Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

G-Team

Overzicht en uitslagen oefenprogramma voorbereiding seizoen 2021-2022 [update]

Vandaag om 21:00  REGIO • Onderstaand een overzicht van de tot nu toe bij ons bekende oefenduels (regioclubs eerste elftallen). Graag vullen we de lijst aan en krijgen we de uitslagen door.meer »


Programma regioclubs tweede voorronde Toto KNVB-beker

Vandaag om 12:15  REGIO • In de tweede voorronde van de Toto KNVB-beker hebben de regioclubs Kozakken Boys, Unitas, Achilles Veen en ASWH een thuiswedstrijd geloot.meer »


Roy Pons (vv Bergambacht) vreest einde keeperscarrière

Vandaag om 12:05  BERGAMBACHT • Een vervelende duimblessure houdt Bergambacht-doelman Roy Pons voorlopig langs de kant.meer »


Ingevallen Unitasser Ozan Cimen niet op wedstrijdformulier: OSS’20 tekent protest aan

Vandaag om 8:13  GORINCHEM • Derdedivisionist Unitas won zondag knap met 4-2 van titelkandidaat OSS’20. Maar de ploeg uit Oss zal maandag bezwaar aantekenen bij de KNVB.meer »


DCV en Spirit kijken uit naar derby: ‘Dat potje wil je niet verliezen’

Vandaag om 7:28  KRIMPEN/OUDERKERK • DCV en Spirit vormen de Krimpenerwaardse inbreng in de tweede klasse D. Beide zien kansen om in de bovenste regionen mee te draaien.meer »


Sander Kalkman neemt afscheid bij vv Spirit

Vandaag om 7:27  OUDERKERK AAN DEN IJSSEL • Sander Kalkman sloot donderdag zijn actieve spelerscarrière af bij vv Spirit.meer »


Bekerprogramma en -uitslagen regioclubs (eerste elftallen)

Gisteren om 16:50  REGIO • Op de zaterdagen 4, 11 en 18 september worden de poulewedstrijden in de districtsbeker afgewerkt.meer »


Drie clubs uit West Betuwe bekeren verder

Gisteren om 11:31  REGIO WEST BETUWE • Drie clubs uit de West Betuwe bekeren verder in de strijd om de districtsbeker. Naast eersteklasser WNC plaatsten ook de vierdeklassers Herovina en SVS’65 zich voor de eerste knock-out ronde. Alle drie ploegen werden zaterdag poulewinnaar.meer »


VIDEO: Samenvatting Lekvogels-HSSC’61 (2-4)

Gisteren om 9:27  LEXMOND • De bekerderby tussen Lekvogels en HSSC’61 eindigde zaterdag in 2-4, waarmee de Heicoppers poulewinnaar werden.meer »


VIDEO: Interviews met Martijn Verkerk (Lekvogels) en Marcel van Steenis (HSSC’61)

Gisteren om 8:00  LEXMOND • Na afloop van de bekerderby Lekvogels-HSSC’61 (2-4) had Bas Rikkers van SoccerReporter een interview met de trainers Martijn Verkerk en Marcel van Steenis.meer »


SVW heeft in laatste bekerduel weinig moeite met Rijen

18 september 2021 20:19  GORINCHEM • Een fel en gretig spelend SVW overklaste zondagtweedeklasser Rijen in de laatste bekerwedstrijd. De formatie van trainer Tutu Ndona ging met name in de eerste helft als een stoomwals over de arme Brabanders heen. De 3-0 ruststand was nog maar een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Na rust nam SVW wat gas terug, maar de ruime bekerzege kwam nooit meer in gevaar.meer »


SteDoCo ondermaats in Harderwijk en zakt naar dertiende plaats [update videosamenvatting]

18 september 2021 19:52  HARDERWIJK • Het wil dit seizoen nog niet echt vlotten bij SteDoCo. Tegen VVOG trokken de mannen van trainer Frans Adelaar met 2-1 aan het kortste eind. De knappe uitzege tegen Hoek blijft dus de enige zege in het nog prille voetbalseizoen.meer »


Mentale dreun voor Kozakken Boys met pijnlijke nederlaag bij Jong Sparta

18 september 2021 19:37  ROTTERDAM • Kozakken Boys ging zaterdag pijnlijk onderuit bij Jong Sparta. De gasten uit Werkendam dropen met een 3-1 nederlaag af.meer »


Achilles Veen is los en vermorzelt Achilles’29 met 6-1

18 september 2021 18:39  GROESBEEK • De gifbeker bij Achilles Veen lijkt leeg. De equipe van trainer John Karelse haalde in Groesbeek uit met 1-6 bij Achilles’29. De eerste driepunter bovendien.meer »


