Bestuur heeft geen vertrouwen meer in verhuizing op korte termijn

3 april 2021 15:15

Middels een brief aan het college van B&W heeft het bestuur laten weten geen vertrouwen meer te hebben in een verhuizing op korte termijn naar ‘Sliedrecht Buiten’ en zich daarom gaat richten op nieuwbouw op de huidige locatie.
Meer dan 15 jaar heeft de club met de gemeente gesproken over het verplaatsen van onze club. Met name  de laatste 7 jaar zijn beide partijen intensief bezig geweest om er wat moois van proberen te maken.

Vele malen is er een deadline afgesproken met de gemeente waarop wij duidelijkheid zouden krijgen: duidelijkheid waarbij wij een stip op de horizon zouden krijgen waar we dan naartoe zouden kunnen werken.
Helaas is die stip er niet gekomen en het bestuur heeft er geen vertrouwen meer in dat deze stip ooit nog komt: in de brief valt dan ook te lezen dat wij als bestuur hebben besloten om  te blijven op de huidige locatie. Ook hebben wij de gemeente aangeraden om te stoppen met het plan: laat de boeren boeren en laat ons met plezier voetballen!
Trekken aan een dood paard heeft geen zin!
Zodra er in deze ontwikkelingen zijn zullen wij u hierover informeren.