Aanmelden bij v.v. Sliedrecht

Voetbalvereniging Sliedrecht hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Klik op de link bovenaan deze pagina voor ons privacy beleid In dit Privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Bij inschrijving betaalt u eenmalig € 10,00 inschrijfkosten. Bedragen worden per automatische incasso verwerkt

De vermelde contributie wordt per maand via automatische incasso afgeschreven van uw IBAN rekening.
U kunt hieronder aanvullende informatie opgeven of een vraag stellen.
Met ingang van seizoen 2017-2018 heeft de KNVB de Digitale Wedstrijdpas ingevoerd. Hierdoor is ieder spelend lid, met uitzondering van de jeugd tot 11 jaar, verplicht om een digitale pasfoto aan te leveren.
Bij aanmelding vragen wij dan ook om direct een pasfoto aan te leveren. Dat kan d.m.v. uploaden van een pasfoto.
Een pasfoto moet voldoen aan de volgende eisen:
De foto moet recht van voren genomen zijn zoals een officiële pasfoto.
Pasfoto mag met mobiel toestel worden gemaakt.
Pasfoto met zonnebrillen, pruiken etc zijn niet toegestaan.
Als je niet herkenbaar bent, mag je niet spelen.
Zonder pasfoto wordt een nieuw lid niet ingeschreven.
Kies bestandWijzigVerwijder
U bent bij aanmelding verplicht tot betalen van contributie tot en met het eind van het lopende seizoen. Afmelding kan uitsluitend vóór 1 juli van het jaar. Bij afmelding na 1 juli bent u een volledig jaar contributie verschuldigd.

Let op: een aanmelding betekent niet automatisch dat je direct kunt voetballen(!)

Als je je aanmeldt als lid wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen door de betreffende coördinator. Die stemt met je af of er plaats is in een team. Hou er rekening mee dat de kans groot is dat dit helaas niet altijd direct lukt. Dit heeft puur te maken met een maximum aantal spelers dat we kwijt kunnen in een team. Voor de volledigheid: dit aantal wordt per team bepaald door de trainers en leiders, in goed overleg met coördinatoren.

Wachtlijst
Is er niet direct plaats, dan kom je op een wachtlijst terecht. Op deze manier houden we zicht op iedereen die wil gaan voetballen. Zodra er plaats is in een bestaand (of nieuw te vormen) team nemen wij contact met je op. Uiteraard wordt de wachtlijst op volgorde van binnenkomst behandeld.

Is er wel plaats, dan wordt in de meeste gevallen een afspraak gemaakt op de voetbal ter kennismaking.

* = verplicht