VV Sliedrecht JO13-2 Kampioen

28 mei 2019 18:30

Vincent Bons

Wat is er mooier aan voetbal dan op de laatste dag kampioen kunnen worden tegen de nummer 1. Onze tegenstander DFC heeft heel het seizoen bovenaan gestaan en hoewel de puntenstand gelijk was getrokken hadden de schapekoppen een iets beter doelsaldo van plus 2. Dan is er maar één missie en dat is winnen!

Op een prachtige dag met veel publiek langs de lijn lukt het de jongens van jo-13-2 om op overtuigende wijze het kampioenschap naar zich toe te trekken. De tegenstander droop gefrustreerd af na een drie nul winst voor Sliedrecht. Het team kan terugkijken op een fantastisch seizoen met leuk voetbal en grote inzet op zowel de trainingen als in de wedstrijden. Jop, Matthijs, Jefta, Daan, Sem, Tommy, Liam, Ethan, Mayron, Bodhi Dyon, Wouter , Robbin en uiteraard trainers Dennis Bot, Vincent Bons en Richard Heijkoop van harte gefeliciteerd”