'Werken met Passie' nieuwe zilveren sponsor van v.v. Sliedrecht!

13 februari 2020 18:30

Kees Verhoef

Afgelopen zaterdag werden de handtekeningen gezet onder de zilveren overeenkomst tussen 'Werken met Passie' en v.v. Sliedrecht. Als club zijn wij er trots op dat wij 'Werken met Passie' mogen begroeten als nieuwe zilveren sponsor.

Zit jij wel op de juiste plek?

Als nieuwe sponsor hebben wij daar in ieder geval geen twijfel over. Wij vinden het namelijk een eer om sponsor van v.v. Sliedrecht te worden.

Je kan in je voetbalteam weleens op de bank belanden. Vaak mag je dan in de 2e helft of in een andere wedstrijd weer voetballen. Dat is toch de juiste plek voor jou?

In je carrière kan je weleens op de compleet verkeerde bank of stoel terechtkomen en niet “zomaar” weer op de juiste plek gaan zitten. Wij kunnen je helpen om op de goede plek terecht te komen. Niet in jouw teamopstelling natuurlijk, maar wel als het gaat om jouw carrière. Kom gerust eens even langs aan de Jacob Catsstraat 2 in Sliedrecht of geef ons even een belletje; 0184-416746.