Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuur

Voorjaars algemene ledenvergadering – donderdag 1 juli as

6 juni 19:30  Met het toenemend aantal versoepelingen heeft het bestuur besloten om de voorjaars algemene ledenvergadering op donderdagavond 1 juli te houden. Die dag is er geen EK – voetbal en daarnaast is het ook weer mogelijk om “fysiek” te vergaderen. Naast een update van een aantal actualiteiten en vooruitkijken naar het nieuwe seizoen is het belangrijkste agendapunt de begroting voor het seizoen 2021-2022 vaststellen. De agenda zal rond 17 juni a.s. worden gepubliceerd en dan zal er ook meer informatie komen over de logistieke kant van de vergadering. Dus noteer alvast in jullie agenda, donderdag 1 juli 20.00 uur – voorjaars algemene ledenvergadering. Bestuur v.v. Sliedrecht

170x gelezen

Corona nieuws en beleid v.v. Sliedrecht

6 juni 17:00  Update 06-06-2021 Op basis van de laatste versoepelingen gelden voorlopig de volgende regels:meer »

2783x gelezen

Regiocup jeugd van start - Kantine / terras nog dicht

1 juni 20:00  Komende zaterdag 5 juni gaan we weer echt voetballen met de start van de regiocup voor de jeugd. Helaas is publiek nog niet toegestaan maar de jeugd kan weer spelen tegen andere tegenstanders.meer »

347x gelezen

Complex gesloten op 27 april en 4 mei

23 april 8:00  Op dinsdag 27 april (Koningsdag) en op 4 mei (dodenherdenking) is ons complex gesloten en kan er niet getraind worden.

185x gelezen

Bestuur heeft geen vertrouwen meer in verhuizing op korte termijn

3 april 15:15  Middels een brief aan het college van B&W heeft het bestuur laten weten geen vertrouwen meer te hebben in een verhuizing op korte termijn naar ‘Sliedrecht Buiten’ en zich daarom gaat richten op nieuwbouw op de huidige locatie. Meer dan 15 jaar heeft de club met de gemeente gesproken over het verplaatsen van onze club. Met name  de laatste 7 jaar zijn beide partijen intensief bezig geweest om er wat moois van proberen te maken.  meer »

801x gelezen

Geen Pupillententenkamp 2021

29 maart 22:30  Het bestuur van de voetbalvereniging Sliedrecht heeft in overleg met de pupillententenkamp commissie besloten om evenals vorig jaar geen pupillententenkamp te houden. Dit evenement vindt altijd plaats rondom Hemelvaart en zou dit jaar van 11 t/m 13 mei a.s. zijn beslag hebben op het complex van de v.v. Sliedrecht. meer »

261x gelezen

In Memoriam Piet de Jager

22 maart 10:15  Afgelopen weekend bereikte ons het zeer trieste bericht dat op 79-jarige leeftijd is overleden ons lid Piet de Jager Piet is bijna 52 jaar trouw lid geweest van onze vereniging. Hij heeft tot late leeftijd op de zondag getraind en gespeeld o.a. bij de lagere senioren. Het liefst op zijn favoriete linksbuiten positie aan de lijn. Maar het was vooral een betrokken persoon met een blauw wit hart. Wij wensen Marjan, kinderen, de familie en zijn vrienden sterkte toe om dit verlies te verwerken. Bestuur en leden van de voetbalvereniging Sliedrecht

744x gelezen

Geen schoolvoetbal dit jaar in Sliedrecht

27 februari 19:30  Normaal zou in april a.s. weer het jaarlijks schoolvoetbal toernooi worden georganiseerd voor het basis onderwijs in Sliedrecht. Als bestuur hebben wij gezien de huidige Corona maatregelen en de onzekerheid voor de komende tijd, besloten om het dit jaar niet door te laten gaan. Hoewel formeel de jeugd onderling mag voetballen, is op dit moment het complex verder gesloten voor publiek en zijn ook de kantine/kleedkamers niet open. Het is nog onduidelijk wanneer en in welke vorm dat weer wel mogelijk is.meer »

