Nieuws - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Keuken personeel gezocht (zaterdag)

Vandaag, 5 februari 15:15  Keuken personeel gezocht (zaterdag)meer »

67x gelezen

Sliedrecht geeft overwinning uit handen

Vandaag, 5 februari 9:45  De Sliedrecht spelers verdwenen zaterdag 4 februari met een enorme kater de kleedkamer in na de thuiswedstrijd tegen Nivo Sparta. Alhoewel geen superwedstrijd van de blauw-witten, een verdiende 1-0 oorsprong mag in de allerlaatste minuut niet meer uit handen worden gegeven. Aanvoerder Coen v.d. Waal was woest en uitte zijn frustraties aan zijn teamgenoten in de kleedkamer over de verspeelde broodnodige punten.meer »


Ere Lid Gijs Lavooij 60 jaar lid

28 januari 11:00  Vrijdag 27 januari 2023 heeft ons Ere Lid Gijs Lavooij zijn speldje voor 60 jaar lidmaatschap in ontvangst mogen nemen door oud zaterdag-commissielid Riens v.d. Leeden en bestuurslid André van Dijk Om gezondheidsredenen kon Gijs helaas niet aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie. meer »

197x gelezen

Spelersmutaties A-selectie volgend seizoen

20 januari 18:15  De TC is al weer druk in gesprek met de selectiespelers om vooruit te kijken naar het volgende seizoen. Wie blijft, wie gaat en wie komt ??meer »

799x gelezen

REMINDER: Aftrapmodule KNVB t.b.v. kader v.v. Sliedrecht

16 januari 9:00  De technische- en jeugdcommissie van onze jeugdopleiding introduceert ‘De Aftrapmodule’ van de KNVB. Dit is een éénmalige bijeenkomst voor de startende/beginnende trainer op ons eigen complex. De bijeenkomst zal georganiseerd worden op dinsdag 31 januari.meer »

374x gelezen

Sliedrecht één en twee op trainingskamp in Albufeira

15 januari 21:45  Van donderdag 5 januari tot 8 januari zijn de selectieteams één en twee van VV Sliedrecht op trainingskamp geweest naar Albufeira. Dat de beide teams gezamenlijk op reis zijn gegaan is een mooie stap voor de vereniging om jonge talentvolle spelers een kans te geven in de selectie. Om die reden waren er zelfs drie spelers van de kersverse kampioen 19-1 mee afgereisd. Mark Vet, Mike Visser en Seth Bergevoet mochten zo ruiken aan het seniorenvoetbal.meer »

379x gelezen

Goede voorbereiding herstart competitie voor Sliedrecht

15 januari 11:15  Na een geslaagd trainingskamp in de Portugese Algarve, heeft Sliedrecht zaterdag 14 januari in Goude tegen vierde divisionist De Jodan Boys een oefenwedstrijd gespeeld ter voorbereiding op de start van de tweede competitiehelft. De ploeg maakte een gretige en geïnspireerde indruk en wist het grootste deel van de wedstrijd een veldoverwicht te hebben, maar moest in de slotfase toch met 2-1 buigen voor de tegenstander.meer »


In Memoriam Teun van de Giessen

13 januari 18:00  Op donderdagavond 12 januari 2023 bereikte ons het zeer trieste bericht, dat op 91-jarige leeftijd die dag, is overleden ons oudste-lid Teun van de Giessen Teun is ruim 40 jaar trouw lid geweest van onze vereniging en is in 2022 nog gehuldigd. Hij is met zijn blauw wit hart altijd betrokken geweest bij de vereniging. Iedere zaterdag was hij langs het veld, voor het bekijken van jeugdwedstrijden tot aan het 1e. Wij wensen Arjan en Corrie, de verdere familie en zijn vrienden sterkte toe om dit verlies te verwerken. Bestuur en leden v.v. Sliedrechtmeer »

899x gelezen

Nieuwjaarstoespraak 2023

8 januari 14:30  Sportvrienden, Toen ik deze nieuwjaarstoespraak zat te maken, realiseerde ik mij dat het januari 2020 voor het laatst was dat we hier in de kantine een nieuwjaarsreceptie hadden….tijdens die receptie keken we toen terug op het jaar 2019…..Het jaar waarin we o.a. afscheid moesten nemen van Jan Stam. Jan Stam, wie heeft hem niet gekend. meer »

