Nieuws - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Inleveren voetbalmaterialen Senioren

Gisteren, 6 juni 22:45  Beste Leiders/Trainers, De senioren elftallen kunnen op Zaterdag 17Juni en 24 Juni de ballen, hesjes, pionnen en bidons inleveren bij Teus in het jeugdhonk vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur. Ook moeten jullie ervoor zorgen dat vanaf 17 Juni alle sloten van de kasten zijn anders worden ze open gebroken. Mochten jullie op die datums niets in kunnen leveren neem dan contact op met Teus Visser op het mobiele nr. 06 31931926. Met vriendelijke groet, Teus Visser

144x gelezen

Update spelersmutatie A-selectie volgend seizoen

Gisteren, 6 juni 22:00  De TC is al weer druk in gesprek met de selectiespelers om vooruit te kijken naar het volgende seizoen. Wie blijft, wie gaat en wie komt ??meer »

6569x gelezen

Laatste kunstje van twee voetbal iconen

5 juni 19:00  SLIEDRECHT – Zaterdag 10 en zondag 11 juni a.s. zal op Sportpark “De Lockhorst” weer het traditionele Baggercup toernooi worden gespeeld. De Redelijkheid Group is de nieuwe sponsor voor de zevende editie van dit internationale jeugd voetbal toernooi waar in totaal 46 teams strijden, verdeeld over drie leeftijdscategorieën, t.w. onder 11, onder 13 en onder 15 jaar.meer »

477x gelezen

Geslaagd bedrijventoernooi en bijdrage “Moestuin”

4 juni 11:15  Op donderdagavond 1 juni jl. werd weer het 7-7 bedrijventoernooi gehouden. Door 24 ploegen werd er de gehele avond sportief gestreden op halve velden om de “grote” cup. Aan het eind van de avond kon Zeno Zorg de hoofdprijs in ontvangst nemen na een overwinning in de finale op Bakker Montage. meer »

144x gelezen

Een J09 toernooi om van te smullen.

3 juni 16:15  Namens het jeugd bestuur. Zaterdag 03-06-2023 was v.v. Sliedrecht gastheer voor het, door onze eigen trainers georganiseerde, JO9 toernooi. En ja vrijwilligers met een groot hart voor de vereniging bestaan dus nog. Jan van Rijsbergen, Mathijs Mijnster en Jan Piet den Breejen verdienen daarvoor de eer. Maar ze deden dit natuurlijk niet zonder hulp van, steun en toeverlaat, Wim Koppelaar die al de 18 teams heeft aangeschreven en natuurlijk de vrijwillige scheidrechters.meer »

312x gelezen

Vacature: Trainer/coach 2e elftal vv Sliedrecht

3 juni 13:30  Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven en liefst ervaren trainer/coach voor ons 2e elftal. Het 2e elftal is al jaren actief op het hoogste niveau voor reserve-elftallen en belangrijk als opleidingselftal voor onze selectie. Vv Sliedrecht is een grote vereniging met bijna 1200 leden en daardoor een groot aantal jeugdspelers. Het doel is om vanuit deze jeugdspelers een goede doorstroming te realiseren naar de senioren selectieteams. Als trainer/coach van ons 2e elftal speel je een belangrijke rol in deze doelstelling, waardoor het van belang is dat u over goede communicatieve vaardigheden beschikt en u zich kan schikken in het belang van de vereniging als dat nodig is. Daarnaast vragen we ook vooral iemand die het leuk vindt om onderdeel uit te gaan maken van onze mooie vereniging. Mocht dit u aanspreken, neem dan contact op met ons! TC senioren vv Sliedrecht meer »


Vacature: Assistent-scheidrechter/Grensrechter

3 juni 12:45  Voor onze selectie elftallen zijn we op zoek naar assistent-scheidrechters/grensrechter In principe zijn er per direct vacatures, echter zeker voor volgend seizoen willen we deze functie graag invullen voor zowel Sliedrecht 1 als Sliedrecht 2. Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig team dat ook nog eens op een hoog niveau actief is, dan is dit je kans! Op de zaterdagen ben je actief langs de lijn, maar gedurende het hele seizoen maak je ook nog eens onderdeel uit van een team. Lijkt je dit leuk neem dan alsjeblieft contact met ons op! TC senioren vv Sliedrechtmeer »


