23 januari 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Van de redactie

Alhoewel de start van de eerste helft van de competitie niet zo goed was, ging Sliedrecht F2 toch steeds beter spelen. Vandaag 23 jan.2016 begon de tweede helft van de competitie met een klinkende en dik verdiende thuis overwinning op Oranje Wit.

Al in de eerste minuut scoorde Daan 1-0 en daar schrok Oranje Wit toch wel van. Sliedrecht bleef goed combineren, maar tot de pauze bleef het (maar) 1-0. Na de rust speelde Sliedrecht F2 sterk en gunde de tegenstander geen minuut rust. Ali scoorde nog 4 keer, waarbij een heel mooie boogbal en een hard schot in de bovenhoek. Zodoende een mooie 5-0 overwinning. Het positiespel wordt steeds beter en ook het combineren gaat al goed. Goed blijven trainen, dan kan dit een mooie competitie worden !