380x gelezen

Huldiging jubilarissen vv Sliedrecht

8 januari 14:00  Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging Sliedrecht op zaterdag 7 januari 2023 werden weer een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Na toegesproken te zijn door secretaris Tom Pauw spelde voorzitter Kees Verhoef een voor een de insignes op. meer »

433x gelezen

Een geslaagd Kerst Klaverjas Toernooi VV Sliedrecht

28 december 22:00  Volgens traditie is het Kerstklaverjas Toernooi op de laatste zaterdagmiddag voor de Kerst georganiseerd. Eindelijk na 3 jaar mocht het weer! 61 deelnemers werden verwelkomd op zaterdagmiddag 24 december 2022 en zij hebben met elkaar een heel gezellige middag gehad. meer »

288x gelezen

JO13-1 bereikt halve finale van zaalvoetbaltoernoooi Proxsys Cup!

28 december 21:15  Dinsdag 27 december hebben zij in sporthal Oosterbliek te Gorinchem gestreden voor de 1e plaats in de poulefase. Met 3 gewonnen wedstrijden en 2 keer gelijkspel is dat gelukt. Zij spelen op vrijdag 6 januari de halve finale tegen de winnaar van poule B, v.v. Asperen. Succes jongens!!

287x gelezen

VV Sliedrecht 2 in nieuw tenue dankzij sponsor Candlelight

22 december 19:30  Het tweede elftal van VV Sliedrecht loopt er weer netjes bij dankzij sponsor Muziekcafé Candlelight

372x gelezen

Sliedrecht JO19-1 kampioen

21 december 20:15  Sliedrecht JO19-1 heeft een prestatie van formaat afgeleverd door in de hoofdklasse E (najaarscompetitie) ongeslagen kampioen te worden. De mannen van coach Michael Deurwaarder stelde via een gelijkspel op 10 december tegen Kozakken Boys JO19-2 het kampioenschap al zeker. Als kers op de taart won 19-1 zijn laatste wedstrijd van dit jaar tegen Sleeuwijk JO19-1 met 1-0. Hierdoor is de najaarscompetitie afgesloten met een ongeslagen status, waarbij er maar liefst 6x werd gewonnen en 1x gelijk werd gespeeld. meer »

333x gelezen

Prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2023

20 december 17:00  Voetbalvereniging Sliedrecht wenst al haar leden, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2023. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar bijdrage in 2022 en hopelijk mogen we in 2023 weer op jullie rekenen.meer »

223x gelezen

Ad Monster bedankt!

29 november 20:45  Ad Monster is voor de thuiswedstrijd tegen LRC door het bestuur bedankt voor zijn vrijwilligerswerk bij onze club. Ad heeft 5 seizoenen bij elke thuiswedstrijd de entreekaartjes verkocht en was te vinden in het kassahokje. Geld tellen en afdragen aan de penningmeester! Miranda Vet neemt deze taak voorlopig op zich. Het bestuur bedankt Ad voor zijn jarenlange inzet.

366x gelezen

Sponsors jeugdselecties

28 november 21:15  De sponsorcommissie is verheugd dat al onze hoogste jeugdteams gouden sponsors hebben. Uit handen van de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie, Lex Redelijkheid, zijn deze sponsors in het zonnetje gezet. meer »

324x gelezen

Businessclub schenkt 2 nieuwe koelkasten

23 november 22:00  De businessclub van de VV Sliedrecht heeft twee nieuwe grote koelkasten achter de bar geschonken. De oude koelkasten waren aan vervanging toe. Namens het bestuur en de leden hartelijk bedankt!

203x gelezen

V.V. Sliedrecht en ING slaan de handen ineen, zodat ieder kind kan voetballen

20 november 12:45  Door geldzorgen kan de contributie van de voetbalclub één van de kosten zijn die je niet meer kan betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als bestuur vinden we het belangrijk dat iedereen kan voetballen, ook als er even geen geld is. Daarom beschikken wij over een financieel contactpersoon die gezinnen met geldzorgen helpt met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen, zodat meer kinderen kunnen voetballen. meer »

397x gelezen

De Grote Clubactie gaat weer van start!!

