André van Elswijk G-voetbaltoernooi 2018

29 mei 2018 20:00

Voor de 1e maal het André van Elswijk G-voetbaltoernooi dit als eerbetoon na zijn overlijden eind december 2016. Na zijn legendarische afscheidswedstrijd tegen het 1e elftal in 2016 had hij de rol van teamleider op zich genomen en heeft hij deze rol helaas maar kort mogen vervullen. Ter nagedachtenis aan André hebben wij ons eigen toernooi naar hem vernoemd.

Aanvang: 09.30 uur. Klik hier voor het programmaboekje. Er nemen 10 G-teams deel aan ons toernooi. Er is geen wisselbeker en zijn de teams naar verwachte sterkte ingedeeld in een poule A en Poule B.
Ook nu zijn er geen finalewedstrijden. De wedstrijduitslagen in poule A en B met de eindstanden zullen in de kantine op een groot scherm boven de bar worden weergegeven.
Tijdens de pauze zal er een optreden verzorgd worden door de THIRD BASE van United by Music waarmee de vv Sliedrecht een 6-jarige samenwerking is aangegaan.
United by Music bestaat uit getalenteerde mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en brengen deze artiesten verschillende nummers ten gehore in blues- en swingstijl gecombineerd met boogiewoogie. Kijk ook op www.unitedbymusic.nl