Late 4-0 bekerwinst voor MVV’58 tegen GVV

18 september 2021 18:30  METEREN • Derdeklasser MVV’58 had zaterdag in Meteren in een bekerderby lang moeite om vierdeklasser GVV te verslaan. Bijna halfweg de tweede helft was het nog steeds 0-0, maar in het laatste wedstrijdkwart maakte de thuisclub toch nog vier goals. MVV’58-aanvoerder Morris van den Brink scoorde tweemaal en tussendoor troffen ook Twan de Kock en Remco Knoop doel: 4-0.meer »


KNVB kaartenregeling: ‘Let op schorsingen van twee seizoenen geleden’

17 september 2021 12:00  REGIO • Iedereen in het amateurvoetbal begint het seizoen 2021-2022 weer met nul gele kaarten, zowel in de beker als reguliere competitie. Wanneer iemand echter nog een uitsluiting van het vorige seizoen heeft staan, wordt deze meegenomen naar het komende voetbaljaar. Ondanks de rare periode die we achter de rug hebben met onder meer een onafgemaakte competitie, blijven de huidige reglementen gelden en worden uitsluitingen meegenomen naar het nieuwe seizoen.meer »


Bestuur SV Spakenburg neemt afstand van ‘harde kern’: ‘In Werkendam kon enorme kloppartij voorkomen worden’

17 september 2021 9:38  SPAKENBURG • Het bestuur van tweededivisionist SV Spakenburg heeft vrijdag in het openbaar volledig afstand genomen van het gedrag van de zelfbenoemde Harde Kern Spakenburg (HKS). 'Wij als club zijn het intimiderende en provocerende gedrag van deze lieden, ook richting onze eigen vrijwilligers, meer dan zat'.meer »


Derdeklassers uit Altena hebben er zin in: ‘Hopelijk een hele competitie’

17 september 2021 7:00  ALTENA • Bij NOAD’32 behoort Ruben de Waal tot de vaste kern. Bij GDC moet trainer Gerrit Molenaar aan de slag met een sterk gewijzigde selectie en bij Sparta’30 moeten de nieuwelingen, onder wie keeper Dennis Mijdam, zorgen voor een nieuwe impuls.meer »


Nog veel clubs uit Vijfheerenlanden en West Betuwe in de race om verder te bekeren

16 september 2021 18:00  VIJFHEERENLANDEN/WEST BETUWE • Komende zaterdag vallen na drie wedstrijddagen de beslissingen in de poulefase van de strijd om de districtsbeker. In de poule met de vier regioclubs GVV, HSSC’61, Lekvogels en MVV’58 komen de laatste drie ploegen nog allemaal in aanmerking om door te bekeren.meer »


Inmiddels 25 aanmeldingen voor EM Van der Wal Cup 2021-2022 binnen, inschrijving sluit 24 september [update]

16 september 2021 7:45  REGIO • Bij voldoende deelname zal Regio-Voetbal / Kontakt Mediapartners dit seizoen het zesde toernooi om de EM Van der Wal Cup organiseren. Ditmaal alleen voor eerste elftallen (mannen).meer »


Wim de Jong (Nieuw-Lekkerland) en Semih Kaplan (Papendrecht) dromen van middenmoot en meer

16 september 2021 7:17  NIEUW-LEKKERLAND/PAPENDRECHT • We gaan weer voetballen om ‘het echie’! Met twee streekteams die elkaar gaan tegenkomen in de eerste klasse B: Nieuw-Lekkerland en Papendrecht.meer »


Beesd, Rhelico en GVV gaan op de Brabantse toer

15 september 2021 12:00  WEST BETUWE • Behalve de drie West-Betuwse clubs bestaat de vierde klasse F louter uit teams van ‘over de Waal’. Op de eerste competitiedag is het meteen raak en wordt de Lingederby tussen Beesd en Rhelico gespeeld.meer »


Nehemia Sanaky lonkt met WNC naar hoofdklasse

15 september 2021 6:44  WAARDENBURG • WNC wil dit seizoen promoveren naar de hoofdklasse. Volgens routinier Nehemia Sanaky moet het nu gaan gebeuren.meer »


Coronatoegangsbewijs wordt verplicht in voetbalkantine

14 september 2021 21:49  REGIO • Op de amateurvoetbalvelden hoeft vanaf 25 september niet te worden gevraagd naar het coronapaspoort. Met één belangrijke uitzondering: in voetbalkantines wordt een coronatoegangsbewijs wel verplicht.meer »


Nog geen beslissing over doorgaan Proxsys Cup 2021-2022

14 september 2021 12:39  GORINCHEM/REGIO • Het doorgaan van de Proxsys Cup 2021-2022 is nog niet zeker. Maar het bestuur van het zaalvoetbalevenement heeft die intentie zeker wel.meer »


