MO11-1 geeft niets weg tegen EBOH MO11-1

Meisjes onder 11 zaterdag, MO11-1, 2e klasse 09

15 oktober 2016 8:30

Onbekend

De herfst is nu echt begonnen. Het is nog donker en het regent, zoals het dat eigenlijk de hele nacht heeft gedaan. Toch maar even bellen of er geen wedstrijden zijn afgelast, maar gelukkig gaat alles door en zijn we vertrokken naar EBOH aan de Schenkeldijk in Dordrecht.

Met een uitgedunde selectie (Tamar en Fenna geblesseerd, Noa op vakantie) hebben we wat moeten improviseren in de opstelling, maar de meiden zijn uitgeslapen, hebben er zin in en zijn vastberaden om de 3 punten mee naar huis te nemen.

Na de warming up staan de teams klaar om aan de wedstrijd te beginnen. Rosalie in het doel, Maureen, Kaylee en Kiara in de verdediging, Sophie op het middenveld en Imke en Louise vormen vandaag het spitsen duo. De scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd en de meiden van Sliedrecht knallen uit de startblokken. Voordat iedereen langs de lijn het goed en wel beseft, schiet Louise de bal al tegen de touwen: 0-1!  Zonder ruimte weg te geven aan EBOH en met Phathcha ingebracht in de ploeg lopen de meiden van Sliedrecht uit naar 0-4 en is het tijd om te gaan rusten.

Met de inmiddels traditionele bananen en ontbijtkoek voor de nodige energie is het advies van de trainer om de wedstrijd lekker uit te voetballen en indien mogelijk de score nog uit te breiden. Dat hoef je tegen de dames niet twee maal te zeggen, want ze beginnen aan de tweede helft waar ze in de eerste helft mee geëindigd zijn. Nog voordat de ouders terug zijn uit de kantine schiet Sophie de bal alweer in het doel. Ook Imke pikt haar eerste doelpunten van het seizoen mee en als EBOH er probeert uit te komen, staan onze snelle verdedigers paraat om ervoor te zorgen dat Rosalie niet in actie hoeft te komen.

Als de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal staat er 0-11 op het scoreboard en verdienen de meiden weer een groot compliment voor hun inzet en deze fantastische teamprestatie! Met 10 punten op de 3de plaats doen we prima mee in deze competitie.