Team-informatie

Sliedrecht JO15-3 wint  QNP/Rabobank jeugdvoetbaltoernooi

Tekst en foto: Marco Sala

Zaterdagochtend 24 augustus verzamelde in alle vroegte JO15–3 om deel te nemen aan: het door Moerse Boys in Zundert georganiseerde QNP/Rabobank jeugdvoetbaltoernooi. Aan het begin van een nieuw seizoen is het altijd lastig voor de trainers om te kijken op welke positie welke speler het beste uit de voeten komt.

De eerste wedstrijd was gelijk om 9.30 uur tegen de thuisclub v.v. Moerse Boys. Er werd gewonnen door de boys van Sliedrecht JO15-3. Daarna heeft het JO15-3 nog drie wedstrijden gespeeld tegen Brabantse clubs namelijk: v.v. Unitas'30 uit Etten-Leur, v.v. Zundert uit Zundert, en v.v. Achtmaal uit, hoe kan het ook anders, Achtmaal. Alle wedstrijden werden gewonnen door de boys uit Sliedrecht en er werd geen enkel tegendoelpunt genoteerd op het scorebord. Door deze goede resultaten werd JO15-3 de ongeslagen kampioen van dit QNP/Rabobank jeugdvoetbaltoernooi. Klasse boys!

Teamsponsors:

Shirtsponsor Korevaar Sliedrecht