Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Share Logistics BV nieuwe sponsor V.V. Sliedrecht.

8 oktober 2018 19:15


V.V. Sliedrecht is blij te melden dat het opnieuw een (bronzen) sponsor aan zich heeft weten te binden!
Share Logistics BV, een Rotterdams onafhankelijk internationaal expeditiebedrijf met 26 buitenlandse kantoren is een middelgrote speler op het gebied van zee- en luchtvracht.

Het contact tussen Share Logistics en V.V. Sliedrecht is met name tot stand gekomen door een zeer positief gesprek tussen Sliedrechters Tim van Stek (eerste elftalspeler), Bert Westland en Kees Verhoef (voorzitter VV Sliedrecht).

Tim van Stek is recent begonnen aan een nieuwe functie als Sales Executive bij Share Logistics BV. Hij ziet door middel van de sponsoring goede mogelijkheden om zijn netwerk in de regio uit te breiden. Bert Westland (een van de oprichters van Share Logistics) is binnen Share Logistics verantwoordelijk voor de luchtvracht divisie en verzorgt al vele jaren transporten van en naar alle uithoeken in de wereld voor diverse bedrijven in de regio.

Share Logistics BV biedt een complete product portfolio voor het internationaal vervoer van goederen: zeevracht, luchtvracht, douane-afhandeling met volledige vergunning, multimodaal transport, 4th party logistics, vrachtverzekeringen en industrial projects.

Diensten worden verleend aan een grote nationale en internationale klantenkring, met ieder hun eigen producten en logistieke uitdagingen.

Share Logistics BV is gespecialiseerd in het vervoer van ship spares, onderdelen voor de olie en gas industrie, reefer lading, kassenbouwprojecten en gevaarlijke stoffen. Kantoren zijn gevestigd op strategische locaties in de wereld, zodat lokale expertise geboden kan worden in een wereldwijde markt.

De ambities van V.V. Sliedrecht en de toekomstgerichte blik passen zeer goed bij een snelgroeiend bedrijf als Share Logistics BV.

Beide partijen zijn dan ook blij dat ze deze overeenkomst aangaan en hopen vele successen te delen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!