271x gelezen

109 jaar oud – op weg naar jubileum

22 februari 20:00  Komende maandag 1 maart 2021 vieren we als vereniging onze verjaardag. De voetbalvereniging Sliedrecht is van 1912, dus we worden komende maandag 109 jaar oud. In deze tijd van Corona maateregelen en lockdown hebben we weinig mogelijkheden om iets te vieren. Het zal dan ook redelijk geruisloos aan ons voorbij gaan. meer »

394x gelezen

Korte terugblik ALV

7 februari 15:15  Op donderdagavond 4 februari 2021 werd online de (najaars) algemene ledenvergadering gehouden. Aan deze teams vergadering namen 21 leden (inclusief het bestuur) deel. Voorzitter Kees Verhoef ging in zijn opening in op dat oorspronkelijk de (najaars) ledenvergadering op 6 november 2020 stond gepland. Door alle Corona maatregelen en de vooruitzichten was deze vergadering een aantal keren uitgesteld en is besloten om deze dus nu online te houden. De agenda was beperkt tot de hoogst noodzakelijke agendapunten. Het verslag van de vorige algemene ledenvergadering en het verslag van het bestuur over het seizoen 2019-2020 werden zonder verdere vragen goedgekeurd. meer »

404x gelezen

V.V. Sliedrecht ontvangt persoonlijke Cheque van Rabobank

2 februari 19:45  Voetbal Vereniging Sliedrecht heeft de persoonlijke cheque van € 500,- in ontvangst genomen van Janita Boogaard. Alle medewerkers van Rabobank Lek en Merwede hebben een persoonlijke cheque gekregen van 500 euro die zij mochten schenken aan een maatschappelijk doel. Sport is zeker in deze huidige tijd erg belangrijk. meer »

361x gelezen

Algemene Ledenvergadering 4-02-2021

23 januari 15:45  Op 4 februari 2021 zal de Algemene Ledenvergadering gehouden worden. Oorspronkelijk zou deze op 6 november 2020 al gehouden worden maar is door de Corona maatregelen meerdere keren uitgesteld. We zullen deze vergadering online, via MS-Teams houden. meer »

364x gelezen

Update (5) Selectienieuws seizoen 2021-2022

22 januari 9:45  In de voetsporen van zijn vroegere teamgenoot Sven v.d. Net, die afgelopen zomer naar Sliedrecht kwam, komt ook spits Justin Beemsterboer voor het nieuwe seizoen 2021/22 over van v.v. Papendrecht naar v.v. Sliedrecht. Wordt vervolgd….. meer »

2440x gelezen

Na 25 jaar ………………..tijd voor een boek??

19 januari 19:30  Dinsdag 19 januari 2021 is voor mij toch wel een gedenkwaardige dag. Op die dag ben ik 25 jaar secretaris van de voetbalvereniging Sliedrecht. Ooit gestart na de crisis in de vereniging eind 1995 waarbij de commissie Kroon werd geïnstalleerd. Zij moesten zorgen voor een nieuw bestuur. Als lid van die commissie Kroon daar nauw bij betrokken geweest en we waren rond op een positie na, die van secretaris. meer »

623x gelezen

Martin en Wil van Valen stoppen met hun werkzaamheden

8 januari 19:45  In de laatste weken van december heeft bestuurslid Martin van Valen aangegeven dat hij stopt als bestuurslid van de v.v. Sliedrecht. Een combinatie van drukke werkzaamheden en een mindere betrokkenheid heeft bij Martin de doorslag gegeven om te stoppen. Omdat hij formeel tijdens de ledenvergadering opnieuw benoemd zou moeten worden voor een 3 jarige bestuurstermijn was dit het bekende moment. meer »

543x gelezen

Van de voorzitter "Nieuwjaarstoespraak 2021"

1 januari 16:15  Het bestuur van v.v. Sliedrecht wenst iedereen een gelukkig, gezond, coronaloos en sportief 2021 toe! In de onderstaande video de Nieuwjaarstoespraak van voorzitter Kees Verhoef.meer »

