17 juni 2022 werden op de voetbalvereniging een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Eerder op die avond werd kort de voorjaars algemene ledenvergadering gehouden waarbij o.a. de begroting voor komend seizoen werd goedgekeurd. Deze inhaalavond was georganiseerd omdat de afgelopen twee jaar de nieuwjaarsrecepties door Covid niet door konden gaan.meer »

677x gelezen

AFSCHEID

14 juni 22:00  Bijna elk jaar komen en gaan selectiespelers en/of trainer/coaches, ook dit jaar. Tijdens de gezellige jaarlijkse BBQ van/voor sponsoren was er op zaterdag 11 juni naast lekker eten en drinken, ook plaats voor een serieus moment, het afscheid van een aantal spelers en beide trainers/coaches.meer »

1000x gelezen

Herman de Groot 70 jaar lid!

14 juni 21:15  Op zaterdag 11 juni werd na de wedstrijd tegen HSV De Zuidvogels op ons sportpark tijdens een gezellig BBQ-feestje van/voor sponsoren tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt voor enkele andere plichtplegingen.meer »

433x gelezen

Finaleronde Jubileum Penaltybokaal 18 juni 2022

10 juni 21:30  Op zaterdag 18 juni is de Finaleronde van de Jubileum Penaltybokaal De jeugdteams gaan per leeftijdscategorie strijden om de felbegeerde Penaltybokaal. In onderstaand schema staan de tijden van de tussenrondes.meer »

554x gelezen

Bedrijventoernooi 16 juni a.s.

10 juni 19:15  A.s. donderdagavond 16 juni vindt na drie jaar weer het bedrijventoernooi plaats op de v.v. Sliedrecht. Een altijd gezellig zomeravond toernooi voor vrienden- en bedrijven teams die 7-7 op halve velden tegen elkaar gaan spelen. Er doen 24 ploegen mee die gaan strijden om de fel begeerte wisselbeker. meer »

460x gelezen

Sliedrecht 3 KAMPIOEN !

20 mei 22:30  Het 3e elftal heeft met een straatlengte voorsprong het kampioenschap behaald. Met nog vier wedstrijden te spelen kon de schaal al de lucht in. Staf en selectie hebben dit op een unieke manier gevierd. Met een cabriobus werd een ware zegetocht gehouden van Heerjansdam naar De Lockhorst.meer »

611x gelezen

Vrouwen 1 kampioen

9 mei 22:00  Het vrouwen 1 elftal is afgelopen zaterdag 7 mei 2022 kampioen geworden in de 5e klasse. Het elftal onder leiding van Perry van Wijgerden en Arjon van den Heuvel won tot nu toe al haar wedstrijden. Onder grote belangstelling werd afgelopen zaterdag op het hoofdveld de kampioenwedstrijd gespeeld tegen Emma Vr-2.meer »

817x gelezen

Wim Koppelaar – Koninklijke Onderscheiding

26 april 20:30  Ons lid Wim Koppelaar heeft dinsdagochtend 26 april 2022 uit naam van Zijne Majesteit de Koning een koninklijke onderscheiding gekregen. Wim, al bijna 56 jaar lid van onze vereniging is bij een ieder bekend als de wedstrijd secretaris van onze vereniging. Voor al zijn werk voor de vv Sliedrecht maar ook voor het Bonkelaarhuis o.a. Thuisadministratie en het bureau Sociale Raadslieden heeft hij deze onderscheiding gekregen. meer »

547x gelezen

Royal van der Leun nieuwe bronzen sponsor!

3 april 14:45  De sponsorcommissie van v.v. Sliedrecht is er trots op om te kunnen melden dat Royal van der Leun uit Sliedrecht, een bronzen sponsorovereenkomst met de club is aangegaan. meer »

667x gelezen

Geslaagde reünie voetbalvereniging Sliedrecht

3 april 13:45  Vrijdagavond 25 maart 2022 was de start van de jubileum activiteiten van de voetbalvereniging sliedrecht. De vv viert dit jaar dat zij 110 jaar bestaan. Als eerste activiteit vond een reünie plaats waar een kleine 300 (oud) leden op af waren gekomen. Vanaf 17.00 uur stroomde een ieder binnen in de versierde kantine en de nieuw gevormde buitentent. meer »

