Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring

Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen kledingsponsor JO15-2

28 mei 21:00  JO15-2 is door Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen in nieuwe kleding gestoken. Trainer Jeroen Boulonois heeft hiervoor gezorgd. Ook een nieuw reclamebord van deze sponsor hangt op ons hoofdveld. De sponsorcommissie bedankt Jeroen voor zijn inspanningen!

204x gelezen

Contractsponsoren verlengen bij v.v. Sliedrecht

4 april 18:45  Afgelopen vrijdag, 1 april, hebben een aantal contractsponsoren hun contract met 3 jaar verlengd. Tijdens een gezellige middag bij Spek & Bonen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, werden de handtekeningen gezet. Uiteraard is de sponsorcommissie blij dat vele sponsoren de club, ook in deze moeilijke tijden, trouw blijven. meer »

444x gelezen

Royal van der Leun nieuwe bronzen sponsor!

3 april 14:45  De sponsorcommissie van v.v. Sliedrecht is er trots op om te kunnen melden dat Royal van der Leun uit Sliedrecht, een bronzen sponsorovereenkomst met de club is aangegaan. meer »

313x gelezen

Uitgelicht: Club van 50

31 december 15:15  Zoals bij de meeste leden wel bekend, hebben wij bij de v.v. Sliedrecht een heuse Club van 50! Maar wat doet die Club van 50 nou eigenlijk en wie zorgt er voor dat de leden ieder jaar weer hun bijdrage leveren? Corrie van de Giessen is degene die dit al sinds jaar en dag regelt. Inmiddels telt deze Club al 55 leden. meer »

305x gelezen

Alle kopers en verkopers HARTELIJK bedankt.

8 december 20:00  Alle kopers en verkopers HARTELIJK bedankt. We zijn echt superblij met deze fantastische opbrengst € 7869,60 Vanaf 9 december worden de prijswinnaars van de grote clubactie bekend gemaakt. In het voorjaar gaan wij vanuit de voetbal het best verkopende team in het zonnetjes zetten en kunnen we laten zien waaraan we het geld hebben besteed. Daarnaast krijgen alle leden die 20 loten of meer hebben verkocht sowieso een oorkonde en een prijs. De top 3 verkopers krijgen voor hun inzet nog een extra prijs. Namens de grote clubactie commissie, nogmaals dank! Alexander Caspers Daniël Hogewoning Kees Verhoefmeer »


Hoofdsponsoren DRV Accountants & Adviseurs en Van Beest verlengen contract

31 oktober 18:45  Onze twee hoofdsponsors DRV Accountants & Adviseurs (Marco Prins) en Van Beest (Cees Boer) hebben het contract met de VV Sliedrecht verlengd. Het bestuur is zeer content met deze trouwe sponsors en vertrouwen op een sportieve voortzetting! Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen LRC werden Marco en Cees bedankt door de bestuursleden Kees en André.

497x gelezen

Voetbalpassie spaarders, bedankt!

15 oktober 19:45  Met de voetbalpassie actie van de KNVB enm Albert-Heijn is een heel mooi bedrag gespaard voor onze vereniging. Dit bedrag zal ten goede komen aan onze jeugd. Alle spaarders en Albert-Heijn bedankt voor dit mooie resultaat. Bestuur v.v. Sliedrecht

303x gelezen

Help ons aan materialen voor de jeugd en spaar mee met Voetbalpassie!

12 september 17:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij v.v. Sliedrecht. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen t.b.v. matarialen voor onze jeugd. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

397x gelezen

Grote Clubactie gaat weer van start

31 augustus 21:45  Grote Clubactie gaat weer van startmeer »


Opbrengst Grote Clubactie

19 april 12:30  Vanuit de opbrengst van de Grote Clubactie zijn er twee nieuwe pupillendoelen aangeschaft. Met dank aan uw bijdrage! Sportieve groet, De Jeugdcommissie meer »

480x gelezen

V.V. Sliedrecht ontvangt persoonlijke Cheque van Rabobank

2 februari 19:45  Voetbal Vereniging Sliedrecht heeft de persoonlijke cheque van € 500,- in ontvangst genomen van Janita Boogaard. Alle medewerkers van Rabobank Lek en Merwede hebben een persoonlijke cheque gekregen van 500 euro die zij mochten schenken aan een maatschappelijk doel. Sport is zeker in deze huidige tijd erg belangrijk. meer »

643x gelezen

Businessclub v.v. Sliedrecht bedankt haar leden!