Schoonhoven is er nog niet helemaal klaar voor

14 september 2021 12:05  SCHOONHOVEN • Een kleine blessuregolf teistert zaterdagderdeklasser Schoonhoven, dat in de oefenduels tot nu toe wisselvalig speelt.meer »


Bekerduel VVGZ-Woudrichem wordt dinsdagavond 14 september gespeeld

14 september 2021 7:51  ZWIJNDRECHT/WOUDRICHEM • Het bekerduel tussen de tweedeklassers VVGZ en Woudrichem zal dinsdagavond 14 september worden gespeeld.meer »


Gert-Jan Rothman hoopt op Lekkerkerkse flow

14 september 2021 6:42  LEKKERKERK • Wat voor seizoen het gaat worden voor vv Lekkerkerk? Gert-Jan Rothman durft er geen uitspraken over te doen. En dat heeft alles te maken met de gemankeerde voorbereiding van de zaterdagderdeklasser.meer »


Remco Mulders (Dilettant) blijft een liefhebber

13 september 2021 12:00  KRIMPEN AAN DE LEK • Je hebt van die voetballers die de dertig gepasseerd zijn, maar op wie de tijd geen vat lijkt te krijgen. Dilettant-aanvaller Remco Mulders is er zo een Op z’n 33ste dartelt-ie nog net zo energiek over de velden als in zijn jeugd.meer »


Unitas geeft na rust gas tegen Hoogland: 3-1

13 september 2021 8:57  GORINCHEM • Driemaal was zondag scheepsrecht voor Unitas, dat tegen Hoogland de eerste overwinning van het seizoen pakte (3-1).meer »


Arno Verbree wil vaste waarde worden van ‘zijn’ Perkouw

13 september 2021 7:00  BERKENWOUDE • In de persoon van Arno Verbree heeft FC Perkouw een jonge speler die komend seizoen wel eens flink wat vlieguren zou kunnen maken in het eerste elftal.meer »


VIDEO: Samenvatting ASV Arkel - LRC Leerdam (0-0)

12 september 2021 8:30  ARKEL • Tweedeklasser ASV Arkel hield eersteklasser LRC Leerdam zaterdag op 0-0. De Leerdammers beëindigden het bekerduel overigens met negen man na twee rode kaarten.meer »


VIDEO: Interview met Leon Elands (Arkel) en Emanuel Sluis (LRC)

12 september 2021 8:00  ARKEL • Na afloop van het bekerduel ASV Arkel - LRC Leerdam (0-0) werden de trainers Leon Elands en Emanuel Sluis geïnterviewd door Bas Rikkers van SoccerReporter.meer »


Venijn zit in de staart bij spektakelstuk tussen Kozakken Boys en Spakenburg: 3-3 [update met samenvatting]

11 september 2021 19:38  WERKENDAM • Het venijn in de klassieker tussen Kozakken Boys en SV Spakenburg zat 'm zaterdag in de staart. Van 0-2 achter kwam een losgeslagen Kozakken Boys nog tot 3-2. In de laatste seconden vergalde Spakenburg de Werkendamse vreugde nog met de 3-3.meer »


SteDoCo en Excelsior’31 komen in tactisch duel niet tot scoren [update - met videosamenvatting]

11 september 2021 19:30  HOORNAAR • In een weinig enerverende maar wel tactische wedstrijd wisten de subtoppers SteDoCo en Excelsior’31 het net niet te vinden. De gasten uit Rijssen hadden het beste van het spel, maar de meest serieuze kansen waren voor de thuisploeg.meer »


Jong Tricht geen bekerpartij voor WNC

11 september 2021 19:22  TRICHT • Een jong Tricht was zaterdag op eigen veld geen bekerpartij voor het één competitieklasse hoger spelende WNC. Binnen twintig minuten had WNC al een beslissende 0-4 voorsprong op zak. Na een 0-5 ruststand redde Tricht in de tweede helft met 1-5 de eer.meer »


Eerste punt Achilles Veen met 0-0 tegen Spijkenisse

11 september 2021 19:19  VEEN • Het scorebord kwam zaterdag niet van zijn plaats in Veen. Achilles Veen en Spijkenisse kwamen niet tot scoren en het duel eindigde dus in 0-0.meer »


Vervolg bekeravontuur hangt voor SVW aan zijden draad

11 september 2021 19:16  OIRSCHOT • De bekercampagne van SVW komt maar moeizaam op gang. Ook tegen de Brabantse tweedeklasser Oirschot Vooruit konden de streepjes niet winnen en hierdoor hangt voortzetting van het bekeravontuur aan een zijden draad.meer »


