Sponsoring - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring

Sponsoring

We doen weer mee met Rabo ClubSupport. Stem op ons!

4 september 0:00  Ons doel. Wij zijn de mogelijkheden aan het bekijken om zonnepannelen te installeren dit om onze vereniging durrzamer te maken. Zonnepannelen kunnen zowel op de kleedkamers, kantine als tribune.meer »

226x gelezen

Kraaijeveld Belastingadvies sponsort jacht aan de vereniging

10 juli 15:00  Tijdens de Baggercup kwam de wens naar boven dat een bootje bij veld F geen overbodige luxe is. De sloot is daar net iets te breed om met de ballenvanger de overkant te bereiken.meer »

569x gelezen

Sponsor van de week: Van Dijk Verzekeringen en Hypotheken

16 mei 20:00  De sponsor van de week was bij de laatst gewonnen thuiswedstrijd van ons 1e team tegen Bennekom, van Dijk Verzekeringen en Hypotheken. Deze trouwe sponsor sponsort al meer dan 35 jaar onze vereniging. meer »

429x gelezen

Bijeenkomst contractsponsoren VV Sliedrecht

2 mei 20:30  Afgelopen maand hebben de contractsponsoren (goud, zilver en brons) van onze club een gezellige avond gehad bij Smokin Barrels. Na toespraken van de voorzitter Kees Verhoef en de voorzitter van de sponsorcommissie Lex Redelijkheid werd er goed genoten van een hapje en een drankje. Als klap op de vuurpijl was er een live artiest wat bij iedereen goed in de smaak viel. Zeker voor herhaling vatbaar volgens de contractsponsoren! André van Dijkmeer »


Nieuwe bronzen sponsor en sponsor van de week: Visscher Scheepsreparaties.

14 april 16:45  Op 1 april j.l. mochten wij weer een nieuwe bronzen sponsor verwelkomen! Deze keer was het Visscher Scheepsreparaties. meer »

348x gelezen

Nieuwe bronzen sponsor en sponsor van de week: Korteland Installatie.

16 maart 22:45  Op zaterdag 4 maart werd de nieuwe bronzen sponsor-overeenkomst met Korteland Installatie ondertekend. Namens de sponsor zette Harry Korteland zijn handtekening. meer »

488x gelezen

Winnaars beste lotenverkopers Grote Clubactie

16 maart 20:00  Zaterdag 4 maart werden de winnaars bekend gemaakt van de Grote Clubactie. Er is in totaal €6.490,56 opgehaald. Een enorm bedrag waarmee de pannakooi weer nieuw leven wordt ingeblazen. De Jongens vanuit de 9-2 waren dit keer het best verkopende team. Naast medailles kunnen zij ook uitkijken naar een leuke clinic verzorgd door spelers van het 1e. meer »

298x gelezen

Aankondiging prijsuitreiking Grote Clubactie

26 februari 13:30  Beste leden en supporters, Zaterdag 04 maart is het eindelijk zover. Tijdens de rust (rond 15:15 uur), van Sliedrecht 1 tegen Oranje Wit 1 worden de beste verkopers en het best verkopende team van de Grote Clubactie in het zonnetje gezet. Alle winnaars zijn inmiddels al persoonlijk uitgenodigd. Zorg dat je erbij bent. Namens de Grote Clubactiecommissie, tot dan! Kees Verhoef Alexander Caspers Daniël Hogewoning

292x gelezen

VV Sliedrecht 2 in nieuw tenue dankzij sponsor Candlelight

22 december 19:30  Het tweede elftal van VV Sliedrecht loopt er weer netjes bij dankzij sponsor Muziekcafé Candlelight

636x gelezen

Sponsors jeugdselecties

28 november 21:15  De sponsorcommissie is verheugd dat al onze hoogste jeugdteams gouden sponsors hebben. Uit handen van de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie, Lex Redelijkheid, zijn deze sponsors in het zonnetje gezet. meer »

455x gelezen

De Grote Clubactie gaat weer van start!!

17 november 9:00  We blijven investeren in de jeugd! Zowel in trainers als in middelen. Help ons ook dit jaar weer mee en koop loten.meer »

311x gelezen

Boveko tekent ook gouden sponsorovereenkomst!

6 november 11:30  Afgelopen zaterdag heeft ook Boveko zijn gouden sponsorovereenkomst getekend en als club zijn wij daar natuurlijk zeer content mee! Boveko is al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor van de club!

462x gelezen

Nieuwe sponsoren tekenen overeenkomst

26 oktober 23:00  De sponsorcommissie is verheugd u te kunnen melden dat er weer een flink aantal contractsponsoren zijn bijgekomen! Onder het genot van een hapje en een drankje werden vrijdagmiddag 14 oktober de handtekeningen gezet. meer »

661x gelezen

De Redelijkheid Group Baggercup 2023

12 september 22:15  De Baggercupcommissie is zeer verheugd te kunnen mededelen dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben voor ons mooie toernooi. Voor de komende drie jaar heet het toernooi “Redelijkheid Group Baggercup”. meer »

768x gelezen

We doen weer mee met Rabo ClubSupport. Stem op ons!

