OVV '67 net een maatje te groot!

OVV'67 MO11-1

Sliedrecht MO11-1

Meisjes onder 11 zaterdag, MO11-1, 2e klasse 09

24 september 2016 9:00

Onbekend

Zaterdag 24 september stond de uitwedstrijd om 9 uur op het programma tegen concurrent OVV '67. Bij een heerlijke zonsopkomst met uitstekend najaarsweer waren de meiden stellig van plan een kunststukje uit te halen. De uitslag van de week daarvoor (2-11 gewonnen van Madese Boys) gaf zoveel zelfvertrouwen, dat ze graag voor de nummer 1 positie wilde gaan. Fenna kon helaas niet meedoen vanwege een operatie, maar uiteraard (mama Naomi) was ze bij haar team aanwezig!!

De eerste helft vond het spel voornamelijk plaats op de helft van de Sliedrechtse meiden. Het was voor het team van OVV '67 wel zeer lastig om door de muur van Sliedrecht heen te komen. En mochten ze er doorheen zijn, kwamen onze meiden weer voor de ''man''. Een uitbraak van Sliedrecht zorgde voor een snoeiharde bal getrapt door Louise in het gezicht van de keepster waardoor een ''snelle'' voorsprong werd voorkomen. Echter de tweede kans door Sliedrecht gecreëerd trof gelukkig wel het doel.  Yes een 0-1 voorsprong! Maar toen stonden de meiden van OVV letterlijk en figuurlijk op, maakte goed gebruik van hun lengte en lichaam (sterk), waardoor de voorsprong uiteindelijk resulteerde in een 4-1 overwinning voor OVV '67. We kunnen wel zeggen maar 4-1, want goed verdedigingswerk van  Kiara, Maureen, Kaylee en Sophie voorkwam meerdere pogingen/scoringskansen (lees ook ballen van de lijn gehaald). Door uitstekend keeperswerk van Noa, zeker in de tweede helft,  zijn ook diverse doelpunten voorkomen. En op het middenveld en voorin deden de meiden Phathcha, Tamar, Rosalie en Lousie hun stinkende best, en dat was best lastig voetballen tegen het fysieke geweld he meiden. Imke voelde zich ook niet helemaal fit, waardoor ze een groot deel van de wedstrijd Fenna vergezeld heeft door het bezetten van de ''ziekenboegstoel''.

Terugkijkend kunnen we erg trots zijn op deze prestatie, knap gedaan meiden!

Woensdag gaan we lekker trainen en ons voorbereiden op de thuiswedstrijd (08.30 uur) tegen de huidige nr. 2: Be Ready!!

Ps. supporters, dankjewel voor jullie aanwezigheid en aanmoedigingen... en de terugreis (file) was wel erg vermakelijk he (Ralph Lauren / Belgisch polo team haha)...