Trainingskamp v.v. Sliedrecht JO13-1 en JO13-2

2 februari 2020 11:00

Jeroen Slagboom

Afgelopen weekend zijn de selecties van de JO13-1 en JO13-2 in het bosrijke Eerbeek op trainingskamp geweest. Beide teams waren neergestreken in Landal Coldenhove om zich optimaal voor te bereiden op de 2e helft van de competitie.

Het goed gevulde programma begon op vrijdagavond met een bezoek aan de kraker tussen De Graafschap en MVV. Deze doelpuntrijke wedstrijd eindigde in 3-2 voor de thuisploeg. Op de zaterdag werd er vroeg vertrokken naar het complex van VV Dieren om in de ochtend te trainen en ’s middags een wedstrijd tegen VV Dieren te spelen, waarin de JO13-2 de leeftijdsgenoten met maar liefst 1-9 wist te verslaan. Na deze oefenwedstrijden waren er voor beide teams verschillende activiteiten (o.a. paintball, Zweeds loopspel, bowlen, zwemmen en FIFA-toernooi) en werd het trainingskamp de volgende dag afgesloten met een onderling zaalvoetbaltoernooi in Hoog-Keppel.

Al met al een zeer geslaagd trainingskamp, waarin beide teams het onderling erg gezellig met elkaar hebben gehad. Voor beide teams gaat aanstaande zaterdag de competitie weer van start, met voor JO13-1 een uitwedstrijd tegen ASWH en voor de JO13-2 een thuiswedstrijd tegen Pelikaan.

Tot slot willen we graag de volgende sponsoren bedanken voor hun bijdrage, t.w.: Atenta Belastingadvies & Administratie, Rob Severijnen Holding, E.S. Timmerwerken, Slagkracht Personeel, JDV Schilderwerken, Paramedisch Centrum Twigt, Orchis Uitvaartzorg, Cateringservice De Gelegenheid. Daarnaast willen we het jeugdbestuur van VV Sliedrecht bedanken voor hun donatie.

Klik hier voor de foto's