Levi Wijers (afstandschot)
59'

Onder 11 zaterdag, JO11-1, Hoofdklasse 05

15 oktober 2016 8:30

Sliedrecht jo11-1 had zaterdag 15 oktober de uitwedstrijd tegen VVAC op het programma staan, na het matige optreden van vorige week was het nu vooral zaak de vorm van voorgaande wedstrijden te hervinden.

Toch was daar bij aanvang van de wedstrijd maar weinig van terug te zien, Sliedrecht begon slordig aan de wedstrijd en keek na 6 minuten spelen al tegen een 1-0 achterstand aan.

Met gast-spelers Pieter, Djem en Liam in de ploeg, die het gemis van Jefta, Julius en Ian door vakantie moesten opvangen probeerde Sliedrecht de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Toen VVAC na een kwartier spelen zelfs de 2-0 binnen schoot leek het alsof dit een hele zware ochtend zou gaan worden.

Trainer Henk van 't Hoog was allerminst tevreden over de 2-0 ruststand en liet dit in de kleedkamer merken, maar dat het vertrouwen in zijn spelers niet was verdwenen is een feit.

Sliedrecht wist wat het te doen stond, zo snel mogelijk een aansluitingstreffer maken en maar hopen op de gelijkmaker.

Toch liet het Sliedrechtse antwoord nog vrij lang op zich wachten, maar toen onder 11-1 alle schroom van zich afgooide waren ze ook goed los!

Jort Kraaijeveld nam Sliedrecht bij de hand en maakte de bevrijdende 2-1 en werkte ook de 2-2 tien minuten later tegen de touwen.

Sliedrecht vond zichzelf terug en begon fenomenaal te voetballen, de verdediging stond weer als een huis en de aanvallen werden scherper uitgevoerd dan ooit.

Op dat moment was er nog zo'n 10 minuten te spelen en Sliedrecht zette alle zeilen bij om de winst binnen te slepen, alles viel op zijn plek toen ook Dyon Boekweit 2x scoorde binnen 3 minuten.

VVAC was het spoor helemaal bijster op het moment dat Levi Wijers op doel schoot en deze net genoeg van richting veranderd werd om de keeper op het verkeerde been te zetten en de 2-5 achter hem te werken.

Toen ook Liam van Drielen nog even zijn visitekaartje achterliet door zelfs de 2-6 binnen te werken had VVAC alle hoop op een goede afloop al laten varen.

Zodoende sloot Sliedrecht o11-1 ook hun 5e wedstrijd op rij winnend af en verstevigt daarmee hun koppositie in de hoofdklasse.

Ruststand: 2-0
Eindstand: 2-6