Fraaie overwinning in Schiebroek

2 februari 2020 14:30

SCHIEBROEK- Afgelopen zaterdag 1 februari behaalde het G-team een nuttige 0-3 uit overwinning op Neptunus-Schiebroek. Een minder puntje was het uitvallen van wereldkeeper Michael na een botsing met een tegenstander. Een blauw oog en duizeligheid was het gevolg en heeft trainer-coach Kock Goedhart hem noodgedwongen moeten wisselen. Jeffrey nam als aanvoerder zijn verantwoordelijkheid in deze en verving keeper Michael op fantastische wijze door de nul te houden. Topscorer Francis maakte reeds in de 1e helft al twee doelpunten en Lange Mike scoorde de 0-3 met een schitterende kopbal. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen een bekende tegenstander Oranje Wit uit Dordrecht.