9 september 12:45  Ons doel Als voetbalclub hebben wij sportieve prestaties hoog in het vandaal staan, dit willen ook uitbreiden buiten het veld om gezondere voeding te gaan aanbieden. Ondanks het voetbal traditioneel wordt gekenmerkt door alcoholische dranken en een vette hap willen wij zeker voor de jeugd meer mogelijkheid bieden om gezonde en duurzame voeding.meer »

294x gelezen

Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen kledingsponsor JO15-2

28 mei 21:00  JO15-2 is door Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen in nieuwe kleding gestoken. Trainer Jeroen Boulonois heeft hiervoor gezorgd. Ook een nieuw reclamebord van deze sponsor hangt op ons hoofdveld. De sponsorcommissie bedankt Jeroen voor zijn inspanningen!

335x gelezen

Contractsponsoren verlengen bij v.v. Sliedrecht

4 april 18:45  Afgelopen vrijdag, 1 april, hebben een aantal contractsponsoren hun contract met 3 jaar verlengd. Tijdens een gezellige middag bij Spek & Bonen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, werden de handtekeningen gezet. Uiteraard is de sponsorcommissie blij dat vele sponsoren de club, ook in deze moeilijke tijden, trouw blijven. meer »

832x gelezen

Royal van der Leun nieuwe bronzen sponsor!

3 april 14:45  De sponsorcommissie van v.v. Sliedrecht is er trots op om te kunnen melden dat Royal van der Leun uit Sliedrecht, een bronzen sponsorovereenkomst met de club is aangegaan. meer »

730x gelezen

Uitgelicht: Club van 50

31 december 15:15  Zoals bij de meeste leden wel bekend, hebben wij bij de v.v. Sliedrecht een heuse Club van 50! Maar wat doet die Club van 50 nou eigenlijk en wie zorgt er voor dat de leden ieder jaar weer hun bijdrage leveren? Corrie van de Giessen is degene die dit al sinds jaar en dag regelt. Inmiddels telt deze Club al 55 leden. meer »

433x gelezen

Alle kopers en verkopers HARTELIJK bedankt.

8 december 20:00  Alle kopers en verkopers HARTELIJK bedankt. We zijn echt superblij met deze fantastische opbrengst € 7869,60 Vanaf 9 december worden de prijswinnaars van de grote clubactie bekend gemaakt. In het voorjaar gaan wij vanuit de voetbal het best verkopende team in het zonnetjes zetten en kunnen we laten zien waaraan we het geld hebben besteed. Daarnaast krijgen alle leden die 20 loten of meer hebben verkocht sowieso een oorkonde en een prijs. De top 3 verkopers krijgen voor hun inzet nog een extra prijs. Namens de grote clubactie commissie, nogmaals dank! Alexander Caspers Daniël Hogewoning Kees Verhoefmeer »


Hoofdsponsoren DRV Accountants & Adviseurs en Van Beest verlengen contract

31 oktober 18:45  Onze twee hoofdsponsors DRV Accountants & Adviseurs (Marco Prins) en Van Beest (Cees Boer) hebben het contract met de VV Sliedrecht verlengd. Het bestuur is zeer content met deze trouwe sponsors en vertrouwen op een sportieve voortzetting! Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen LRC werden Marco en Cees bedankt door de bestuursleden Kees en André.

848x gelezen

Voetbalpassie spaarders, bedankt!

15 oktober 19:45  Met de voetbalpassie actie van de KNVB enm Albert-Heijn is een heel mooi bedrag gespaard voor onze vereniging. Dit bedrag zal ten goede komen aan onze jeugd. Alle spaarders en Albert-Heijn bedankt voor dit mooie resultaat. Bestuur v.v. Sliedrecht

437x gelezen

Help ons aan materialen voor de jeugd en spaar mee met Voetbalpassie!

12 september 17:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij v.v. Sliedrecht. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen t.b.v. matarialen voor onze jeugd. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

526x gelezen

Grote Clubactie gaat weer van start

31 augustus 21:45  Grote Clubactie gaat weer van startmeer »


Opbrengst Grote Clubactie

19 april 12:30  Vanuit de opbrengst van de Grote Clubactie zijn er twee nieuwe pupillendoelen aangeschaft. Met dank aan uw bijdrage! Sportieve groet, De Jeugdcommissie meer »

629x gelezen

V.V. Sliedrecht ontvangt persoonlijke Cheque van Rabobank

2 februari 19:45  Voetbal Vereniging Sliedrecht heeft de persoonlijke cheque van € 500,- in ontvangst genomen van Janita Boogaard. Alle medewerkers van Rabobank Lek en Merwede hebben een persoonlijke cheque gekregen van 500 euro die zij mochten schenken aan een maatschappelijk doel. Sport is zeker in deze huidige tijd erg belangrijk. meer »

835x gelezen

Businessclub v.v. Sliedrecht bedankt haar leden!

