Girl power!

Meisjes onder 11 zaterdag, MO11-1, 2e klasse 09

8 oktober 2016 8:30

Onbekend

Zaterdag 8 oktober 2016, het begint al steeds een beetje kouder te worden en de eerste thermokleding komt bij de meisjes weer te voorschijn.
We Spelen vandaag thuis tegen Kozakken Boys MO11-01.
Helaas moeten we het doen zonder onze Fenna (om bekende reden) en  Kaylee, die zich jammer genoeg heeft moeten afmelden omdat ze zich niet lekker voelde.
Met goede moed en hier en daar een slapertje beginnen we om half negen de wedstrijd.
We hadden al een keer tegen de tegenpartij gespeeld en gewonnen dus de verwachting was wel dat we een goede kans zouden maken!
De eerste helft was Sliedrecht sterk en wisten ze maar liefst twee doelpunten te scoren.
Het hele team moest er wel hard voor lopen want het gevaar voor een tegen goal lag wel op de loer.
Na in de rust wederom een goede peptalk van Reinald en Marco met bananen en ontbijtkoek zijn de meiden er weer helemaal klaar voor.
Voor niets en niemand zijn ze bang en het tweede gedeelte van de wedstrijd kan beginnen!!
De gevreesde tegen goal werd helaas al snel gemaakt maar daar lieten ze de koppies niet voor hangen.
Daarop volgde vrij snel de derde en vierde goal voor Sliedrecht en werd er door Kozakken Boys ook nog een eigen doelpunt gemaakt.
Als kers op de taart nog werd er een knaller van een zesde doelpunt gemaakt en daarmee werd de wedstrijd door Laurens afgefloten.
Knap staaltje werk van onze Noa die als een ware strijder springt en duikt om die bal maar uit haar doel te houden.
De aanvallers Louise, Tamar en Rosalie waren niet te stoppen en konden met behulp van het super hard werkende middenveld Sophie en Imke de ballen in het net schieten!
Ook de verdediging Kiara, Phathcha en Maureen lieten zich niet op hun kop zitten en overal waren waar er maar een beetje gevaar was, al moesten ze de tegenstander er wel drie keer voor inhalen.
Dames jullie mogen trots op jullie team zijn!!
Alle ouders en aanwezige supporters weer ontzettend bedankt voor het aanmoedigen!