17 november 9:00  We blijven investeren in de jeugd! Zowel in trainers als in middelen. Help ons ook dit jaar weer mee en koop loten.meer »

231x gelezen

Boveko tekent ook gouden sponsorovereenkomst!

6 november 11:30  Afgelopen zaterdag heeft ook Boveko zijn gouden sponsorovereenkomst getekend en als club zijn wij daar natuurlijk zeer content mee! Boveko is al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor van de club!

327x gelezen

Herfsttoernooi 2022

31 oktober 20:30  Vorige week heeft ons herfsttoernooi plaatsgevonden. Op woensdag kwamen de JO7 en JO13 in actie. En op donderdag speelden de JO8/JO9 en JO11 onderlinge wedstrijdjes. Het waren weer twee gezellige en sportieve middagen. De jeugdcommissiemeer »

311x gelezen

VV Sliedrecht doet appel gemeente i.v.m. energiekosten

28 oktober 19:00  Het bestuur van de vv Sliedrecht heeft per brief dd 26 oktober 2022 een moreel appel gedaan op de gemeente. De vereniging wordt eind van dit jaar – als het huidige energie contract afloopt – geconfronteerd met een viervoudiging van de kosten. meer »

496x gelezen

Nieuwe sponsoren tekenen overeenkomst

26 oktober 23:00  De sponsorcommissie is verheugd u te kunnen melden dat er weer een flink aantal contractsponsoren zijn bijgekomen! Onder het genot van een hapje en een drankje werden vrijdagmiddag 14 oktober de handtekeningen gezet. meer »

435x gelezen

Update vanuit het Jeugdbestuur

18 oktober 19:45  In het afgelopen jaar is er veel gebeurd binnen de jeugd . Een groot deel hiervan is reeds bekend en via de website en social media gepost. In dit bericht staan de meeste recente ontwikkelingen verzameld.meer »

503x gelezen

Sliedrecht meiden MO17-1 "kampioen" fase 1

16 oktober 19:00  Dit seizoen spelen de meiden van 17-1 in een seizoen waar fase voetbal gespeeld wordt. In fase 1 speel je 6 wedstrijden waarna deze teams verder in het seizoen hoger of lager ingedeeld worden tot ieder team op zijn eigen niveau terecht komt. meer »

448x gelezen

Ervaren prof als trainer voor Sliedrechtse jeugd

11 oktober 21:00  Rick Stuy van den Herik (29) speelde al zo’n 300 wedstrijden voor TOP Oss. Zijn ervaring op het veld zet hij sinds 2018 om in tips en trainingen voor de Onder 15-1 van VV Sliedrecht, de club waar hij zelf ooit begon met voetballen.meer »

450x gelezen

Gezocht : Speaker en kaartjesverkoper

27 september 18:15  Het bestuur van de v.v. Sliedrecht is nog steeds op zoek naar een speaker voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die bij thuiswedstrijden bij de poort de kaartverkoop willen doen. We hebben al diverse oproepen gedaan, aldus secretaris Tom Pauw, maar helaas zonder resultaat.meer »

350x gelezen

Businessclub v.v. Sliedrecht doneert Derbystar ballenzakken.

26 september 20:15  Alle 35 jeugdteams hebben van de Business Club v.v. Sliedrecht nieuwe Derbystar ballenzakken ontvangen. Na jaren gebruikt te hebben gemaakt van onze ballennetten waren deze inmiddels aan vervanging toe. Namens alle jeugdleden en -trainers BEDANKT!!

204x gelezen

De Redelijkheid Group Baggercup 2023

12 september 22:15  De Baggercupcommissie is zeer verheugd te kunnen mededelen dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben voor ons mooie toernooi. Voor de komende drie jaar heet het toernooi “Redelijkheid Group Baggercup”. meer »

454x gelezen

We doen weer mee met Rabo ClubSupport. Stem op ons!

