V.V. Sliedrecht en ING slaan de handen ineen, zodat ieder kind kan voetballen - VV Sliedrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

V.V. Sliedrecht en ING slaan de handen ineen, zodat ieder kind kan voetballen

V.V. Sliedrecht en ING slaan de handen ineen, zodat ieder kind kan voetballen

20 november 2022 12:45


Door geldzorgen kan de contributie van de voetbalclub één van de kosten zijn die je niet meer kan betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is.
Als bestuur vinden we het belangrijk dat iedereen kan voetballen, ook als er even geen geld is.
Daarom beschikken wij over een financieel contactpersoon die gezinnen met geldzorgen helpt met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen, zodat meer kinderen kunnen voetballen.

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen.

Regelingen zijn soms onvoldoende bekend bij ouders en verenigingen. Er zijn natuurlijk ook mensen die digitaal niet zo vaardig zijn of die gewoon graag even iemand willen spreken over dit onderwerp.

Samen met ING en met hulp van de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute, zorgen we dat meer kinderen bij v.v. Sliedrecht kunnen (blijven) voetballen.

Dus mocht je even geen financiële ruimte hebben om de contributie te betalen?

Zet jezelf dan niet buitenspel en neem contact op met onze financieel contactpersoon Pascal Wegman opgeleid door- en tevens werkzaam voor ING +31 (0) 6 2190 3969

Wil je alvast meer weten kijk dan op www.ing.nl/niemandbuitenspel

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!