Vacature: Hoofdtrainer vrouwen 1 v.v. Sliedrecht

31 mei 23:15  Voor vrouwen 1 van v.v. Sliedrecht zoeken wij met ingang van seizoen 2023-2024 een nieuwe trainer (m/v) die de trainingsavond verzorgt en het team begeleidt tijdens de wedstrijden op zaterdag. Vrouwen 1 speelt momenteel vierde klasse en zijn dit jaar als derde geëindigd. De trainings dag is momenteel maandagavond van 20:00-21:30 en onze thuis speeltijd is 11:30. De groep is een mooie mix van jonge talentvolle speelsters en oudere ervaren voetbalsters. Als nieuwe trainer ga je een leuke, gezellige en fanatieke uitdaging aan. meer »


Droomscenario komt uit voor Sliedrecht

28 mei 22:00   Hopen op gunstige uitslagen van twee andere wedstrijden en zelf winnen, dat was de hoop en de opdracht van Sliedrecht toen het zaterdag 27 mei op bezoek ging bij SVL in Langbroek. Op deze mooie zaterdagmiddag vielen de puzzelstukje gelukkig allemaal op de goede plaats, want Sliedrecht won verdiend met 0-2, terwijl Oranje Wit verloor van het gedegradeerde Achilles’29 en Nivo Sparta de punten deelde met Almkerk.meer »


Geslaagde Heupoperatie

28 mei 15:15  Geslaagde heup operatie Tom Pauw. Afgelopen dinsdag 23mei is onze secretaris en bestuurslid Tom Pauw geopereerd aan zijn heup. Geslaagde operatie en nu revalideren en dan hoopt Tom zsm weer naar de club te komen. Bestuurslid Andre van Dijk overhandigde Tom de (s)Portmandmeer »

378x gelezen

Sponsor van de week: Van Dijk Verzekeringen en Hypotheken

16 mei 20:00  De sponsor van de week was bij de laatst gewonnen thuiswedstrijd van ons 1e team tegen Bennekom, van Dijk Verzekeringen en Hypotheken. Deze trouwe sponsor sponsort al meer dan 35 jaar onze vereniging. meer »

283x gelezen

Teamindelingsproces jeugd 2023-2024

14 mei 15:45  Nieuwsbrief VV Sliedrechtmeer »

460x gelezen

Bijeenkomst contractsponsoren VV Sliedrecht

2 mei 20:30  Afgelopen maand hebben de contractsponsoren (goud, zilver en brons) van onze club een gezellige avond gehad bij Smokin Barrels. Na toespraken van de voorzitter Kees Verhoef en de voorzitter van de sponsorcommissie Lex Redelijkheid werd er goed genoten van een hapje en een drankje. Als klap op de vuurpijl was er een live artiest wat bij iedereen goed in de smaak viel. Zeker voor herhaling vatbaar volgens de contractsponsoren! André van Dijkmeer »


Baggercup 2023 zoekt barvrijwilligers

21 april 19:15  Hallo allemaal, Op dit moment is de organisatie Baggercup 2023 in voile gang om er net als voorgaande edities weer een denderend succes van te maken. Alleen gaat dit zeker niet zonder barvrijwilligers en vragen jou dus om te kijken of je tijd hebt om hieraan mee te werken. meer »

612x gelezen

Schoolvoetbal laatste middag

16 april 21:15  Komende woensdagmiddag vindt de laatste schoolvoetbal middag plaats. Dan komen de jongste kinderen aan de beurt namelijk de jongens groepen 3 en 4 en de meisjes groepen 4/5. Er wordt gestart om 13.30 uur en de weersverwachtingen zijn positief. Er wordt gespeeld op de velden B/C. meer »

720x gelezen

Nieuwe bronzen sponsor en sponsor van de week: Visscher Scheepsreparaties.

14 april 16:45  Op 1 april j.l. mochten wij weer een nieuwe bronzen sponsor verwelkomen! Deze keer was het Visscher Scheepsreparaties. meer »

262x gelezen

Meiden opgelet: wij zoeken jou!

5 april 15:15  Wij zoeken jou om samen met andere meiden een voetbal team te maken Gezamelijk met je vriendinnen voetballen en trainen. Of nieuwe vriendinnen maken voor het leven. Samen strijden voor de winst en het bestaan van vrouwen voetbal. Lijkt je dit wat geef je dan op bij Merel.de.Jong@vvsliedrecht.nlmeer »

832x gelezen

Pensionado's bedanken de Businessclub

2 april 21:15  Op vrijdagavond 31 maart 2023 zijn onze pensionado's met hun partner uitgenodigd door de Business Club voor een heerlijk etentje bij Spek & Bonen. Langs deze weg willen wij, de pensionado’s van de v.v. Sliedrecht, de Business Club hartelijk bedanken voor deze gezellige avond en het heerlijke eten.meer »

416x gelezen

Nieuwe bronzen sponsor en sponsor van de week: Korteland Installatie.

