Algemene Ledenvergadering maandag 17 juni

12 juni 2024 22:00

Tom Pauw

Op maandagavond 17 juni a.s. zal de voorjaars algemene ledenvergadering worden gehouden in de kantine van de v.v. Sliedrecht.
De vergadering start om 20.00 uur en zowel leden als niet leden zijn welkom.

Op de agenda staan de vaste agendapunten zoals terugblik afgelopen seizoen, vooruitblik komend seizoen en vaststelling begroting seizoen 2024-2025.
De begroting kan vanaf 6 juni a.s. worden opgevraagd bij de penningmeester.Naast de vaste agendapunten zal het bestuur ook een update geven over het nieuwe kunstgrasveld, de toekomstige accommodatie en de discussie met de gemeente en het beleidsplan.

De agenda treft u hierbij aan. Agenda_ALV_vv_sliedrecht_17062024.pdf

Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Bestuur v.v. Sliedrecht