672x gelezen

Start jubileumactiviteiten v.v. Sliedrecht o.a. reunie

1 maart 21:15  Persbericht v.v. Sliedrecht 01-03-2022 De formele datum van oprichting van de voetbalvereniging Sliedrecht is 1 maart 1912. Dat betekent dat op 1 maart 2022 de vereniging 110 jaar bestond. Een datum wat gelijk het startsein is voor diverse jubileumactiviteiten in 2022 en andere evenementen, die eindelijk weer mogen worden gehouden en een jubileumsausje krijgen.meer »

1375x gelezen

Spelersmutaties in A-selectie

9 februari 20:45  De volgende spelers hebben hun toezegging gedaan om ook volgend jaar de kleuren van v.v. Sliedrecht te dragen: Mathijs Donatz, Coen v.d.Waal, Dennis Verhoef, Luciano van Harlingen, Tim van Stek, Robby v.d. Wetering, Danny van Laarhoven, Jasper Sprong, Tobi van Zwienen, Jesse Koppelaar, Mike van Kraaij, Sem v.d. Pijl en Fabian Steenhuizen. Een aantal spelers zal vertrekken, zoals Bas van Stokkom (Achilles Veen), Sven v.d. Net (ASWH), Justin Beemsterboer (ASWH), Rodney Huijgen en Niels Nieuwesteeg. Roy van ’t Hoog gaat voor een langere periode naar de Ver. Staten en Chris Boom houdt het 1e klas niveau voor gezien en gaat lager spelen in zijn vriendenelftal bij Stedoco. Verdediger Nick Kamerling maakt de overstap van v.v. Papendrecht naar Sliedrecht. Wordt vervolgd………

1619x gelezen

Update Corona maatregelen – 29 januari 2022

30 januari 13:00  De op 25 januari 2022 afgekondigde Corona versoepelingen hebben de volgende gevolgen voor de v.v. Sliedrecht.meer »

2463x gelezen

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat…..

31 december 15:45  Wat niet gaat zoals het zou moeten, is uiteraard het verloop van de covid-situatie: daar waar nagenoeg iedereen afgelopen zomer dacht van deze ellende af te zijn, blijkt niets minder waar. We zitten nu, bijna 2 jaar na het begin van de pandemie, wederom midden in een Lockdown en zijn allemaal weer zeer beperkt in ons doen en laten. Op dit moment zien de cijfers er langzaam maar zeker iets gunstiger uit en laten we hopen dat deze trend zich doorzet zodat we medio februari de competities weer kunnen hervatten en het seizoen ‘normaal’ af kunnen maken: voetbal is toch ons spelletje en daar beleven we met z’n allen normaal gesproken heel veel plezier aan!meer »

897x gelezen

Prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2022 !!

22 december 21:00  Voetbalvereniging Sliedrecht wenst al haar leden, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2022. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar bijdrage in 2021 en hopelijk mogen we in 2022 weer op u rekenen. meer »

422x gelezen

Marco Verbeek – nieuwe trainer v.v. Sliedrecht

21 december 17:30  Het bestuur van de v.v. Sliedrecht heeft op voordracht van de technische commissie het besluit genomen dat Marco Verbeek de nieuwe hoofdtrainer gaat worden vanaf 1 juli 2022. De 39-jarige Marco Verbeek, wonend in Culemborg, wordt dus de opvolger van Dennis van der Steen. meer »

1328x gelezen

Oproep

6 december 16:30  Op 12 maart volgend jaar bestaat vvSliedrecht 110jaar! Alhoewel dit geen officieel jubileum is, willen wij er als redactie-commissie toch extra aandacht aan besteden door het uitgeven van een gecombineerde presentatiegids/jubileum uitgave, in maart volgend jaar. Daarom roepen wij leden, oudleden, vrouwen van, mannen van, kinderen van, opa’s en oma’s op om foto’s, verhalen, anekdotes etc. aan ons kenbaar te maken.meer »

