Stichting Leergeld - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld

Bij v.v. Sliedrecht moet iedereen de kans krijgen om lekker te kunnen voetballen met zijn of haar maatjes. Daarom wijzen wij alle betrokkenen graag op de Stichting Leergeld.


De organisatie

De stichting heeft als missie: ‘Het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen’.

Leergeld Nederland heeft in Tilburg een landelijk bureau, met daaronder ruim 90 lokale Leergeld stichtingen, verspreid over het land.

Sinds de oprichting, heeft Leergeld al veel gezinnen kunnen helpen met (onder andere) het betalen van de contributie en/of de aanschaf van benodigde kleding en spullen die nodig zijn om te voetballen.

Leergeld is professioneel georganiseerd en werkt voornamelijk met - voor dit doel opgeleide - vrijwilligers. Het persoonlijke contact via huisbezoeken zorgt er voor, dat optimaal van bovengenoemde voorzieningen gebruik kan worden gemaakt

Welke kinderen komen in aanmerking?

Kinderen van 4 tot 18 jaar in gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau opgroeien, kunnen terecht bij de stichting. Binnen deze groep kan iedereen een aanvraag indienen, elke aanvraag wordt onderzocht.

Een aanvraag doen

Ouders en/of leiders die hier een beroep op willen doen, dienen dit zelf aan te vragen bij de lokale stichting te Dordrecht. Klik hier om direct op de juiste pagina te komen van de aanvraag.

Om misverstanden te voorkomen, verzoeken wij om dit dan wel kenbaar te maken bij de ledenadministratie van v.v. Sliedrecht door een mail te sturen aan Ledenadministratie@vvsliedrecht.nl.

 

Stichting Leergeld Drechtsteden
Postbus 8001
3301 CA Dordrecht
Telefoonnummer: 078 – 6123119
E-mailadres: info@leergelddrechtsteden.nl
Website: https://www.leergelddrechtsteden.nl

 

Als er naar aanleiding van deze informatie vragen zijn, kan een mail worden gestuurd naar Ledenadministratie@vvsliedrecht.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!