9 september 12:45  Ons doel Als voetbalclub hebben wij sportieve prestaties hoog in het vandaal staan, dit willen ook uitbreiden buiten het veld om gezondere voeding te gaan aanbieden. Ondanks het voetbal traditioneel wordt gekenmerkt door alcoholische dranken en een vette hap willen wij zeker voor de jeugd meer mogelijkheid bieden om gezonde en duurzame voeding.meer »

196x gelezen

Businessclub volgt Golfclinic

9 september 8:45  Vrijdag 2 september trok de Businessclub niet de stoute maar de golfschoenen aan. Het enthousiasme was enorm getuige het aantal aanmeldingen voor deze leuke middag en avond. Sommige van de leden kunnen nog wel een clinic of twintig gebruiken alvorens ze verder mogen maar talent was er ook zeker aanwezig. meer »

306x gelezen

Dringende Oproep: Gezocht: Club Scheidsrechters

7 september 20:00  Aan alle trainers en teambegeleiders van de VV Sliedrecht. Aan de vooravond van het binnenkort op te starten competitieprogramma seizoen 2022/2023 een ieders aandacht voor onderstaande: Zoals jullie weten worden de wekelijkse thuiswedstrijden (exclusief de selectieteams welke een KNVB scheidsrechter krijgen toegewezen) voor zover mogelijk door ondergetekende van een Clubscheidsrechter voorzien. meer »

265x gelezen

Clubscheidsrechters sluiten seizoen 2021 2022 op gepaste wijze af!

4 september 19:00  Ter afsluiting van het afgelopen voetbalseizoen 2021-2022 hebben een groot aantal van onze huidige club scheidsrechters dit op gepaste wijze afgesloten. Na jaren van Coronaleed konden we in groepsverband eindelijk weer eens samen iets ondernemen. meer »

302x gelezen

Geef je op voor Pupil van de week

1 september 11:30  Leden van v.v. Sliedrecht onder de 12 jaar kunnen zich opgeven om pupil van de week te zijn bij een thuiswedstrijd van v.v. Sliedrecht 1. Wat staat jou te wachten als pupil van de week? - Lunchen met de selectie van v.v. Sliedrecht 1 - Wedstrijdbespreking van de trainer + voorgesteld worden en overhandiging presentje - Omkleden voor de wedstrijd - Warming up mee doen - Het veld oplopen met de wedstrijdbal en scheidsrechter - Aftrap van de wedstrijd verrichten - De wedstrijd vanaf de bank met de wisselspelers bekijken - Na de wedstrijd afsluiten in de kleedkamer meer »

476x gelezen

Spoed - Trainers en begeleiders voor JO17-4 gezocht!

25 augustus 20:15  De start van het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en iedereen heeft er weer zin in. Voor de training en begeleiding in de jeugd hebben we echter nog één vacature openstaan. Het betreft onze JO17-4, een groep fanatieke jongens en meisjes die ook dit jaar graag weer hard willen trainen en op zaterdag wedstrijden spelen. Zonder invulling van de vacature kan dit team helaas niet starten aan de competitie! Wij zijn dus met spoed op zoek naar één, liefst twee vrijwilligers per team die het leuk vinden om training te geven aan spelers en indien mogelijk ook op wedstrijddagen te begeleiden. Details zijn bespreekbaar in overleg de jeugdcommissie. Ook als je nog geen voetbal-/trainerservaring hebt ben je van harte welkom en zorgen we vanuit de jeugdcommissie voor de juiste informatie, trainingsstof, praktische tips en actieve begeleiding Ben jij of ken jij iemand die ons kan helpen? We horen het graag van je! Heb je interesse stuur dan een mail naar jeugdcommissie@vvsliedrecht.nl.

352x gelezen

Sliedrecht groeit langzaam naar de juiste vorm

17 augustus 17:45  De samenstelling van het eerste elftal van de v.v. Sliedrecht begint langzaam vorm te krijgen. Dinsdagavond 16 augustus werd de vierde oefenpartij gespeeld, nu tegen 4e divisionist SC Feyenoord. In een heel aantrekkelijke wedstrijd waarin Sliedrecht prima tegenspel bood, won Feyenoord tenslotte met 0-2. meer »


GEZOCHT! Vrijwilligers diverse functies

11 augustus 21:30  Voetbalvereniging Sliedrecht is voor de start van het nieuwe seizoen nog op zoek naar diverse vrijwilligers. Hieronder een overzicht van alle vacatures. Klik op een van de vacatures voor meer informatie. meer »