689x gelezen

V.v. Sliedrecht en Dennis Van der Steen geen verlenging contract

20 november 20:15  In de afgelopen week heeft de technische commissie van de v.v. Sliedrecht met Dennis van der Steen gesproken over een eventuele verlenging van het contract na 1 juli 2022. Beide partijen hebben daarbij aangegeven dat het na 4 jaar tijd is voor een verandering. In de gesprekken werd nogmaals benadrukt dat de v.v. dik tevreden is over de verrichtingen van de trainer. Maar zowel trainer als de v.v. willen een nieuw stap maken vanaf 1 juli 2022 Afgelopen donderdag zijn de spelers geïnformeerd over dit besluit. Bestuur v.v. Sliedrecht

1851x gelezen

Nieuws Sliedrecht Buiten – nieuwe accommodatie

9 november 21:15  Op dinsdag 23 november a.s. vergadert de gemeenteraad oordeelsvormend over het nieuwe voorstel voor Sliedrecht Buiten. Hierbij komt het voorstel aan de orde met o.a. de horizontale ligging van de velden en het samengaan op een complex met de tennis. In het voorstel (zie bijlagen) wordt door het college van B&W een en ander uiteengezet inclusief schets en planning. Het voorstel van 23 november a.s. gaat om het verwervingskrediet en de ruimtelijke kaders van het nieuwe complex. Op 14 december a.s. zal de gemeenteraad tot besluitvorming overgaan. Uiteraard zullen wij als bestuur gebruik maken van het inspreekrecht. meer »

849x gelezen

Hoofdsponsoren DRV Accountants & Adviseurs en Van Beest verlengen contract

31 oktober 18:45  Onze twee hoofdsponsors DRV Accountants & Adviseurs (Marco Prins) en Van Beest (Cees Boer) hebben het contract met de VV Sliedrecht verlengd. Het bestuur is zeer content met deze trouwe sponsors en vertrouwen op een sportieve voortzetting! Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen LRC werden Marco en Cees bedankt door de bestuursleden Kees en André.

773x gelezen

Voetbalpassie spaarders, bedankt!

15 oktober 19:45  Met de voetbalpassie actie van de KNVB enm Albert-Heijn is een heel mooi bedrag gespaard voor onze vereniging. Dit bedrag zal ten goede komen aan onze jeugd. Alle spaarders en Albert-Heijn bedankt voor dit mooie resultaat. Bestuur v.v. Sliedrecht

410x gelezen

Help ons aan materialen voor de jeugd en spaar mee met Voetbalpassie!

12 september 17:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij v.v. Sliedrecht. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen t.b.v. matarialen voor onze jeugd. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

489x gelezen

Grote Clubactie gaat weer van start

31 augustus 21:45  Grote Clubactie gaat weer van startmeer »


Zaterdag 4 september start bekercompetitie

29 augustus 15:45  Zaterdag 4 september startten alle seniorenteams en onze hoogste jeugdteams met de regionale KNVB beker. Wordt vaak als voorbereiding gebruikt, maar ver door komen in de beker is altijd mooi (zie ons 1ste team!) Om 17.00 uur start Sliedrecht 1 tegen Madese Boys (1e klasse zondag). Tijdens de wedstrijd zijn er DJ’s en de foodtruck met broodjes warme beenham op ons terras. Tot zaterdag

471x gelezen

V.V. Sliedrecht voetbalkrant

13 augustus 12:45  Hierbij de digitale versie van de Voetbalkrant VV Sliedrecht. meer »


Grensrechter gezocht voor 1e team

11 augustus 16:45  De Technische Commissie van de VV Sliedrecht is op zoek naar een Grensrechter voor ons 1e team uitkomend in de 1e klasse De grensrechter is official bij zowel de thuis als de uit wedstrijden. Wij zoeken een sportieve man/vrouw die het leuk vindt om samen met de selectie en staf op te trekken tijdens de wedstrijden Heb je interesse of wil je er meer over weten neem dan contact op met de Technische commissie via technischecommissie@vvsliedrecht.nlmeer »


Coen van der Waal verricht loting TOTO KNVB Beker

11 augustus 8:00  In het weekend van 14/15 augustus wordt gestart met de 1e voorronde van de landelijke KNVB beker. Sliedrecht is daarvoor vrijgeloot. De loting van de 2e ronde vindt plaats op donderdagavond 19 augustus om 19.00 op het bondsbureau in Zeist. meer »

1024x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!