Datum

29 oktober 2016 12:30

Accommodatie

Onbekend

Na deze terechte overwinning op Dubbeldam Vr1 staat de teller nu op 21 punten uit 7 wedstrijden. Voor de wedstrijd werd ook aangegeven dat ondanks dat Dubbeldam Vr1 onderaan stond wij hier zeker ook niet te makkelijk over moesten denken. Gewoon goed blijven voetballen en zorgen dat de 3 punten op Sportpark de Lockhorst blijven.

Hier werd ook in het begin van de eerste helft zeker naar geluisterd want in de 8e minuut was het Bernice die het eerste doelpunt langs de keeper schoot. In de 10e minuut was het Dubbeldam die een vrije trap kreeg, deze werd mooi opgevangen door Sliedrecht die het spel omdraaide en waaruit een doelpunt van Sharon ontstond. Nog geen 5 minuten later was het Manon die een mooie kans had die helaas door de keeper werd weggewerkt. De daarop volgende corner van Manon werd helaas op de paal gekopt door Bernice.

In de 25e minuut was het weer Manon die een corner mocht nemen voor Sliedrecht die merel mooi in kon tikken, 3-0. De aftrap werd door Dubbeldam snel genomen en een lullig balletje eindigde door een graspol net naast de handen van Erica, 3-1. Net voor de rust was het Merel die nog haar tegenstanders uit kon spelen en tweemaal de bal in het net kon schieten en zo ging Sliedrecht met een 5-1 voorsprong de rust in.

Tijdens de rust werd aangegeven dat we niet mee moesten gaan met het rommelige spel van Dubbeldam net als dat de week ervoor aangegeven werd tijdens de wedstrijd tegen Drechtstreek. De meeste ballen werden te veel en te snel naar voren geschoten voor de tweede helft moest er dan ook beter gevoetbald worden, meer opgebouwd worden en niet alles de diepte in geschoten worden.

De eerste 20 minuten van de tweede helft waren de woorden van de rust nog niet doorgedrongen en was het Dubbeldam die vaker aan de bal was. Na een mooie opbouw van Sliedrecht was het weer Sharon die vanaf een afstand de bal over de keeper heen kon schieten. Na weer een opbouw van Sliedrecht en een schot op het doel van Ilona was het Rachel die gebruik maakte van de rebound en zo de 7-1 intikte.

Nadat Sliedrecht goed opbouwend bij het doel van Dubbeldam kwam was het Kirsten die helemaal vrij stond en de bal toen helaas over het doel schoot, maar Kirsten zoals ik in de wedstrijd al zei ‘niet geschoten is altijd mis’!

Aan het eind van de tweede helft zat het voor Merel niet echt mee met de schoten op het doel. Na een mooie actie met Manon en een open doel schoot zij helaas de bal naast. Niet veel later was het Bernice die een voorzet gaf waarbij Merel nogmaals het doel niet kon vinden en de bal over kopte. Maar we mogen best trots zijn dat Merel een keer gekopt heeft in de wedstrijd!
Vlak voor het einde van de wedstrijd was Sliedrecht nogmaals in de aanval en kon Ilona uiteindelijk de 8-1 op haar naam schrijven.

Woman(s) of the Match: Ilona en Merel

Ilona wist meerdere malen haar tegenstander uit te spelen en ging steeds mee in de aanval. Zij heeft zich in de wedstrijd een aantal keer uit weten te onderscheiden en uiteindelijk een doelpunt op haar naam mogen schrijven.

Merel heeft deze wedstrijd 3 doelpunten op haar naam mogen schrijven en ondanks dat zij er een paar gemist heeft was zij ook een sterke pion tijdens deze wedstrijd. Ook zij wist meerdere malen haar tegenstander uit te spelen en was vaak betrokken bij de aanvallen.

Nogmaals door Maaike van Leeuwen geschreven ivm afwezigheid van onze vaste vlagger en wedstrijdverslag schrijver Dick-Jan, met notities van Naomi v/d Graaf.