Baggercup

Baggercup_Logo_CMYK.png

Namens de Baggercup commissie.

Sportvrienden,

Na vijf supermooie edities van de Rabobank Baggercup gooide corona roet in het eten en hebben we twee jaar moeten wachten op de zesde editie. We zijn dan ook zeer verheugd dat deze op 11 en 12 juni aanstaande weer plaats kan vinden. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten en telkens werd het draaiboek weer uit de kast gehaald. Corona heeft er ook voor gezorgd dat er commissieleden zijn gestopt. Hierbij willen wij hun bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren.

Gelukkig is de commissie weer op volle sterkte gebracht en met dertien leden zijn we al vanaf september druk bezig om editie zes weer te doen slagen. De commissie bestaat nu uit de volgende mensen: André van Dijk, Wim Koppelaar, Lex Redelijkheid, Nick Wouden, Rick van der Hel, Remy van den Ende, Cees de Wit, Henk van ’t hoog, Tim van Stek, Vincent Bons, Mike de Gruijter, Bob de Wit en uiteraard Michael Deurwaarder. Met hun inbreng en enthousiasme wordt het zeker weer een succes.

Wij kunnen dat echter niet zonder alle vrijwilligers tijdens en rondom het toernooi. Zo helpen de ouders van de deelnemende selectieteams met de tenten op- en afbreken, zijn 17-1 en 17-2 tijdens het toernooi volop aanwezig voor hand en spandiensten, het barpersoneel voor de versnaperingen, de scheidsrechters om alles in goede banen te leiden, het friet en hamburger team, de sponsor- en BC commissie voor de sponsoravond en iedereen die een steentje bijdraagt.

De sponsoren zijn wij ook weer bijzonder erkentelijk dat zij inzien dat we niet zonder hun kunnen. Met name de Rabobank die ook na twee jaar geen editie woord heeft gehouden en zo weer als hoofdsponsor geldt voor deze editie.

Dit jaar strijden er 52 teams in de leeftijdscategorie van u11, u13 en u15 voor de felbegeerde bekers. Het niveau is zoals elk jaar weer bijzonder hoog en we kijken uit naar mooi maar vooral sportief voetbal. Respecteer elkaar en geniet met zijn allen dat het allemaal weer kan en mag.

Leuk om te weten (en handig) is dat de indeling van de teams en het schema van de wedstrijden heel makkelijk via een app zijn te volgen. Download via Tournify de app via de link www.tournify.nl/live/baggercup .

Komt u gerust een kijkje nemen op Sportpark de Lockhorst en vergeet daarbij ook niet de gezellige feestavond op 11 juni die voor iedereen toegankelijk is.

Namens de commissie,

Vincent Bons