Sponsoring - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring

Sponsoring

VV Sliedrecht 2 in nieuw tenue dankzij sponsor Candlelight

22 december 19:30  Het tweede elftal van VV Sliedrecht loopt er weer netjes bij dankzij sponsor Muziekcafé Candlelight

357x gelezen

Sponsors jeugdselecties

28 november 21:15  De sponsorcommissie is verheugd dat al onze hoogste jeugdteams gouden sponsors hebben. Uit handen van de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie, Lex Redelijkheid, zijn deze sponsors in het zonnetje gezet. meer »

323x gelezen

De Grote Clubactie gaat weer van start!!

17 november 9:00  We blijven investeren in de jeugd! Zowel in trainers als in middelen. Help ons ook dit jaar weer mee en koop loten.meer »

231x gelezen

Boveko tekent ook gouden sponsorovereenkomst!

6 november 11:30  Afgelopen zaterdag heeft ook Boveko zijn gouden sponsorovereenkomst getekend en als club zijn wij daar natuurlijk zeer content mee! Boveko is al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor van de club!

327x gelezen

Nieuwe sponsoren tekenen overeenkomst

26 oktober 23:00  De sponsorcommissie is verheugd u te kunnen melden dat er weer een flink aantal contractsponsoren zijn bijgekomen! Onder het genot van een hapje en een drankje werden vrijdagmiddag 14 oktober de handtekeningen gezet. meer »

432x gelezen

De Redelijkheid Group Baggercup 2023

12 september 22:15  De Baggercupcommissie is zeer verheugd te kunnen mededelen dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben voor ons mooie toernooi. Voor de komende drie jaar heet het toernooi “Redelijkheid Group Baggercup”. meer »

448x gelezen

We doen weer mee met Rabo ClubSupport. Stem op ons!

9 september 12:45  Ons doel Als voetbalclub hebben wij sportieve prestaties hoog in het vandaal staan, dit willen ook uitbreiden buiten het veld om gezondere voeding te gaan aanbieden. Ondanks het voetbal traditioneel wordt gekenmerkt door alcoholische dranken en een vette hap willen wij zeker voor de jeugd meer mogelijkheid bieden om gezonde en duurzame voeding.meer »

195x gelezen

Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen kledingsponsor JO15-2

28 mei 21:00  JO15-2 is door Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen in nieuwe kleding gestoken. Trainer Jeroen Boulonois heeft hiervoor gezorgd. Ook een nieuw reclamebord van deze sponsor hangt op ons hoofdveld. De sponsorcommissie bedankt Jeroen voor zijn inspanningen!

274x gelezen

Contractsponsoren verlengen bij v.v. Sliedrecht

4 april 18:45  Afgelopen vrijdag, 1 april, hebben een aantal contractsponsoren hun contract met 3 jaar verlengd. Tijdens een gezellige middag bij Spek & Bonen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, werden de handtekeningen gezet. Uiteraard is de sponsorcommissie blij dat vele sponsoren de club, ook in deze moeilijke tijden, trouw blijven. meer »

672x gelezen

Royal van der Leun nieuwe bronzen sponsor!

3 april 14:45  De sponsorcommissie van v.v. Sliedrecht is er trots op om te kunnen melden dat Royal van der Leun uit Sliedrecht, een bronzen sponsorovereenkomst met de club is aangegaan. meer »

598x gelezen

Uitgelicht: Club van 50

31 december 15:15  Zoals bij de meeste leden wel bekend, hebben wij bij de v.v. Sliedrecht een heuse Club van 50! Maar wat doet die Club van 50 nou eigenlijk en wie zorgt er voor dat de leden ieder jaar weer hun bijdrage leveren? Corrie van de Giessen is degene die dit al sinds jaar en dag regelt. Inmiddels telt deze Club al 55 leden. meer »

358x gelezen

Alle kopers en verkopers HARTELIJK bedankt.

8 december 20:00  Alle kopers en verkopers HARTELIJK bedankt. We zijn echt superblij met deze fantastische opbrengst € 7869,60 Vanaf 9 december worden de prijswinnaars van de grote clubactie bekend gemaakt. In het voorjaar gaan wij vanuit de voetbal het best verkopende team in het zonnetjes zetten en kunnen we laten zien waaraan we het geld hebben besteed. Daarnaast krijgen alle leden die 20 loten of meer hebben verkocht sowieso een oorkonde en een prijs. De top 3 verkopers krijgen voor hun inzet nog een extra prijs. Namens de grote clubactie commissie, nogmaals dank! Alexander Caspers Daniël Hogewoning Kees Verhoefmeer »


Hoofdsponsoren DRV Accountants & Adviseurs en Van Beest verlengen contract

31 oktober 18:45  Onze twee hoofdsponsors DRV Accountants & Adviseurs (Marco Prins) en Van Beest (Cees Boer) hebben het contract met de VV Sliedrecht verlengd. Het bestuur is zeer content met deze trouwe sponsors en vertrouwen op een sportieve voortzetting! Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen LRC werden Marco en Cees bedankt door de bestuursleden Kees en André.

