VV Sliedrecht darttoernooi 2 februari 2019

3 februari 2019 15:15

Afgelopen zaterdag 2 februari is het jaarlijks terugkerend darttoernooi gespeeld in de kantine van V.V. Sliedrecht.
De organisatie van dit darttoernooi heeft dit jaar twee sponsoren weten te vinden en daarom hebben we het darttoernooi “ALLOM-BOVEKO Darttoernooi 2019” genoemd.

Met 32 deelnemers konden we stellen dat de opkomst zeer groot was. Dit jaar hebben we gebruik gemaakt van een stichting genaamd “Brutus Darts” die voor ons het toernooi heeft begeleid in zowel opzetten speelvelden als met de indeling van de poules.

In de eerste rondes werden de deelnemers willekeurig ingedeeld om vervolgens in twee poules uit te komen; een verliezers poule en een winnaars poule.

Rond de klok van 18.00 uur waren de finalisten bekend.

De finale verliezers poule werd gespeeld door Herman de Beer tegen Michael Boekweit en werd gewonnen door Herman met 3-0.

De finale winnaars poule werd gespeeld door Richard de Jong tegen Remy van den Enden en werd gewonnen door Remy met 4-1.

De hoogste finish van de middag werd gegooid door Reyer Slieker met 108.

Er werden 3 maal een 180 gegooid, 2 x Remy van den Enden en 1 maal Rick de Bruin beiden kregen hiervoor een meter bier.

De organisatie bestaande uit Sjaak Danel, Remy van den Enden en Rob Hasselmeijer kijken terug op een zeer geslaagd “ALLOM-BOVEKO” darttoernooi 2019