Sportlaan 7
3364AT
SLIEDRECHT
tel. 0184-490198

Vanwege de verwachte hoge temperatuur in de middag, heeft het eerste team van de v.v. Sliedrecht zaterdagmorgen om 10.00 uur al geoefend tegen ASWH O21. Ondanks het vroege tijdstip was het al verzengend heet op de kunstgrasmat. De wedstrijd die deze keer normaal tweemaal 45 minuten duurde werd in de tweede helft door ASWH met 2-4 winst over de streep getrokken.

Aanval vanaf de linkerkant

In de eerste helft voltrok zich een heel aardige wedstrijd die ondanks de hoge temperatuur nog in een behoorlijk tempo werd afgewerkt. Sliedrecht ging van start met een groep spelers waarvan de meesten waarschijnlijk in aanmerking komen voor een basisplaats in het eerste elftal. Met vaak goede combinaties werd het de beloften van ASWH moeilijk gemaakt, terwijl keeper Donatz niet veel moeilijk werk hoefde te verrichten. Halverwege scoorde Danny van Laarhoven na een mooi opgezette aanval over links de 1-0. Op slag van rust scoorde Dennis Verhoef 2-0, opnieuw uit een aanval vanaf de linkerkant. Door afwezigheid van de centrumverdediger Nick Kamerling (licht geblesseerd), werd Jamiro Libretto in het centrum geposteerd, hetgeen de middenvelder uitstekend invulde

Vastigheden ontbraken

In de tweede helft mochten 9 nieuwe spelers, grotendeels uit het tweede team, de honneurs waarnemen. Met open vizier werd getracht met een 2-spitsensysteem de score uit te bouwen en Sliedrecht kreeg een aantal zeer reële kansen om te scoren, maar al snel werd duidelijk dat de vastigheden bij deze groep ontbraken. Via een aantal slippertjes konden de bezoekers tenslotte nog enigszins geflatteerd uitlopen naar een 2-4 winst.

Tegenstander van formaat

Het ziet er naar uit dat de groep zichzelf langzaam selecteert en binnenkort zal duidelijk worden wie de groep van 16-18 spelers zullen vormen voor het eerste team.  A.s. dinsdag 16 augustus speelt Sliedrecht opnieuw. Dan wordt thuis om 20.00 uur aangetreden tegen 4e divisionist s.c. Feyenoord, een tegenstander van formaat, waarbij Sliedrecht zeker met de sterkst mogelijke opstelling zal moeten spelen voor een goed resultaat.