30 december 9:00  De businessclubleden van de v.v. Sliedrecht zijn rond de kerstdagen getrakteerd op een attentie en een bedankkaart voor het sponsoren van onze club. “Sommige leden hebben hun omzet zien stijgen waar anderen flink moesten interen op hun reserves en dat doet pijn. Bij die laatste groep hoort ook zeker de Voetbalvereniging en daarom zijn wij zeer erkentelijk voor uw steun aan onze Businessclub. Houd moed en tot in het nieuwe jaar!” Het Bestuur van de Businessclub v.v. Sliedrecht. André, Tommy, Mike, Marco, Edwin, Martijn en Vincent.

834x gelezen

JO17-1 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

4 december 9:00  Superbedankt!

952x gelezen

Ook All-Om BV steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot!

2 december 9:00  Superbedankt!

916x gelezen

Jeugdcommissie en Technische commissie Jeugd kopen samen Superlot

30 november 9:00  Hiermee steunen ze v.v. Sliedrecht! Dank alle commissieleden voor dit mooie gebaar!!

391x gelezen

Ook JO15-2 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

25 november 9:00  Superbedankt mannen!!

770x gelezen

Woonstudio JOY koopt ook een Superlot voor v.v. Sliedrecht!

23 november 21:15  Superbedankt voor dit mooie gebaar!

535x gelezen

Rabo Clubsupport bedankt voor de mooie cheque

21 november 20:00  v.v. Sliedrecht heeft met de Rabo Clubsupport actie #RaboClubSupport, #Rabobank een mooie bedrag van € 836,21 ontvangen. Wij bedanken de Rabobank Lek en Merwede voor deze mooie cheque. Met dank aan alle Rabobank leden die op ons gestemd hebben. Bestuur v.v. Sliedrechtmeer »

621x gelezen

Ook JO19-4 koopt een Superlot om v.v. Sliedrecht te steunen

20 november 9:00  Geweldig mannen, super bedankt!

710x gelezen

Clubscheidrechters v.v. Sliedrecht steunen club door aanschaf Superlot!

12 november 9:00  Bedankt voor dit mooie initiatief, mannen!

683x gelezen

Tijdelijk geen servicekosten in de Ledenshop!

11 november 19:30  De feestdagen komen eraan en daarom komen de servicekosten voor alle bestellingen t/m 31 december voor rekening van Hummel! Dit zijn de kosten voor het versturen van je bestelling naar de sportspeciaalzaak. Dit betekent dat jij in de Ledenshop van onze vereniging (ook bij aankopen onder de € 25) géén bijkomende servicekosten meer betaalt. Let op: Dit is exclusief mogelijke kosten die de sportspeciaalzaak rekent voor de verzending naar het afleveradres.meer »

1854x gelezen

Eerste elftal v.v. Sliedrecht steunt club met aankoop Superlot!

7 november 16:30  Bedankt mannen!

868x gelezen


Heb jij al loten gekocht voor De Grote Clubactie

4 november 7:00  Beste leden, leiders, trainers, supporters en overige belangstellenden. We hebben nog minder dan een maand om loten te verkopen voor de v.v. Sliedrecht met Grote Clubactie. Nog even met zijn allen gas geven in deze moeilijke Corona tijd! Van ieder verkocht lot gaat 80 % naar onze club! meer »

830x gelezen

JO15-2 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

3 november 9:00  Superbedankt mannen!!

444x gelezen

Sliedrecht 11 koopt Superlot voor v.v. Sliedrecht!

1 november 9:00  Hartelijk dank voor jullie steun, mannen!

548x gelezen

Boveko Bedrijfsverzekeringen steunt v.v. Sliedrecht en koopt Superlot

30 oktober 9:00  Hartelijk dank!!

347x gelezen

Ook Burando koopt Superlot voor v.v. Sliedrecht!

28 oktober 9:00  Top! Superbedankt!!

560x gelezen

Drinkwaard Motoren BV koopt ook Superlot voor v.v. Sliedrecht!

26 oktober 9:00  Namens de club hartelijk dank!!

575x gelezen

Ook trouwe sponsor Heteren Kalkzandsteen koopt een Superlot!