16 maart 22:45  Op zaterdag 4 maart werd de nieuwe bronzen sponsor-overeenkomst met Korteland Installatie ondertekend. Namens de sponsor zette Harry Korteland zijn handtekening. meer »

317x gelezen

Winnaars beste lotenverkopers Grote Clubactie

16 maart 20:00  Zaterdag 4 maart werden de winnaars bekend gemaakt van de Grote Clubactie. Er is in totaal €6.490,56 opgehaald. Een enorm bedrag waarmee de pannakooi weer nieuw leven wordt ingeblazen. De Jongens vanuit de 9-2 waren dit keer het best verkopende team. Naast medailles kunnen zij ook uitkijken naar een leuke clinic verzorgd door spelers van het 1e. meer »

243x gelezen

PTK 2023

12 maart 19:15  Het pupillen tentenkamp (PTK) komt er weer aan. Dit jaar zal het van 17 t/m 19 mei plaatsvinden op sportpark De Lockhorst. Er is ruimte voor maximaal 150 kinderen. Die drie dagen vol voetbal, patat met frikadellen, en gezelligheid tegemoet gaan. Het motto is net als andere jaren: ‘We doen het voor de kinderen.’meer »


Leon van Dijk vrijwilliger van het jaar

11 maart 14:30  Afgelopen vrijdag 10 maart 2023 kon na drie jaar weer de vrijwilligersavond op de voetbalvereniging Sliedrecht worden gehouden. Een goede opkomst bracht een gezellige avond waarbij het bestuur achter de bar stond om de drankjes te verzorgen. meer »

412x gelezen

Update vanuit de jeugd

2 maart 17:45  In het afgelopen maanden is er weer veel gebeurd binnen de jeugd . Een groot deel hiervan is reeds bekend en via de website en social media gepost. In dit bericht staan de meeste recente ontwikkelingen verzameld.meer »

491x gelezen

Kadernieuws jeugdopleiding vv Sliedrecht

28 februari 19:15  De afgelopen weken zijn er diverse gesprekken gevoerd met de selectietrainers binnen de jeugdopleiding van vv Sliedrecht. Een onderdeel van de gesprekken is de voortgang en evaluatie van het huidige seizoen, maar tevens oriënterend naar het volgende seizoen 2023-2024 toe. Hieruit is de volgende indeling tot stand gekomen:meer »

595x gelezen

Scheidsrechters gezocht voor Schoolvoetbal

27 februari 20:15  Wil jij ons voor een paar uur komen helpen, meld je dan aan via jeugdcommissie@vvsliedrecht.nl. Bij vragen neem contact op met Karin Caspers (06)18 51 70 14. Het schoolvoetbal vindt plaats op: - Woensdagmiddag 5 april 2023 Groep 6 en 8 - Woensdagmiddag 12 april 2023 Groep 5 en 7 - Woensdagmiddag 19 april 2023 Groep 3 en 4 - Vrijdagavond 14 april 2023 Finale groep 8 Met sportieve groet, v.v. Sliedrecht meer »

183x gelezen

Aankondiging prijsuitreiking Grote Clubactie

26 februari 13:30  Beste leden en supporters, Zaterdag 04 maart is het eindelijk zover. Tijdens de rust (rond 15:15 uur), van Sliedrecht 1 tegen Oranje Wit 1 worden de beste verkopers en het best verkopende team van de Grote Clubactie in het zonnetje gezet. Alle winnaars zijn inmiddels al persoonlijk uitgenodigd. Zorg dat je erbij bent. Namens de Grote Clubactiecommissie, tot dan! Kees Verhoef Alexander Caspers Daniël Hogewoning

235x gelezen

Aftrapmodule v.v. Sliedrecht

8 februari 21:00  Afgelopen dinsdag 31 januari was er op ons eigen Sportpark De Lokhorst ‘De Aftrapmodule’ van de KNVB. Deze eenmalige bijeenkomst geeft inzicht in een goede start voor iedere jeugdtrainer. De avond bestond uit een gedeelte theorie om vervolgens naar buiten (de praktijk) te gaan om o.a. een wedstrijd te bekijken van JO11-1 en JO11-2. Na de praktijk en opgedane ervaringen zijn de jeugdtrainers vervolgens in gesprek gegaan over de manier van coachen en hoe jij daar als trainer leidend in bent. Kortom een waardevolle avond voor alle jeugdtrainers! Zie foto voor een impressie van de jeugdtrainers.