541x gelezen

Fijne Kerstdagen en een gezond en sportief 2021

20 december 14:00  Het bestuur wenst iedereen fijne Kerstdagen en een gezond en sportief 2021.meer »

378x gelezen

Dennis v.d. Steen verlengt contract met v.v. Sliedrecht

16 december 21:45  Het bestuur van onze vereniging meldt dat met trainer Dennis van der Steen een contractverlenging van een jaar is overeengekomen. Beide partijen zien nog volop perspectief om de beoogde doelen te verwezenlijken. Hiermee gaat v.d. Steen zijn vierde jaar in bij v.v. Sliedrecht. “We hadden een doel en dat kon door Corona niet bereikt worden. Ik heb inmiddels bijna drie mooie jaren bij Sliedrecht mogen bouwen en we wilden dit jaar oogsten, maar Corona gooide roet in het eten. Ik heb een heel goed gevoel bij deze club en met de vele mensen die met de club zijn begaan. Ook voor die mensen wil ik de klus afmaken en proberen te promoveren”, aldus een enthousiaste v.d. Steen.

440x gelezen

Sluiting complex rondom kerst en oud- en nieuw

13 december 16:15  We zijn in de laatste dagen van het bewogen jaar 2020. Een jaar welke we niet snel zullen vergeten en de vraag is ook “wanneer kunnen we weer voetballen”. Het bestuur heeft de volgende besluiten genomen. Alles uiteraard onder voorbehoud van de verdere Covid maatregelen die mogelijk nog komen. meer »

464x gelezen

In Memoriam José Kraaijeveld

7 december 22:00  Op maandag 7 december 2020 bereikte ons het zeer trieste bericht dat op 52-jarige leeftijd is overleden ons lid José Kraaijeveld José is bijna 40 jaar trouw lid geweest van onze vereniging en was een regelmatige toeschouwer van ons 1e elftal. In het verleden is hij tot het stoppen van de zondag afdeling actief geweest als speler en leider. José heeft daarnaast met pen en papier diverse bijdragen geleverd van clubbladen tot jubileum activiteiten. Maar het was vooral een betrokken persoon met een blauw wit hart. Wij wensen Petra, Tessa, de familie en zijn vriendenkring sterkte toe om dit verlies te verwerken. Bestuur, leden en supporters van de voetbalvereniging Sliedrecht meer »

2266x gelezen

JO17-1 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

4 december 9:00  Superbedankt!

333x gelezen

Ook All-Om BV steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot!

2 december 9:00  Superbedankt!

230x gelezen

Jeugdcommissie en Technische commissie Jeugd kopen samen Superlot

30 november 9:00  Hiermee steunen ze v.v. Sliedrecht! Dank alle commissieleden voor dit mooie gebaar!!

230x gelezen

Ook JO15-2 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

25 november 9:00  Superbedankt mannen!!

205x gelezen

In Memoriam Rob Bakker

24 november 17:15  Op maandag 23 november 2020 bereikte ons het zeer trieste bericht dat op 62-jarige leeftijd is overleden ons lid Rob Bakker Rob is bijna 25 jaar lid geweest van onze vereniging en was een trouw maar kritische toeschouwer van ons 1e elftal. In het verleden is hij o.a. actief geweest als speler en leider van diverse teams. Wij zullen Rob zijn uitingen langs de lijn richting spelers, trainers en de scheidsrechter blijven herinneren. Maar vooral als een betrokken persoon met een heel groot blauw wit hart. Wij wensen de familie en zijn vriendenkring sterkte toe om dit verlies te verwerken. Bestuur, leden en supporters van de voetbalvereniging Sliedrecht meer »

1499x gelezen

Woonstudio JOY koopt ook een Superlot voor v.v. Sliedrecht!

23 november 21:15  Superbedankt voor dit mooie gebaar!