24 oktober 9:00  Ook trouwe sponsor Heteren Kalkzandsteen steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot! Top! Hartelijk dank voor jullie zeer gewaardeerde bijdrage!

788x gelezen

G-team v.v. Sliedrecht steunt club door aankoop Superlot!

22 oktober 9:00  G-team v.v.Sliedrecht steunt club door aankoop Superlot! Super bedankt mannen en sterkte in deze moeilijke tijd!

728x gelezen

Ook Bano zorgbadkamers koopt een Superlot!

20 oktober 9:00  Ook Bano zorgbadkamers steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot! Ontzettend bedankt!

515x gelezen

Van Dijk verzekeringen koopt Superlot grote Clubactie

18 oktober 9:00   Van Dijk Verzekeringen koopt 1e Superlot grote Clubactie voor v.v.Sliedrecht! Heel erg bedankt voor deze steun!!

526x gelezen

De Grote Clubactie gaat weer van start

18 september 7:30  Morgen, 19 september 2020, gaan we weer van start met de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Help ons om € 8000.- op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen voor onze jeugd. meer »

591x gelezen

v.v. Sliedrecht gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

8 september 18:00  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Help ons om € 8000.- op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen voor onze jeugd.meer »

423x gelezen

Businessclub v.v. Sliedrecht doneert nieuwe vlaggenmasten voor de club

18 juni 21:15   Langs het hoofdveld tegenover de tribune zijn tien mooie banier vlaggenmasten geplaatst en bij de entree van ons sportcomplex zijn er nog eens vier geplaatst. meer »

1263x gelezen

Positief nieuws voor de v.v. Sliedrecht

20 maart 16:00  Sportvrienden, Het zijn moeilijke tijden waar wij ons met z’n allen doorheen zullen moeten slaan. In deze tijd waarin niemand weet hoe en wanneer deze corona-crisis is afgelopen, kunnen wij u toch nog een paar positieve punten melden: meer »

2199x gelezen

'Werken met Passie' nieuwe zilveren sponsor van v.v. Sliedrecht!

13 februari 18:30  Afgelopen zaterdag werden de handtekeningen gezet onder de zilveren overeenkomst tussen 'Werken met Passie' en v.v. Sliedrecht. Als club zijn wij er trots op dat wij 'Werken met Passie' mogen begroeten als nieuwe zilveren sponsor.meer »

1109x gelezen

De Basis sponsort coachjassen

22 december 10:00  Administratie-, en Belastingadvieskantoor De Basis heeft alle trainers en leiders voorzien van mooie warme coachjassen. In de Gouden Sponsordeal is dit met De Basis overeengekomen. Trainers, leiders en De Sponsorcommissie bedanken Wim en Mischa !

763x gelezen

Bakker Metaal nieuwe loot aan de bronzen sponsor-boom!

15 december 16:30  De sponsor commissie is verheugd te kunnen melden dat ook Bakker Metaal bronzen sponsor is geworden! Bakker Metaal is in 1996 gestart met de onderneming aan de Spoorstraat te Hooge Zwaluwe. In 2000 is men verhuisd naar de Moerseweg 1A te Hooge Zwaluwe. Dit is nog steeds de werkplaats van het bedrijf.meer »

815x gelezen

Grens is bijna bereikt!

7 december 9:15  Namens alle leden en betrokkenen die onze club een warm hart toe dragen heeft het bestuur de noodklok geluid. Een mooi stuk in AD de Dordtenaar wat niks aan de verbeelding over laat. meer »

4795x gelezen

Sponsorkliks Winactie

20 november 22:00  Beste leden/supporters van VV Sliedrecht, SponsorKliks is de winactie "ontvang je aankoopbedrag terug" gestart. Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling). SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen. Daarnaast maakt VV Sliedrecht ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst € 1000,--! meer »

954x gelezen

Opnieuw bronzen sponsor voor VV Sliedrecht!

19 november 20:15  De sponsorcommissie van de VV Sliedrecht is verheugd te kunnen melden dat ook Impuls Ontwerpt BV van Edwin Bronwasser, zijn handtekening onder een nieuwe bronzen sponsor-overeenkomst heeft gezet!meer »

568x gelezen

Loten grote Clubactie inleveren.

6 november 17:30  Vanaf komend weekend kunnen de loten van de Grote Clubactie worden ingeleverd bij je leider of in de kantine. 15 november moeten ze echt ingeleverd zijn. Dus nog ruim een week om nog even loten te verkopen! Succes . Het bestuur.

