v.v. Sliedrecht JO11-4 ongeslagen kampioen!

10 april 2017 20:00

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na vorige week directe concurrent EBOH verslagen te hebben, konden de mannen van Raymond Koppelaar en Jeroen Slagboom het op het eigen Sportpark De Lockhorst afmaken tegen de laatst overgebleven belager Hardinxveld.

Het zonnetje scheen en de ouders, familie en vrienden waren massaal aanwezig om deze cruciale kraker tegen Hardinxveld bij te wonen. De spanning was voelbaar en dit was al te merken voor de wedstrijd in de kleedkamer.

Rond de klok van 10 uur klonk het fluitje en ging de wedstrijd van start. Al snel werd duidelijk dat Hardinxveld niet mee wenste te werken aan het geplande feestje. Onder leiding van aanvoerder/verdediger Sem Visscher werden de aanvallen van Hardinxveld afgeslagen en door het geconcentreerde verdedigende werk van Daan Monster en David Teeuw werden de snelle spitsen van Hardinxveld in bedwang gehouden. Jesse Romijn was het slot op de deur en probeerde waar het kon mee op te stomen naar voren om het vijandige doel onder vuur te nemen.

Door het goede werk van de verdedigers kon Mitchell Koppelaar de ballen doorspelen naar de hardwerkende spitsen Tycho Vellinga, Lars Slagboom en Ali Tuzcu, die met hun vlotte combinaties en knappe passeeracties de verdedigers tot waanzin dreven. Na wat angstige momenten aan beide kanten was het 0-0 bij rust. In een bloedstollende 2e helft, kregen de jongens van JO11-4 de Hardinxveldse muur aan het wankelen, wat uiteindelijk resulteerde in de 1-0 van Ali Tuzcu. Hardinxveld ging hierop alles of niets spelen, maar door de collectieve felheid en enkele cruciale reddingen van onze betrouwbare keeper Levin de Groot kon na het laatste fluitsignaal het feest losbarsten.

Bloemen en een beker voor v.v. Sliedrecht, de teamfoto met rookbommen, de sprong in de sloot en patat plus een snack aan de kampioenstafel in de kantine..., kortom een fantastische dag om nooit te vergeten!