MO11-1 in oefenwedstrijd niet langs Be Ready MO11-1

12 november 2016 10:00

Onbekend

Be Ready MO-11  tegen Sliedrecht MO-11

Zaterdag 12 november 2016 zo rond 9.00 uur.  Dé dag van de intocht van Sinterklaas…. Op straat veel verklede kinderen vol spanning op weg naar de haven……. De meiden van Sliedrecht MO-11 zijn ook op weg maar (helaas) niet naar de intocht. Zij mogen naar Hank voor een ontmoeting met de meiden van Be Ready MO-11. Helaas is het team niet compleet. Tamar moest al ziek thuis blijven en bij het verzamelen blijkt dat ook Rosalie en Kaylee verre van fit zijn.

Het is maar net boven het vriespunt als de teams het nog witte veld betreden. Thermo kleding, leggings en handschoenen bepalen het beeld. Na een goede warming up gaat de wedstrijd beginnen. Sliedrecht mag aftrappen.

De meiden moeten verdedigend gelijk flink aan de bak,  maar ze staan op hun plek en weten de aanvallen goed te verwerken. Ze zetten daar af en toe een snelle uitbraak tegenover ( in een paar seconden van achter naar voor!!) , waar de meiden van Be Ready het op hun beurt weer moeilijk mee hebben. Na 5 minuten is Be Ready weer in de aanval en onze verdediging kan een mooi afstandsschot helaas niet keren. 1-0.

Sliedrecht laat zich niet kennen en doet er een schepje boven op. Be Ready moet flink verdedigen. In de 10e minuut verdienen de meiden een hoekschop na weer een aanval van Louise en Sophie.  De keepster laat de bal los maar helaas lukt het ons niet om de 1-1 er in te schieten. Amper een minuut daarna is er een schot op de paal van Rosalie en 2 minuten later is er nog een kans voor Sophie. De meiden beginnen te geloven in de 1-1.

Maar Be Ready wil graag met de voorsprong de rust in en vecht terug. Ze vallen weer flink aan en Noa heeft, gesteund door de verdediging, een paar mooie reddingen, waardoor de ruststand 1-0 blijft.

Na de rust (met bananen en ontbijtkoek)HHelaa wordt er door beide teams hard gewerkt en  golft het spel heen en weer. Het kan nog alle kanten op. Helaas wordt het dan toch 2-0  doordat Be Ready een misverstandje in onze verdediging afstraft.

Sliedrecht blijft vechten en heeft nog een paar goede kansen. Een doelpunt zou niet onverdiend zijn, maar het zit de meiden niet mee. Het geluk in de laatste minuten is wel aan de kant van Be Ready. Ze scoren nog een keer en zo eindigt de wedstrijd 3-0.

Na de strafschoppen is het tijd om richting Sliedrecht te vertrekken, lekker uit te rusten,naar de Sint intocht op tv te kijken en uit te zieken.  Hopelijk is iedereen volgende week voldoende hersteld om mee te doen.