MO11-1 stelt 2e plaats veilig tegen Kozakken Boys

Meisjes onder 11 zaterdag, MO11-1, 2e klasse 09

3 december 2016 8:30

Onbekend

Alweer  de laatste najaar 's competitie wedstrijd van de meiden.

Louise en Sophie hadden zich iets verslapen, maar waren  gelukkig op tijd!

Met vele supporters konden we de meiden bij een heerlijke blauwe lucht en een temperatuur rond het vriespunt weer gezellig aanmoedigen.

Met eerst een luide yell, en als iedereen zijn positie heeft opgezocht, met Noa in het doel,  Maureen, Kaylee en Kiara in de verdediging, Imke midden en Rosalie en Tamar in de spits begonnen de meiden 5 over half 9 super enthousiast aan de wedstrijd.

De aanval van de Kozakken Boys wordt gelijk ingezet, dus de meiden konden gelijk aan de bak!!

Door goed verdedigingswerk van onze verdedigers werd de bal door Maureen knap weggewerkt.

De bal is glad en  rolt stroef  door het bevroren veld!  Oei…, na weer twee aanvallen van de Kozakken Boys wordt het toch even goed opletten bij de meiden. Met goede instructies en aanmoedigingen van de trainers herpakken de dames zich met een mooie voorzet van Rosalie op Tamar en maakt Tamar de 0-1 in de 8ste minuut.

Al  snel komt er weer een actie van de tegenpartij, maar met een knappe redding van Noa weten we een tegendoelpunt te voorkomen!!  Maar daar komen ze weer en helaas een tegendoelpunt valt.

Na 10 minuten wordt er even gewisseld:  Fenna, Phathcha, Sophie en Louise komen er in.

De meiden gaan gelijk weer vol in de aanval en met een mooie aanval van Louise schiet Sophie hem in de 25ste minuut binnen  1-2. De meiden geven steeds meer druk richting het doel van de tegenpartij en na knap overspel vanuit het midden naar voren weet Sophie in de 27ste minuut de 1-3 te scoren.

Het fluitsignaal klinkt “rust” en ze gaan met een voorsprong de kleedkamer in.

De benodigde snelle suikers van bananen en ontbijtkoek waren ook weer aanwezig.

Na lekker wat gegeten en gedronken te hebben, gaan ze weer met volle strijdlust het veld op.

We zijn nog maar net begonnen en de bal ligt al door een mooie lob van Sophie over de keeper in het doel 1-4.

Er wordt weer wat meer druk gezet vanuit de tegenpartij. Er zijn kansen over en weer en zo wordt met 2-4 toch nog best even spannend. Maar de verdediging staat goed en als ze er voorbij komen staat Noa er om ze tegen te houden.  Noa schiet uit. Vanuit het midden word de bal door Imke mooi  voorgeven aan Tamar en ze scoort de 2-5. Nog een laatste aanval van de Kozakken boys en die schieten ze er nog net even in. Fluitsignaal klinkt!!! Prachtige overwinning 3-5.

Meiden we zijn trots op jullie!! Door het harde werken met elkaar en de positieve en altijd enthousiaste trainers tijdens wedstrijden en trainingen hebben jullie het verdiend om op een   prachtige tweede plaats te staan in de MO11 competitie!!