Van Bragt Vervoer en van Bragt Drukkerij en Bedrijfskleding tekenen sponsorcontract

19 mei 2024 14:45

André van Dijk

Afgelopen zaterdag bij de thuiswedstrijd van ons eerste team tegen Nieuw Lekkerland heeft van Bragt Vervoer en van van Bragt Drukkerij en Bedrijfskleding een zilveren sponsorcontract getekend. Jarenlang is van Bragt al de hoofdsponsor van ons pupillententenkamp en zijn ze onze vaste vervoerder van bussen naar de uitwedstrijden van al onze teams. Nieuw is de drukkerij. In het bedrijfspand aan de Vierlingstraat 8 kunt u bedrijfskleding laten bedrukken en borduren en stickers laten maken .