685x gelezen

Voetbalpassie spaarders, bedankt!

15 oktober 19:45  Met de voetbalpassie actie van de KNVB enm Albert-Heijn is een heel mooi bedrag gespaard voor onze vereniging. Dit bedrag zal ten goede komen aan onze jeugd. Alle spaarders en Albert-Heijn bedankt voor dit mooie resultaat. Bestuur v.v. Sliedrecht

372x gelezen

Help ons aan materialen voor de jeugd en spaar mee met Voetbalpassie!

12 september 17:00  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij v.v. Sliedrecht. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen t.b.v. matarialen voor onze jeugd. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

458x gelezen

Grote Clubactie gaat weer van start

31 augustus 21:45  Grote Clubactie gaat weer van startmeer »


Opbrengst Grote Clubactie

19 april 12:30  Vanuit de opbrengst van de Grote Clubactie zijn er twee nieuwe pupillendoelen aangeschaft. Met dank aan uw bijdrage! Sportieve groet, De Jeugdcommissie meer »

558x gelezen

V.V. Sliedrecht ontvangt persoonlijke Cheque van Rabobank

2 februari 19:45  Voetbal Vereniging Sliedrecht heeft de persoonlijke cheque van € 500,- in ontvangst genomen van Janita Boogaard. Alle medewerkers van Rabobank Lek en Merwede hebben een persoonlijke cheque gekregen van 500 euro die zij mochten schenken aan een maatschappelijk doel. Sport is zeker in deze huidige tijd erg belangrijk. meer »

739x gelezen

Businessclub v.v. Sliedrecht bedankt haar leden!

30 december 9:00  De businessclubleden van de v.v. Sliedrecht zijn rond de kerstdagen getrakteerd op een attentie en een bedankkaart voor het sponsoren van onze club. “Sommige leden hebben hun omzet zien stijgen waar anderen flink moesten interen op hun reserves en dat doet pijn. Bij die laatste groep hoort ook zeker de Voetbalvereniging en daarom zijn wij zeer erkentelijk voor uw steun aan onze Businessclub. Houd moed en tot in het nieuwe jaar!” Het Bestuur van de Businessclub v.v. Sliedrecht. André, Tommy, Mike, Marco, Edwin, Martijn en Vincent.

888x gelezen

JO17-1 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

4 december 9:00  Superbedankt!

1009x gelezen

Ook All-Om BV steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot!

2 december 9:00  Superbedankt!

1058x gelezen

Jeugdcommissie en Technische commissie Jeugd kopen samen Superlot

30 november 9:00  Hiermee steunen ze v.v. Sliedrecht! Dank alle commissieleden voor dit mooie gebaar!!

443x gelezen

Ook JO15-2 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

25 november 9:00  Superbedankt mannen!!

959x gelezen

Woonstudio JOY koopt ook een Superlot voor v.v. Sliedrecht!

23 november 21:15  Superbedankt voor dit mooie gebaar!

593x gelezen

Rabo Clubsupport bedankt voor de mooie cheque

21 november 20:00  v.v. Sliedrecht heeft met de Rabo Clubsupport actie #RaboClubSupport, #Rabobank een mooie bedrag van € 836,21 ontvangen. Wij bedanken de Rabobank Lek en Merwede voor deze mooie cheque. Met dank aan alle Rabobank leden die op ons gestemd hebben. Bestuur v.v. Sliedrechtmeer »

690x gelezen

Ook JO19-4 koopt een Superlot om v.v. Sliedrecht te steunen

20 november 9:00  Geweldig mannen, super bedankt!

746x gelezen

Clubscheidrechters v.v. Sliedrecht steunen club door aanschaf Superlot!

12 november 9:00  Bedankt voor dit mooie initiatief, mannen!

720x gelezen

Tijdelijk geen servicekosten in de Ledenshop!

11 november 19:30  De feestdagen komen eraan en daarom komen de servicekosten voor alle bestellingen t/m 31 december voor rekening van Hummel! Dit zijn de kosten voor het versturen van je bestelling naar de sportspeciaalzaak. Dit betekent dat jij in de Ledenshop van onze vereniging (ook bij aankopen onder de € 25) géén bijkomende servicekosten meer betaalt. Let op: Dit is exclusief mogelijke kosten die de sportspeciaalzaak rekent voor de verzending naar het afleveradres.meer »

2090x gelezen

Eerste elftal v.v. Sliedrecht steunt club met aankoop Superlot!

7 november 16:30  Bedankt mannen!

922x gelezen


Heb jij al loten gekocht voor De Grote Clubactie

4 november 7:00  Beste leden, leiders, trainers, supporters en overige belangstellenden. We hebben nog minder dan een maand om loten te verkopen voor de v.v. Sliedrecht met Grote Clubactie. Nog even met zijn allen gas geven in deze moeilijke Corona tijd! Van ieder verkocht lot gaat 80 % naar onze club! meer »

1009x gelezen

JO15-2 koopt Superlot en steunt daarmee v.v. Sliedrecht!

