Reunie 110 jaar VV Sliedrecht

6 februari 2022 17:15

Reunie 110 jaar VV Sliedrecht

Op 1 maart 2022 is het 110 jaar geleden dat onze voetbalvereniging werd opgericht. In het kader van dit jubileum wordt een aantal activiteiten georganiseerd om er een mooi en gezellig jaar van te maken.

Een van deze activiteiten is een reünie op vrijdagavond 25 maart. Een avond waar alle leden en oud leden onder het genot van een hapje en een drankje elkaar kunnen ontmoeten. Daaronder vallen vanzelfsprekend ook de vrijwilligers, oud-trainers, leden van verdienste, leiders en oud-leiders. Dus eigenlijk iedereen die in het verleden de vereniging een warm hart heeft toegedragen.

Het uiteindelijk doorgaan van deze avond zal afhangen van de Corona situatie. Vooralsnog vindt de reünie plaats in de kantine zal beginnen om 17:00 uur en de afsluiting is omstreeks 22:00 uur.

Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor deze avond. Heeft u zich aangemeld, dan houden wij u op de hoogte van alle zaken rondom deze avond en overige activiteiten rondom het 110 jarig jubileum.

Link aanmeldformulier

Het 110 jarig bestaan en de activiteiten zoals deze reünie zullen ook via de sociale media verspreid worden. Deel deze berichten gerust om een zo’n groot mogelijk publiek te bereiken.

Voor meer info kunt u contact opnemen via [email protected]

Jubileum commissie VV Sliedrecht.

Tim van Stek, Dirk van Eck, Tom Pauw, Andre van Dijk, Raymond Koppelaar, Martin en Wil van Valen