387x gelezen

Keuken personeel gezocht (zaterdag)

5 februari 15:15  Keuken personeel gezocht (zaterdag)meer »

297x gelezen

Ere Lid Gijs Lavooij 60 jaar lid

28 januari 11:00  Vrijdag 27 januari 2023 heeft ons Ere Lid Gijs Lavooij zijn speldje voor 60 jaar lidmaatschap in ontvangst mogen nemen door oud zaterdag-commissielid Riens v.d. Leeden en bestuurslid André van Dijk Om gezondheidsredenen kon Gijs helaas niet aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie. meer »

361x gelezen

REMINDER: Aftrapmodule KNVB t.b.v. kader v.v. Sliedrecht

16 januari 9:00  De technische- en jeugdcommissie van onze jeugdopleiding introduceert ‘De Aftrapmodule’ van de KNVB. Dit is een éénmalige bijeenkomst voor de startende/beginnende trainer op ons eigen complex. De bijeenkomst zal georganiseerd worden op dinsdag 31 januari.meer »

549x gelezen

Sliedrecht één en twee op trainingskamp in Albufeira

15 januari 21:45  Van donderdag 5 januari tot 8 januari zijn de selectieteams één en twee van VV Sliedrecht op trainingskamp geweest naar Albufeira. Dat de beide teams gezamenlijk op reis zijn gegaan is een mooie stap voor de vereniging om jonge talentvolle spelers een kans te geven in de selectie. Om die reden waren er zelfs drie spelers van de kersverse kampioen 19-1 mee afgereisd. Mark Vet, Mike Visser en Seth Bergevoet mochten zo ruiken aan het seniorenvoetbal.meer »

483x gelezen

Goede voorbereiding herstart competitie voor Sliedrecht

15 januari 11:15  Na een geslaagd trainingskamp in de Portugese Algarve, heeft Sliedrecht zaterdag 14 januari in Goude tegen vierde divisionist De Jodan Boys een oefenwedstrijd gespeeld ter voorbereiding op de start van de tweede competitiehelft. De ploeg maakte een gretige en geïnspireerde indruk en wist het grootste deel van de wedstrijd een veldoverwicht te hebben, maar moest in de slotfase toch met 2-1 buigen voor de tegenstander.meer »


In Memoriam Teun van de Giessen

13 januari 18:00  Op donderdagavond 12 januari 2023 bereikte ons het zeer trieste bericht, dat op 91-jarige leeftijd die dag, is overleden ons oudste-lid Teun van de Giessen Teun is ruim 40 jaar trouw lid geweest van onze vereniging en is in 2022 nog gehuldigd. Hij is met zijn blauw wit hart altijd betrokken geweest bij de vereniging. Iedere zaterdag was hij langs het veld, voor het bekijken van jeugdwedstrijden tot aan het 1e. Wij wensen Arjan en Corrie, de verdere familie en zijn vrienden sterkte toe om dit verlies te verwerken. Bestuur en leden v.v. Sliedrechtmeer »

1146x gelezen

Nieuwjaarstoespraak 2023

8 januari 14:30  Sportvrienden, Toen ik deze nieuwjaarstoespraak zat te maken, realiseerde ik mij dat het januari 2020 voor het laatst was dat we hier in de kantine een nieuwjaarsreceptie hadden….tijdens die receptie keken we toen terug op het jaar 2019…..Het jaar waarin we o.a. afscheid moesten nemen van Jan Stam. Jan Stam, wie heeft hem niet gekend. meer »

562x gelezen

Huldiging jubilarissen vv Sliedrecht

8 januari 14:00  Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging Sliedrecht op zaterdag 7 januari 2023 werden weer een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Na toegesproken te zijn door secretaris Tom Pauw spelde voorzitter Kees Verhoef een voor een de insignes op. meer »

576x gelezen

Een geslaagd Kerst Klaverjas Toernooi VV Sliedrecht

28 december 22:00  Volgens traditie is het Kerstklaverjas Toernooi op de laatste zaterdagmiddag voor de Kerst georganiseerd. Eindelijk na 3 jaar mocht het weer! 61 deelnemers werden verwelkomd op zaterdagmiddag 24 december 2022 en zij hebben met elkaar een heel gezellige middag gehad. meer »

360x gelezen

JO13-1 bereikt halve finale van zaalvoetbaltoernoooi Proxsys Cup!

28 december 21:15  Dinsdag 27 december hebben zij in sporthal Oosterbliek te Gorinchem gestreden voor de 1e plaats in de poulefase. Met 3 gewonnen wedstrijden en 2 keer gelijkspel is dat gelukt. Zij spelen op vrijdag 6 januari de halve finale tegen de winnaar van poule B, v.v. Asperen. Succes jongens!!