273x gelezen

Rabo Clubsupport bedankt voor de mooie cheque

21 november 20:00  v.v. Sliedrecht heeft met de Rabo Clubsupport actie #RaboClubSupport, #Rabobank een mooie bedrag van € 836,21 ontvangen. Wij bedanken de Rabobank Lek en Merwede voor deze mooie cheque. Met dank aan alle Rabobank leden die op ons gestemd hebben. Bestuur v.v. Sliedrechtmeer »

266x gelezen

Ook JO19-4 koopt een Superlot om v.v. Sliedrecht te steunen

20 november 9:00  Geweldig mannen, super bedankt!

226x gelezen

Clubscheidrechters v.v. Sliedrecht steunen club door aanschaf Superlot!

12 november 9:00  Bedankt voor dit mooie initiatief, mannen!

220x gelezen

Tijdelijk geen servicekosten in de Ledenshop!

11 november 19:30  De feestdagen komen eraan en daarom komen de servicekosten voor alle bestellingen t/m 31 december voor rekening van Hummel! Dit zijn de kosten voor het versturen van je bestelling naar de sportspeciaalzaak. Dit betekent dat jij in de Ledenshop van onze vereniging (ook bij aankopen onder de € 25) géén bijkomende servicekosten meer betaalt. Let op: Dit is exclusief mogelijke kosten die de sportspeciaalzaak rekent voor de verzending naar het afleveradres.meer »

1073x gelezen

Eerste elftal v.v. Sliedrecht steunt club met aankoop Superlot!

7 november 16:30  Bedankt mannen!

360x gelezen


Heb jij al loten gekocht voor De Grote Clubactie

4 november 7:00  Beste leden, leiders, trainers, supporters en overige belangstellenden. We hebben nog minder dan een maand om loten te verkopen voor de v.v. Sliedrecht met Grote Clubactie. Nog even met zijn allen gas geven in deze moeilijke Corona tijd! Van ieder verkocht lot gaat 80 % naar onze club! meer »

306x gelezen

JO15-2 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

3 november 9:00  Superbedankt mannen!!

240x gelezen

Sliedrecht 11 koopt Superlot voor v.v. Sliedrecht!

1 november 9:00  Hartelijk dank voor jullie steun, mannen!

258x gelezen

Boveko Bedrijfsverzekeringen steunt v.v. Sliedrecht en koopt Superlot

30 oktober 9:00  Hartelijk dank!!

215x gelezen

Ook Burando koopt Superlot voor v.v. Sliedrecht!

28 oktober 9:00  Top! Superbedankt!!

207x gelezen

Drinkwaard Motoren BV koopt ook Superlot voor v.v. Sliedrecht!

26 oktober 9:00  Namens de club hartelijk dank!!

254x gelezen

Ook trouwe sponsor Heteren Kalkzandsteen koopt een Superlot!

24 oktober 9:00  Ook trouwe sponsor Heteren Kalkzandsteen steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot! Top! Hartelijk dank voor jullie zeer gewaardeerde bijdrage!

248x gelezen

G-team v.v. Sliedrecht steunt club door aankoop Superlot!

22 oktober 9:00  G-team v.v.Sliedrecht steunt club door aankoop Superlot! Super bedankt mannen en sterkte in deze moeilijke tijd!

352x gelezen

Ook Bano zorgbadkamers koopt een Superlot!

20 oktober 9:00  Ook Bano zorgbadkamers steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot! Ontzettend bedankt!

321x gelezen

Van Dijk verzekeringen koopt Superlot grote Clubactie

18 oktober 9:00   Van Dijk Verzekeringen koopt 1e Superlot grote Clubactie voor v.v.Sliedrecht! Heel erg bedankt voor deze steun!!