783x gelezen

Chrioni en Niels naar Willem II -RKC

30 oktober 20:45  De sponsorcommissie kreeg via Hummel de kans om een aantal leden van onze vereniging te verblijden met wedstrijdkaarten voor een Eredivisie wedstrijd. De keuze viel deze keer op de jeugd en via de jeugdcommissie konden 4 gelukkigen naar de wedstrijd Willem II tegen RKC. Een op papier prachtige (nieuwe) derby van Brabant, aangezien RKC dit seizoen weer is teruggekeerd op het allerhoogste niveau in Nederland. Hieronder twee verslagen van hun belevenissen. De eerste is van Chrioni van Diepen met haar moeder en de tweede van Niels van Hemert en zijn vader. meer »

1255x gelezen

JDV schilderwerk sponsor JO13-2

25 oktober 21:45  Jasper de Vries van JDV schilderwerk heeft JO13-2 voorzien van trainingspakken en tassen. Naast businessclub club lid is Jasper al jarenlang trainer van onze Sliedrecht pupillen. Ook op tentenkampen is hij jaarlijks van de partij!

1497x gelezen

De Basis nieuwe gouden- en hoofdsponsor jeugd VV Sliedrecht

20 oktober 15:45  De Basis Administratie- en Belastingadvieskantoor is nieuwe gouden- én hoofdsponsor jeugd VV Sliedrecht. Wederom is de sponsorcommissie er in geslaagd om een 3-jarige overeenkomst te sluiten met een gouden-sponsor. Ditmaal met De Basis Administratie- en Belastingadvieskantoor welke daarmee ook hoofdsponsor van de jeugdafdeling van onze mooie club is geworden. De overeenkomst werd afgelopen zaterdag door beide partijen ondertekend. meer »

736x gelezen

Nautic Jobs nieuwe bronzen sponsor VV Sliedrecht

29 september 16:00  De sponsorcommissie van vv Sliedrecht is trots te kunnen melden dat Nautic Jobs bv een bronzen sponsor-overeenkomst met de club heeft getekend! Nautic Jobs is een uitzendbureau met Sliedrechtse roots. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar binnen de gehele maritieme wereld, maar in het bijzonder in de dredging (baggeren), offshore energy en towing services. meer »

672x gelezen

De Grote Clubactie komt eraan!

12 september 20:00  Zaterdag 14 september start de VV Sliedrecht met de verkoop van De Grote Clubactie. Laten we met zijn allen ervoor zorgen dat dit een groot succes wordt. Een lot kost €3,00 per stuk en van ieder verkocht lot gaat 80% naar de club. De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling. Denk aan spelmaterialen, cursussen voor trainers en scheidsrechters en het kerst zaalvoetbaltoernooi. Een uitstekende actie om geld te verdienen voor jouw club! Het team bij zowel de 7-, en elftallen, dat de meeste loten verkoopt krijgt een leuke teamprijs. Ook de beste loten verkoper krijgt een mooie prijs. De trekking van De Grote Clubactie is op 11 december. Laten we met zijn allen veel geld verdienen voor onze club. Namens de sponsorcommissie alvast bedankt en veel succes. Andre van Dijk

931x gelezen

Terugblik sponsoravond 8 juni 2019

15 juni 10:15  Beste sponsoren, Hartelijk dank voor jullie massale aanwezigheid, tijdens de wat ons betreft, zeer geslaagde sponsoravond 2019. Ondanks het feit dat de weersomstandigheden de organisatie flink wat hoofdbrekens heeft bezorgd, is het ons toch gelukt om een representatieve locatie in te richten. Dit alles kan uiteraard niet, zonder de medewerking van een aantal sponsoren en vrijwilligers. Grandcafé Spek & Bonen heeft ons een waar feestmaal voorgezet en we danken daarvoor met name Ivan, Robin, Dennis en Piet. Dorst hoefden we niet te krijgen, want ook de drankjes waren prima in de hand en daarvoor onze dank naar Melissa, Anneke, Rob, Arjan en Remy. Allen van het bar vrijwilligers team van onze gezellige vereniging. Tijdens de sponsoravond hebben zowel Andre als ik, de nodige dankwoorden uitgesproken richting u als sponsor en/of businessclub lid.meer »

1261x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!