Hoe zit een ideale teamdag eruit? [ingezonden mededeling]

11 september 2021 13:07  Nu het voetbalseizoen weer van start is gegaan is het natuurlijk belangrijk om ook een beetje aan teambuilding te gaan doen. De beste manier om dat te doen is om samen een mooie teamdag te organiseren en de hele dag gezamenlijk door te brengen. Uiteraard met een serieus gedeelte, maar ook de barbecue en borrelavond mogen niet ontbreken. En wat is er dan leuker dan de avond afsluiten in een online casino?meer »


Volop uitdagingen voor Alblasserwaardse clubs in 4E, Peursum wil minimaal meedoen om periode

10 september 2021 12:00  REGIO • Een nogal veranderde competitie in de vierde klasse E biedt de clubs uit de regio veel nieuwe uitdagingen. Toch zijn de ambities en verwachtingen duidelijk aanwezig.meer »


Steven Molenschot wil met Almkerk stabiele middenmoter worden in de eerste klasse

10 september 2021 7:30  ALMKERK • Almkerk begint aan het vierde seizoen in de eerste klasse. De Almkerkers willen een stabiele middenmoter zijn en zo mogelijk meedoen voor een periode. Ook Steven Molenschot wil zijn steentje weer bijdragen.meer »


Twee nieuwe keepers voor SV Meerkerk, waar Wilco den Tuinder zwaargeblesseerd is afgehaakt

10 september 2021 6:30  MEERKERK • Net voor de start van de competitie verwelkomt derdeklasser SV Meerkerk twee jonge keepers in de selectie. Jannes van Sinderen komt over van vv Groot-Ammers en Jens de Jong was recent nog actief bij Unitas-zaterdag.meer »


De Zwerver blij terug te zijn in 2F

9 september 2021 12:00  KINDERDIJK • “Waar we als elftal staan? Daar is geen peil op te trekken”, geeft De Zwerver-voetballer Robin Lodder eerlijk toe. “Maar dat geldt voor meer ploegen na bijna één seizoen zonder competitieduels”meer »


Jan van Steenis, erelid vv Asperen, overleden

9 september 2021 11:17  ASPEREN • Jan van Steenis, erelid van voetbalvereniging Asperen, is op 85-jarige leeftijd overleden.meer »


ASWH moet captain Jesper van den Bosch zeker een maand missen

9 september 2021 8:04  HENDRIK-IDO-AMBACHT • ASWH zal het de komende maand zonder Jesper van Den Bosch moeten doen, meldt AD/DeDordtenaar.meer »


Terugkeer topschutter Robin van der Noort bij Be Ready lijkt van de baan

9 september 2021 7:30  HANK • De terugkeer van Robin van de Noort bij Be Ready lijkt van de baan. De topschutter uit Oosterhout, die in zijn eerste periode bij Be Ready tot maar liefst 71 goals kwam en topscorer aller tijden is in Hank, heeft zich nog niet laten zien bij de zondagderdeklasser.meer »


Zware blessure voor LRC’er Jamey van der Meer

8 september 2021 19:04  LEERDAM • De bij LRC Leerdam teruggekeerde Jamey van der Meer heeft dinsdagavond op de training een zware blessure opgelopen.meer »


Regiotrainers in 4e klasse E zien één uitgesproken favoriet: IFC

8 september 2021 12:05  REGIO • Na een door coronaperikelen verpest seizoen gaan de regionale competities in het laatste weekend van september eindelijk weer van start. Ook in de 4e klasse E hebben de clubs er zin in. Er is één uitgesproken titelfavoriet: IFC.meer »


Tweedeklassers uit Altena maken zich op voor pittige strijd met veel derby’s

8 september 2021 12:00  ALTENA • Op zaterdag 25 september begint de competitie voor Altena, Woudrichem, Wilhelmina’26 en Sleeuwijk. Er wacht de regioclubs in de tweede klasse F weer een pittige strijd met veel derby’s.meer »


Jacob van Zanten verwacht zwaar seizoen voor Tricht, opening weer tegen Heukelum

8 september 2021 8:25  HEUKELUM/TRICHT • Alweer voor het derde jaar achtereen begint de competitie in de tweede klasse met een wedstrijd tussen de regioclubs Heukelum en Tricht. Beide dorpsclubs zijn inmiddels een vaste waarde in de tweede klasse zaterdag. Heukelum is een gedegen middenmoter in deze klasse en Tricht bungelt de laatste jaren onderaan de ranglijst. Maar met de nieuw aangestelde trainer Jacob van Zanten probeert Tricht hier verandering in te brengen.meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!