3 november 9:00  Superbedankt mannen!!

487x gelezen

Sliedrecht 11 koopt Superlot voor v.v. Sliedrecht!

1 november 9:00  Hartelijk dank voor jullie steun, mannen!

636x gelezen

Boveko Bedrijfsverzekeringen steunt v.v. Sliedrecht en koopt Superlot

30 oktober 9:00  Hartelijk dank!!

399x gelezen

Ook Burando koopt Superlot voor v.v. Sliedrecht!

28 oktober 9:00  Top! Superbedankt!!

651x gelezen

Drinkwaard Motoren BV koopt ook Superlot voor v.v. Sliedrecht!

26 oktober 9:00  Namens de club hartelijk dank!!

637x gelezen

Ook trouwe sponsor Heteren Kalkzandsteen koopt een Superlot!

24 oktober 9:00  Ook trouwe sponsor Heteren Kalkzandsteen steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot! Top! Hartelijk dank voor jullie zeer gewaardeerde bijdrage!

955x gelezen

G-team v.v. Sliedrecht steunt club door aankoop Superlot!

22 oktober 9:00  G-team v.v.Sliedrecht steunt club door aankoop Superlot! Super bedankt mannen en sterkte in deze moeilijke tijd!

842x gelezen

Ook Bano zorgbadkamers koopt een Superlot!

20 oktober 9:00  Ook Bano zorgbadkamers steunt v.v. Sliedrecht met een Superlot! Ontzettend bedankt!

566x gelezen

Van Dijk verzekeringen koopt Superlot grote Clubactie

18 oktober 9:00   Van Dijk Verzekeringen koopt 1e Superlot grote Clubactie voor v.v.Sliedrecht! Heel erg bedankt voor deze steun!!

570x gelezen

De Grote Clubactie gaat weer van start

18 september 7:30  Morgen, 19 september 2020, gaan we weer van start met de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Help ons om € 8000.- op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen voor onze jeugd. meer »

647x gelezen

v.v. Sliedrecht gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

8 september 18:00  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Help ons om € 8000.- op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen voor onze jeugd.meer »

453x gelezen

Businessclub v.v. Sliedrecht doneert nieuwe vlaggenmasten voor de club

18 juni 21:15   Langs het hoofdveld tegenover de tribune zijn tien mooie banier vlaggenmasten geplaatst en bij de entree van ons sportcomplex zijn er nog eens vier geplaatst. meer »

1459x gelezen

Positief nieuws voor de v.v. Sliedrecht

20 maart 16:00  Sportvrienden, Het zijn moeilijke tijden waar wij ons met z’n allen doorheen zullen moeten slaan. In deze tijd waarin niemand weet hoe en wanneer deze corona-crisis is afgelopen, kunnen wij u toch nog een paar positieve punten melden: meer »

2686x gelezen

'Werken met Passie' nieuwe zilveren sponsor van v.v. Sliedrecht!

13 februari 18:30  Afgelopen zaterdag werden de handtekeningen gezet onder de zilveren overeenkomst tussen 'Werken met Passie' en v.v. Sliedrecht. Als club zijn wij er trots op dat wij 'Werken met Passie' mogen begroeten als nieuwe zilveren sponsor.meer »

1174x gelezen

De Basis sponsort coachjassen

22 december 10:00  Administratie-, en Belastingadvieskantoor De Basis heeft alle trainers en leiders voorzien van mooie warme coachjassen. In de Gouden Sponsordeal is dit met De Basis overeengekomen. Trainers, leiders en De Sponsorcommissie bedanken Wim en Mischa !

824x gelezen

Bakker Metaal nieuwe loot aan de bronzen sponsor-boom!

15 december 16:30  De sponsor commissie is verheugd te kunnen melden dat ook Bakker Metaal bronzen sponsor is geworden! Bakker Metaal is in 1996 gestart met de onderneming aan de Spoorstraat te Hooge Zwaluwe. In 2000 is men verhuisd naar de Moerseweg 1A te Hooge Zwaluwe. Dit is nog steeds de werkplaats van het bedrijf.meer »

881x gelezen

Grens is bijna bereikt!

7 december 9:15  Namens alle leden en betrokkenen die onze club een warm hart toe dragen heeft het bestuur de noodklok geluid. Een mooi stuk in AD de Dordtenaar wat niks aan de verbeelding over laat. meer »

5649x gelezen

Sponsorkliks Winactie

20 november 22:00  Beste leden/supporters van VV Sliedrecht, SponsorKliks is de winactie "ontvang je aankoopbedrag terug" gestart. Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling). SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen. Daarnaast maakt VV Sliedrecht ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst € 1000,--! meer »

1105x gelezen

Opnieuw bronzen sponsor voor VV Sliedrecht!

19 november 20:15  De sponsorcommissie van de VV Sliedrecht is verheugd te kunnen melden dat ook Impuls Ontwerpt BV van Edwin Bronwasser, zijn handtekening onder een nieuwe bronzen sponsor-overeenkomst heeft gezet!meer »

599x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!