374x gelezen

Algemene (najaars) Ledenvergadering uitgesteld

17 oktober 18:45  Beste leden, Op vrijdag 6 november a.s. hebben we de (najaars) Algemene Ledenvergadering gepland. We zouden juist starten met aankondigen en informatie verstrekking. Door de laatste Corona maatregelen hebben wij als bestuur besloten om deze Algemene Ledenvergadering te verplaatsen naar een latere, voor nu nog onbekende, datum. meer »

252x gelezen

Toto beker wedstrijd tegen IJsselmeervogels verplaatst

15 oktober 22:30  In de 1e ronde van de landelijke KNVB Toto beker stond op dinsdag 27 oktober a.s. de wedstrijd Sliedrecht 1 – IJsselmeervogels 1 op het programma. Door de recente Corona maatregelen en het stil leggen van de competities en trainingen voor de senioren in het amateurvoetbal, is deze wedstrijd nu verplaatst naar dinsdag 1 december a.s. om 19.45 uur.meer »

556x gelezen

Vanaf 1 september jl. verboden te roken langs de velden

17 september 19:30  Met ingang van 1 september 2020 is het verboden om rond de velden en de tribune te roken. Wij vragen de leden en ouders hierop te letten en mensen die toch een sigaret opsteken hierop aan te spreken. Op het terras bij de kantine is roken wel toegestaan. Het bestuur

295x gelezen

Update: Trainingsschema seizoen 2020-2021

25 augustus 11:30  Bijgaand het gewijzigde trainingsschema wat geldt voor het seizoen 2020-2021. Ook de indeling van de kleedkamers is hieraan toegevoegd. De indeling hiervan is iets gewijzigd; 1a = 1 geworden, 1b = 2 geworden, 1 = 3 geworden etc. Ook de nieuwe kleedkamers bij het jeugdhonk worden nu gebruikt. meer »

1658x gelezen

Oefen- en bekerprogramma 1e elftal

2 augustus 17:30  Op 1 augustus is het seizoen 2020-2021 echt gestart, ondanks dat vele teams in de afgelopen weken hebben door getraind. Het 1e elftal start op maandag 3 augustus 2020 weer met de trainingen voor het competitie seizoen, wat op zaterdag 19 september zal aanvangen. Voor die tijd wordt er door het 1e geoefend en bekerwedstrijden gespeeld zowel voor de districtsbeker als de landelijk Toto KNVB beker.meer »

1123x gelezen

v.v. Sliedrecht met 55 teams de competitie in

20 juni 17:00  Hoewel het nog ver weg lijkt zal de competitie vanaf 1 september a.s. weer starten. Recentelijk hebben wij aan de KNVB opgegeven met welke teams wij de competitie ingaan. Het 1e elftal zal weer uitkomen in de 1e klasse. Bij de oudere selectie jeugdteams is de competitie piramide gewijzigd. Ons JO17-1 zal uitkomen in de landelijke 7e divisie en ons J015-1 in de 6e divisie. Rond 1 juli zal de KNVB de competitie indeling voor de A-categorie bekend maken en aantal dagen later ook voor de B-categorie. meer »

783x gelezen

UPDATE: Regels m.b.t. (Corona) trainingen

15 juni 21:00  Sportvrienden, Hierbij weer een update vanuit het bestuur in deze Corona tijd. In de afgelopen weken is er meer duidelijkheid gekomen over de regels voor de komende periode.meer »

1236x gelezen

Leon van Dijk consul v.v. Sliedrecht

23 mei 9:30  Enige tijd geleden heeft Rob Hasselmeijer aangegeven zijn consulwerkzaamheden te stoppen voor de vereniging. Het bestuur heeft vervolgens intern gekeken naar een opvolger en gevonden in de persoon van Leon van Dijk. Leon is in het dagelijks leven hoofdgreenkeeper en coördinator van de Oosthoek golfbanen en dus bekend met gras en onderhoud. Bij v.v. Sliedrecht is Leon al lang geen onbekende meer en al jaren actief als jeugdleider, clubscheidsrechter en in de jeugdcommissie. Na gesprekken met Leon heeft het bestuur besloten om Leon voor te dragen bij de KNVB. De KNVB heeft op 22 mei 2020 zijn benoeming bekrachtigd. We bedanken Rob Hasselmeijer voor zijn activiteiten als consul en wensen Leon succes in zijn nieuwe rol als consul. Bestuur v.v. Sliedrecht

504x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!