Corrie van der Giessen stopt na 3 jaar als kantinebeheerster

26 oktober 2018 18:45

Afgelopen week heeft Corrie van der Giessen het bestuur meegedeeld dat ze per 1 februari 2019 gaat stoppen met haar werkzaamheden in de kantine. Samen met Anneke Vet heeft ze dit 3 jaar naar alle tevredenheid gedaan.

De reden om te stoppen komt door de drukte van haar andere baan. Alle begrip hiervoor. Corrie blijft wel als vrijwilligster betrokken bij de club.

Als vereniging staan wij voor de uitdaging om naast Anneke een nieuwe beheerder-/ster te zoeken. Corrie heeft dan de tijd om hem of haar in te werken.

Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in deze leuke baan,  neem dan contact op  met André van Dijk (06-54947377) of stuur  een mail naar algemenezaken@vvsliedrecht.nl