345x gelezen

VV Sliedrecht 2 in nieuw tenue dankzij sponsor Candlelight

22 december 19:30  Het tweede elftal van VV Sliedrecht loopt er weer netjes bij dankzij sponsor Muziekcafé Candlelight

584x gelezen

Sliedrecht JO19-1 kampioen

21 december 20:15  Sliedrecht JO19-1 heeft een prestatie van formaat afgeleverd door in de hoofdklasse E (najaarscompetitie) ongeslagen kampioen te worden. De mannen van coach Michael Deurwaarder stelde via een gelijkspel op 10 december tegen Kozakken Boys JO19-2 het kampioenschap al zeker. Als kers op de taart won 19-1 zijn laatste wedstrijd van dit jaar tegen Sleeuwijk JO19-1 met 1-0. Hierdoor is de najaarscompetitie afgesloten met een ongeslagen status, waarbij er maar liefst 6x werd gewonnen en 1x gelijk werd gespeeld. meer »

391x gelezen

Prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2023

20 december 17:00  Voetbalvereniging Sliedrecht wenst al haar leden, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2023. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar bijdrage in 2022 en hopelijk mogen we in 2023 weer op jullie rekenen.meer »

302x gelezen

Ad Monster bedankt!

29 november 20:45  Ad Monster is voor de thuiswedstrijd tegen LRC door het bestuur bedankt voor zijn vrijwilligerswerk bij onze club. Ad heeft 5 seizoenen bij elke thuiswedstrijd de entreekaartjes verkocht en was te vinden in het kassahokje. Geld tellen en afdragen aan de penningmeester! Miranda Vet neemt deze taak voorlopig op zich. Het bestuur bedankt Ad voor zijn jarenlange inzet.

504x gelezen

Sponsors jeugdselecties

28 november 21:15  De sponsorcommissie is verheugd dat al onze hoogste jeugdteams gouden sponsors hebben. Uit handen van de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie, Lex Redelijkheid, zijn deze sponsors in het zonnetje gezet. meer »

373x gelezen

Businessclub schenkt 2 nieuwe koelkasten

23 november 22:00  De businessclub van de VV Sliedrecht heeft twee nieuwe grote koelkasten achter de bar geschonken. De oude koelkasten waren aan vervanging toe. Namens het bestuur en de leden hartelijk bedankt!

243x gelezen

V.V. Sliedrecht en ING slaan de handen ineen, zodat ieder kind kan voetballen

20 november 12:45  Door geldzorgen kan de contributie van de voetbalclub één van de kosten zijn die je niet meer kan betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als bestuur vinden we het belangrijk dat iedereen kan voetballen, ook als er even geen geld is. Daarom beschikken wij over een financieel contactpersoon die gezinnen met geldzorgen helpt met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen, zodat meer kinderen kunnen voetballen. meer »

693x gelezen

De Grote Clubactie gaat weer van start!!

17 november 9:00  We blijven investeren in de jeugd! Zowel in trainers als in middelen. Help ons ook dit jaar weer mee en koop loten.meer »

270x gelezen

Boveko tekent ook gouden sponsorovereenkomst!

6 november 11:30  Afgelopen zaterdag heeft ook Boveko zijn gouden sponsorovereenkomst getekend en als club zijn wij daar natuurlijk zeer content mee! Boveko is al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor van de club!

384x gelezen

Herfsttoernooi 2022

31 oktober 20:30  Vorige week heeft ons herfsttoernooi plaatsgevonden. Op woensdag kwamen de JO7 en JO13 in actie. En op donderdag speelden de JO8/JO9 en JO11 onderlinge wedstrijdjes. Het waren weer twee gezellige en sportieve middagen. De jeugdcommissiemeer »

491x gelezen

VV Sliedrecht doet appel gemeente i.v.m. energiekosten

28 oktober 19:00  Het bestuur van de vv Sliedrecht heeft per brief dd 26 oktober 2022 een moreel appel gedaan op de gemeente. De vereniging wordt eind van dit jaar – als het huidige energie contract afloopt – geconfronteerd met een viervoudiging van de kosten. meer »

544x gelezen

Nieuwe sponsoren tekenen overeenkomst

26 oktober 23:00  De sponsorcommissie is verheugd u te kunnen melden dat er weer een flink aantal contractsponsoren zijn bijgekomen! Onder het genot van een hapje en een drankje werden vrijdagmiddag 14 oktober de handtekeningen gezet. meer »

550x gelezen

Update vanuit het Jeugdbestuur

18 oktober 19:45  In het afgelopen jaar is er veel gebeurd binnen de jeugd . Een groot deel hiervan is reeds bekend en via de website en social media gepost. In dit bericht staan de meeste recente ontwikkelingen verzameld.meer »

593x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!