646x gelezen

Kledingcontract met Hummel verlengd

11 augustus 21:00  Het bestuur heeft het kledingcontract met Hummel voor wederom 6 jaar verlengd. Dit omdat we over het merk erg tevreden zijn. I.p.v. Reijnders teamwear zijn we nu een samenwerking met Sportcentrum Dordrecht aangegaan. Dit was ook een eis van Hummel. We willen Miranda en Leo Reijnders bedanken voor de jarenlange samenwerking. meer »

316x gelezen

Gezocht: assistent trainer/leider 2e elftal (reserve Hoofdklasse)

10 juli 11:00  Voor het seizoen 2022-2023 zijn we nog op zoek naar een enthousiaste en liefst ervaren assistent trainer/leider voor ons 2e elftal, al jaren uitkomend in de reserve Hoofdklasse. Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met onze technische commissie (technischecommissie@vvsliedrecht.nl) meer »


Aangenaam………, Marco Verbeek

10 juli 10:00  Beste Sliedrechters, Voor zover nog nodig wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Marco Verbeek en ik ben vereerd om mij voor het nieuwe seizoen hoofdtrainer van de v.v. Sliedrecht noemen. Ik ben 39 jaar, woonachtig in Culemborg en werkzaam in de grootkeukens. meer »

956x gelezen

Indeling Sliedrecht 1 bekend

10 juli 9:45  Op 8 juli 2022 heeft de KNVB de indeling bekend gemaakt voor het komend seizoen voor het eerste elftal. Ook dit seizoen is helaas het 1e weer ingedeeld in de “Oostklasse”. meer »

655x gelezen

Teamindeling jeugd 2022-2023

1 juli 8:00  De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de teamindelingen voor het komende seizoen De nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2022-2023 vind je onderaan de pagina in de link. Voor de bepaling van de 1e en 2e teams is er gekeken naar sterkte. Bij de overige teams zijn de sociale voorkeuren ook meegewogen. meer »

1305x gelezen

Geslaagd zomeravond bedrijventoernooi

26 juni 22:15  Op donderdagavond 16 juni jl. vond na drie jaar weer het 7-7 zomeravond/bedrijventoernooi plaats. Onder zonnige omstandigheden streden 24 teams om de welbegeerde wisselbeker. Rond 18.30 uur vond de aftrap plaats op de twee kunstgrasvelden. meer »

410x gelezen

Finale Penaltybokaal

23 juni 19:00  Afgelopen zaterdag 18 juni is er gestreden door alle jeugdteams die zich hadden aangemeld voor de penaltybokaal. Samen met onze Keepertrainer Arjan van der Kaaij en het (jeugd)bestuur is dit tot stand gekomen.meer »

425x gelezen

Huldiging Jubilarisen

23 juni 18:45  Afgelopen vrijdagavond 17 juni 2022 werden op de voetbalvereniging een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Eerder op die avond werd kort de voorjaars algemene ledenvergadering gehouden waarbij o.a. de begroting voor komend seizoen werd goedgekeurd. Deze inhaalavond was georganiseerd omdat de afgelopen twee jaar de nieuwjaarsrecepties door Covid niet door konden gaan.meer »

546x gelezen

Chris Boom speler van het jaar

22 juni 21:00  De verkiezing “Speler van het jaar” heeft vanwege corona twee jaar niet plaats kunnen vinden. Bij deze verkiezingen worden alle spelers door een 5-tal juryleden, (incl. Techn. Staf), beoordeeld met een rapportcijfer. Het betreft alleen competitiewedstrijden en de speler dient minimaal ¼ wedstrijd te hebben gespeeld.meer »

423x gelezen

Foto's Baggercup 2022

15 juni 21:00  Hier vind u de foto's van de Baggercup 2022.meer »


AFSCHEID

14 juni 22:00  Bijna elk jaar komen en gaan selectiespelers en/of trainer/coaches, ook dit jaar. Tijdens de gezellige jaarlijkse BBQ van/voor sponsoren was er op zaterdag 11 juni naast lekker eten en drinken, ook plaats voor een serieus moment, het afscheid van een aantal spelers en beide trainers/coaches.meer »

894x gelezen

Herman de Groot 70 jaar lid!

14 juni 21:15  Op zaterdag 11 juni werd na de wedstrijd tegen HSV De Zuidvogels op ons sportpark tijdens een gezellig BBQ-feestje van/voor sponsoren tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt voor enkele andere plichtplegingen.meer »

398x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!