30 december 9:00  De businessclubleden van de v.v. Sliedrecht zijn rond de kerstdagen getrakteerd op een attentie en een bedankkaart voor het sponsoren van onze club. “Sommige leden hebben hun omzet zien stijgen waar anderen flink moesten interen op hun reserves en dat doet pijn. Bij die laatste groep hoort ook zeker de Voetbalvereniging en daarom zijn wij zeer erkentelijk voor uw steun aan onze Businessclub. Houd moed en tot in het nieuwe jaar!” Het Bestuur van de Businessclub v.v. Sliedrecht. André, Tommy, Mike, Marco, Edwin, Martijn en Vincent.

965x gelezen

JO17-1 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

4 december 9:00  Superbedankt!

1064x gelezen

Ook All-Om BV steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot!

2 december 9:00  Superbedankt!

1177x gelezen

Jeugdcommissie en Technische commissie Jeugd kopen samen Superlot

30 november 9:00  Hiermee steunen ze v.v. Sliedrecht! Dank alle commissieleden voor dit mooie gebaar!!

506x gelezen

Ook JO15-2 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

25 november 9:00  Superbedankt mannen!!

1001x gelezen

Woonstudio JOY koopt ook een Superlot voor v.v. Sliedrecht!

23 november 21:15  Superbedankt voor dit mooie gebaar!

671x gelezen

Rabo Clubsupport bedankt voor de mooie cheque

21 november 20:00  v.v. Sliedrecht heeft met de Rabo Clubsupport actie #RaboClubSupport, #Rabobank een mooie bedrag van € 836,21 ontvangen. Wij bedanken de Rabobank Lek en Merwede voor deze mooie cheque. Met dank aan alle Rabobank leden die op ons gestemd hebben. Bestuur v.v. Sliedrechtmeer »

755x gelezen

Ook JO19-4 koopt een Superlot om v.v. Sliedrecht te steunen

20 november 9:00  Geweldig mannen, super bedankt!

814x gelezen

Clubscheidrechters v.v. Sliedrecht steunen club door aanschaf Superlot!

12 november 9:00  Bedankt voor dit mooie initiatief, mannen!

771x gelezen

Tijdelijk geen servicekosten in de Ledenshop!

11 november 19:30  De feestdagen komen eraan en daarom komen de servicekosten voor alle bestellingen t/m 31 december voor rekening van Hummel! Dit zijn de kosten voor het versturen van je bestelling naar de sportspeciaalzaak. Dit betekent dat jij in de Ledenshop van onze vereniging (ook bij aankopen onder de € 25) géén bijkomende servicekosten meer betaalt. Let op: Dit is exclusief mogelijke kosten die de sportspeciaalzaak rekent voor de verzending naar het afleveradres.meer »

2500x gelezen

Eerste elftal v.v. Sliedrecht steunt club met aankoop Superlot!

7 november 16:30  Bedankt mannen!

1018x gelezen


Heb jij al loten gekocht voor De Grote Clubactie

4 november 7:00  Beste leden, leiders, trainers, supporters en overige belangstellenden. We hebben nog minder dan een maand om loten te verkopen voor de v.v. Sliedrecht met Grote Clubactie. Nog even met zijn allen gas geven in deze moeilijke Corona tijd! Van ieder verkocht lot gaat 80 % naar onze club! meer »

1061x gelezen

JO15-2 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

3 november 9:00  Superbedankt mannen!!

533x gelezen

Sliedrecht 11 koopt Superlot voor v.v. Sliedrecht!

1 november 9:00  Hartelijk dank voor jullie steun, mannen!

718x gelezen

Boveko Bedrijfsverzekeringen steunt v.v. Sliedrecht en koopt Superlot

30 oktober 9:00  Hartelijk dank!!

457x gelezen

Ook Burando koopt Superlot voor v.v. Sliedrecht!

28 oktober 9:00  Top! Superbedankt!!

731x gelezen

Drinkwaard Motoren BV koopt ook Superlot voor v.v. Sliedrecht!

26 oktober 9:00  Namens de club hartelijk dank!!

743x gelezen

Ook trouwe sponsor Heteren Kalkzandsteen koopt een Superlot!

24 oktober 9:00  Ook trouwe sponsor Heteren Kalkzandsteen steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot! Top! Hartelijk dank voor jullie zeer gewaardeerde bijdrage!

1062x gelezen

G-team v.v. Sliedrecht steunt club door aankoop Superlot!

22 oktober 9:00  G-team v.v.Sliedrecht steunt club door aankoop Superlot! Super bedankt mannen en sterkte in deze moeilijke tijd!

965x gelezen

Ook Bano zorgbadkamers koopt een Superlot!

20 oktober 9:00  Ook Bano zorgbadkamers steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot! Ontzettend bedankt!

626x gelezen

Van Dijk verzekeringen koopt Superlot grote Clubactie

18 oktober 9:00   Van Dijk Verzekeringen koopt 1e Superlot grote Clubactie voor v.v.Sliedrecht! Heel erg bedankt voor deze steun!!

613x gelezen

De Grote Clubactie gaat weer van start

18 september 7:30  Morgen, 19 september 2020, gaan we weer van start met de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Help ons om € 8000.- op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen voor onze jeugd. meer »

703x gelezen

v.v. Sliedrecht gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

8 september 18:00  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Help ons om € 8000.- op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen voor onze jeugd.meer »

483x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!