Thuiswedstrijd Overmaas

3364 AT
Sliedrecht
tel. 0184-490198

SLIEDRECHT- Helaas heeft het G-team na drie wedstrijden ook tegen Overmaas nog geen punten kunnen pakken en dit ondanks dat keeper Michael weer terug was en Francis weer zijn plaats in de spits kon innemen. Aan inzet ontbrak het niet maar na een promotie naar een hogere klasse krijg je te maken met betere tegenstanders. Ook de komende uitwedstrijd tegen Nieuwerkerk zal heel lastig worden mede omdat keeper Michael a.s. zaterdag 12 oktober andere verplichtingen heeft en spits Francis weer op doel zal staan. De mannen van het G-team zullen ongetwijfeld weer met volledige inzet en met plezier hun wedstrijdje spelen.